Τα καλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης χαμηλής αμοιβής του 2024

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Αυτός ο οδηγός σας βοηθά να βρείτε ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης με χαμηλή χρέωση για φθηνότερες συναλλαγές και να εξοικειωθείτε με τα κορυφαία ανταλλακτήρια και τα χαμηλότερα τέλη ανταλλαγής κρυπτογράφησης.

Απλοποιούμε την κατανόηση των τελών διαπραγμάτευσης, ανάληψης και κατάθεσης και παρέχουμε βασικές συμβουλές για την επιλογή του σωστού ανταλλακτηρίου με βάση την ασφάλεια, τον όγκο συναλλαγών και τα σχόλια των χρηστών. Αυτό το άρθρο είναι η γρήγορη αναφορά σας για τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων στην αγορά για τα καλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης με χαμηλά τέλη.

Βασικά στοιχεία

  • Ποικιλία επιλογών χαμηλού τέλους: Το καθένα με ανταγωνιστικές δομές τελών προσαρμοσμένες σε διαφορετικούς συναλλασσόμενους.
  • Δομές τελών: Η κατανόηση των δομών τελών περιλαμβάνει τα τέλη διαπραγμάτευσης, απόσυρσης και κατάθεσης, τα οποία μπορεί να διαφέρουν σημαντικά μεταξύ των ανταλλαγών και να επηρεάζουν το συνολικό κόστος συναλλαγών.
  • Εκπτώσεις όγκου συναλλαγών: Πολλά ανταλλακτήρια προσφέρουν κλιμακωτές δομές τελών, παρέχοντας χαμηλότερα τέλη για τους χρήστες με υψηλότερο όγκο συναλλαγών, καθιστώντας τα ελκυστικά για τους συχνούς συναλλασσόμενους.
  • Μητρικά κρυπτονομίσματα για εκπτώσεις: Ορισμένα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης με χαμηλά τέλη προσφέρουν πρόσθετες εκπτώσεις τελών όταν οι χρήστες πραγματοποιούν συναλλαγές χρησιμοποιώντας το εγγενές κρυπτονόμισμα του ανταλλακτηρίου, όπως το Binance Coin (BNB) στο Binance.
  • Η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας: Τα χαμηλά τέλη είναι ελκυστικά, αλλά η ασφάλεια δεν πρέπει να διακυβεύεται. Η επιλογή ανταλλαγών κρυπτογράφησης με χαμηλά τέλη που χρησιμοποιούν ισχυρά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των περιουσιακών στοιχείων των χρηστών είναι απαραίτητη.
  • Ανατροφοδότηση και κριτικές χρηστών: Ο έλεγχος των αξιολογήσεων και των σχολίων των χρηστών μπορεί να προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την αξιοπιστία και την εμπειρία των χρηστών ενός ανταλλακτηρίου.
  • Όγκος συναλλαγών και ρευστότητα: Ο υψηλός όγκος συναλλαγών και η ρευστότητα είναι σημαντικά για καλύτερες τιμές και ταχύτερη εκτέλεση των συναλλαγών.

Ανταλλαγές κρυπτογράφησης με τα χαμηλότερα τέλη

ΑνταλλαγήΤέλος δημιουργούΑμοιβή αποδέκτη
Bybit0.0005%-0.1%0.02%-0.1%
Nexo0.04%-0.2%0.07%-0.2%
Crypto.com0.0%-0.75% 0.05%-0.075%
Bitfinex0.02%-0.1%0.065%-0.2%
Kraken0.00%-0.25%0.10%-0.40%
OKX0.6%-0.08%0.08%-0.1%
Binance0.02%-0.1%0.04%-0.1%
HTX0.0126%-0.2%0.0218%-0.2%

Bybit

Bybit-ανταλλαγή-κρυπτογράφησης-χαμηλής-αμοιβής

Το Bybit είναι το καλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης με χαμηλές χρεώσεις, αφού ξεκίνησε το 2018 και έγινε γρήγορα γνωστό στις συναλλαγές κρυπτογράφησης. Με έδρα το Ντουμπάι, ακολουθεί τους κανόνες που ορίζει η τοπική ρυθμιστική αρχή εικονικών περιουσιακών στοιχείων και παρακολουθείται επίσης από τις ρυθμιστικές αρχές της Κύπρου. Το Bybit είναι γνωστό για το γεγονός ότι επιτρέπει στους συναλλασσόμενους να χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα με τη δυνατότητα να δανείζονται έως και 100 φορές περισσότερα χρήματα για να ενισχύσουν τις συναλλαγές τους. Αυτό μπορεί να σημαίνει μεγαλύτερα κέρδη, αλλά είναι και πιο επικίνδυνο.

Η πλατφόρμα είναι εύχρηστη, με φιλικό σχεδιασμό που υποστηρίζει πολλές γλώσσες, όπως αγγλικά, κινέζικα, κορεάτικα, ιαπωνικά και ρωσικά. Αυτό την καθιστά δημοφιλή σε όλο τον κόσμο. Η Bybit δεν έχει το δικό της νόμισμα, αλλά δημιούργησε το κουπόνι BIT για το BitDAO.

Η Bybit σας επιτρέπει να εμπορεύεστε περισσότερα από 600 διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Τα τέλη διαπραγμάτευσής του είναι χαμηλά: 0,1% για συναλλαγές spot και ελαφρώς υψηλότερα για άλλους τύπους συναλλαγών. Αν κάνετε πολλές συναλλαγές, μπορείτε να λάβετε επιπλέον εκπτώσεις. Η αντιγραφή συναλλαγών είναι επίσης δυνατή εκεί.

Η ασφάλεια έχει μεγάλη σημασία για την Bybit. Χρησιμοποιούν πράγματα όπως 2FA και πορτοφόλια που χρειάζονται πολλαπλές υπογραφές και κρατούν τα περισσότερα χρήματα εκτός σύνδεσης για να τα προστατεύσουν. Διαθέτουν ακόμη και ένα ειδικό ταμείο για να καλύψουν τυχόν απώλειες στις συναλλαγές συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης. Μπορείτε να βάζετε χρήματα στο λογαριασμό σας στο Bybit και να τα βγάζετε σε περισσότερα από 16 νομίσματα μέσω τραπεζικών μεταφορών, καρτών, κρυπτογράφησης ή άλλων υπηρεσιών.

Το Bybit δεν είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ, τη Συρία ή το Κεμπέκ στον Καναδά, αλλά είναι ανοιχτό σε πολλά άλλα μέρη. Λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τους κανόνες σχετικά με τη γνώση των πελατών σας και την καταπολέμηση του ξεπλύματος χρήματος για να διατηρούν τα πάντα.

Πλεονεκτήματα:

  • Προηγμένη πλατφόρμα συναλλαγών
  • Χαμηλά τέλη
  • Εξελιγμένα χαρακτηριστικά για τους εμπόρους
  • Ομαλή πρόσβαση μέσω διαδικτύου και κινητών τηλεφώνων
  • Ισχυρά μέτρα προστασίας
  • Μπόνους και κίνητρα παραπομπής
  • Διαθέσιμη χρεωστική κάρτα

Μειονεκτήματα:

  • Δεν είναι ιδανικό για αρχάριους

Δομή τελών:

  • Τέλη δημιουργού: 0,0005%-0,1%
  • Ελάχιστη αμοιβή λήπτη: 0,02%-0,1%

Nexo

Nexo-χαμηλή-αμοιβή-ανταλλαγής-κρυπτογράφησης

Η Nexo ιδρύθηκε το 2018 και εδρεύει στο Zug της Ελβετίας. Η Nexo είναι μια πλατφόρμα με ωραία χαρακτηριστικά. Οι κύριες υπηρεσίες της είναι ο δανεισμός και ο δανεισμός κρυπτονομισμάτων, όπου μπορεί κανείς να λάβει πιστωτικές γραμμές σε κρυπτονομίσματα με αστραπιαία ταχύτητα ή να κερδίσει τόκους από τις συμμετοχές σε κρυπτονομίσματα.

Η άλλη σπουδαία υπηρεσία της Nexo απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να διαχειριστούν πιο ενεργά τα κρυπτονόματά τους: η υπηρεσία ανταλλαγών/ανταλλαγών, η οποία επιτρέπει τη μετατροπή περισσότερων από 50 περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης. Αυτή η υπηρεσία αναγνωρίζεται για το γεγονός ότι προσφέρει μία από τις χαμηλότερες αμοιβές ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στον κλάδο, γεγονός που την καθιστά ελκυστική επιλογή για τους συναλλασσόμενους.

Η Nexo Card είναι ωραία, επειδή σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τα κρυπτονόματά σας για να αγοράζετε πράγματα σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, μπορείτε να κερδίζετε 2% επιστροφή μετρητών όταν κάνετε αγορές. Υπάρχει επίσης κάτι που ονομάζεται Nexo Booster. Είναι κάτι σαν ένα power-up για τις επενδύσεις σας, τριπλασιάζοντας αυτά που βάζετε και δίνοντάς σας περισσότερες πιθανότητες να αυξήσετε τα χρήματά σας.

Μέσω αυτού, η Nexo είναι υπερήφανη για την υποστήριξη μιας πολύγλωσσης βάσης χρηστών, με την οποία μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες της στους πελάτες της πλατφόρμας της σε περισσότερες από μία γλώσσες.

Αυτή η συμμετοχικότητα συμπληρώνεται από το πρόγραμμα Nexo Ambassador Program, όπου τα μέλη της κοινότητας συμπεριλαμβάνονται στην υποστήριξη των υπηρεσιών Nexo και της τεχνολογίας blockchain. Το πρόγραμμα αυτό τους επιτρέπει να κερδοσκοπούν, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη βελτίωση του οικοσυστήματος Nexo.

Η ασφάλεια αποτελεί τον πυρήνα των λειτουργιών της Nexo. Η πλατφόρμα της χρησιμοποιεί πρώτης τάξεως μέτρα ασφαλείας, από συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες ασφαλείας, όπως η BitGo και η Ledger Vault. Αυτό εξασφαλίζει στους χρήστες της ψυχική ηρεμία από ενδεχόμενες απειλές στον κυβερνοχώρο και λειτουργικούς κινδύνους, ασφαλίζοντας τα κεφάλαιά τους έως και 375 εκατομμύρια δολάρια.

Η Nexo διαθέτει ελκυστικά επιτόκια για 32 κρυπτονομίσματα και προσφέρει καλύτερα επιτόκια για τους τακτικούς χρήστες. Είναι μια καλή επιλογή για την απόκτηση παθητικού εισοδήματος από κρυπτογράφηση. Η Nexo είναι επίσης αυστηρή όσον αφορά την τήρηση των οικονομικών νόμων, διασφαλίζοντας την ασφάλεια και τη νομιμότητα για τους χρήστες και την πλατφόρμα. Αυτό συμβάλλει στην αποφυγή νομικών ή οικονομικών προβλημάτων.

Πλεονεκτήματα:

  • Ισχυρή κανονιστική συμμόρφωση
  • Διαφορετικές οικονομικές προσφορές
  • Καινοτόμα χρηματοοικονομικά εργαλεία
  • Ισχυρή ασφάλεια
  • Ανταγωνιστικά επιτόκια
  • Πολυγλωσσική υποστήριξη

Μειονεκτήματα:

  • Κανονιστικές προκλήσεις
  • Κίνδυνοι της αγοράς
  • Περιορισμένη πρόσβαση

Δομή τελών:

  • Προμήθεια δημιουργού: 0,04%-0,2%
  • Τέλη λήπτη: 0,07%-0,2%

Crypto.com

Crypto.com-ανταλλαγή-κρυπτογράφησης-με-χαμηλή-αμοιβή

Το ανταλλακτήριο Crypto.com, γνωστό ως το ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης με τα χαμηλότερα τέλη, μετέφερε την έδρα του στο Παρίσι της Γαλλίας από τη Σιγκαπούρη. Πρόκειται για ένα μεγάλο όνομα στο χώρο των συναλλαγών κρυπτογράφησης. Το ανταλλακτήριο ξεκίνησε το 2019, τρία χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας της Crypto.com το 2016. Προσφέρει πολλές υπηρεσίες για καθημερινούς ανθρώπους και μεγάλους επενδυτές.

Το ανταλλακτήριο Crypto.com ακολουθεί αυστηρούς κανόνες για να διατηρεί τους χρήστες του ασφαλείς παγκοσμίως. Διαθέτει σημαντικές άδειες που δείχνουν ότι πληροί υψηλά πρότυπα:

  • Την έγκριση της ρυθμιστικής αρχής εικονικών περιουσιακών στοιχείων του Ντουμπάι
  • Άδεια εικονικών χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων (VFA)
  • Άδεια ιδρύματος ηλεκτρονικού χρήματος (EMI) στην Ευρώπη
  • Άδεια χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών στην Αυστραλία
  • Άδεια χρηματοπιστωτικού ιδρύματος και άδεια κατηγορίας 3 VFA
  • Καθεστώς παρόχου υπηρεσιών ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στη Γαλλία
  • Πρόσθετη αδειοδότηση και εγγραφή στη Νότια Κορέα, την Ιταλία, την Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Ντουμπάι

Το ανταλλακτήριο Crypto.com προσφέρει πολλές επιλογές συναλλαγών. Μπορείτε να εμπορεύεστε πάνω από 200 κρυπτονομίσματα, να χρησιμοποιείτε margin trading με μόχλευση έως και 10x σε περισσότερα από 100 ζεύγη και να συναλλάσσεστε σε πάνω από 100 διαρκείς και 6 προθεσμιακές αγορές. Το κρυπτονόμισμά τους, Cronos (CRO), βοηθά τους χρήστες να εξοικονομήσουν τέλη συναλλαγών και διευκολύνει τις συναλλαγές στην πλατφόρμα.

Το ανταλλακτήριο λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την ασφάλεια. Για την προστασία τους, χρησιμοποιούν πράγματα όπως ο έλεγχος ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων και διατηρούν τα περισσότερα κεφάλαια σε ψυχρή αποθήκευση, δηλαδή εκτός σύνδεσης. Επίσης, ελέγχουν τακτικά την ασφάλειά τους για να διατηρούν τα πάντα ασφαλή.

Το ανταλλακτήριο Crypto.com χρησιμοποιεί μόνο USDC για τραπεζικές μεταφορές. Ωστόσο, η ευρύτερη πλατφόρμα της Crypto.com σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε επτά διαφορετικά νομίσματα, γεγονός που διευκολύνει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ως επί το πλείστον θα μεταφέρετε τα χρήματά σας μέσα και έξω χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα και stablecoins, τα οποία είναι γρήγορα και ασφαλή.

Πλεονεκτήματα:

  • Βαθμολογήθηκε ως το ασφαλέστερο ανταλλακτήριο παγκοσμίως από το Certified.
  • Προσφέρει πολυάριθμα κρυπτονομίσματα.
  • Χαμηλότερο κόστος για τους χρήστες που ποντάρουν το εγγενές token, CRO.
  • Περιλαμβάνει εντολές ορίου, stop-loss και εντολές αγοράς.
  • Γρήγορη εκτέλεση εντολών με ελάχιστη ολίσθηση.
  • Διαθέτει 2FA, ψυχρή αποθήκευση και τακτικούς ελέγχους.
  • Εξαιρετική εμπειρία εφαρμογής για κινητά.

Μειονεκτήματα:

  • Το DeFi Desktop Wallet και το Exchange του είναι ξεχωριστά, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους χρήστες.
  • Οι χρήστες πρέπει να ολοκληρώσουν την επαλήθευση KYC.
  • Υποστηρίζει περιορισμένα σημαντικά νομίσματα fiat.

Δομή τελών:

  • Χρεώσεις δημιουργού: 0.0%-0.75%
  • Τέλη Taker: 0.05%-0.075%

Bitfinex

Bitfinex-χαμηλή-αμοιβή-ανταλλαγή-κρυπτογράφησης

Η Bitfinex ιδρύθηκε το 2012 και τώρα εδρεύει στο Παρίσι της Γαλλίας, είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να διαπραγματεύονται κρυπτονομίσματα. Προσφέρει μια ποικιλία επιλογών συναλλαγών, από την κανονική διαπραγμάτευση έως την ενασχόληση με προηγμένα συμβόλαια, καθιστώντας το κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες. Με ανταγωνιστικές τιμές, το Bitfinex αναγνωρίζεται ως ένα από τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων με τα χαμηλότερα τέλη συναλλαγών, γεγονός που απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα επενδυτών.

Η πλατφόρμα συναλλαγών της Bitfinex είναι εύκολη για αρχάριους και έμπειρους συναλλασσόμενους. Διαθέτει προηγμένα εργαλεία για την κατάρτιση διαγραμμάτων και την αυτοματοποιημένη διαπραγμάτευση. Οι νέοι έμποροι μπορούν να εξασκηθούν με έναν λογαριασμό επίδειξης πριν χρησιμοποιήσουν πραγματικά χρήματα.

Ωστόσο, η Bitfinex είχε κάποια νομικά προβλήματα. Οι ρυθμιστικές αρχές της έχουν επιβάλει πρόστιμο και ο Γενικός Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης την κατηγόρησε ότι δεν ήταν ειλικρινής σχετικά με τα ταμειακά αποθέματα της Tether. Αυτά τα ζητήματα εγείρουν ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας.

Η ασφάλεια είναι πολύ σημαντική για την Bitfinex, ειδικά μετά τα προβλήματα του παρελθόντος με την πειρατεία. Για την προστασία των χρημάτων των χρηστών, χρησιμοποιούν τώρα πράγματα όπως ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων και διατηρούν τα περισσότερα χρήματα σε ψυχρή αποθήκευση.

Η πλατφόρμα συναλλαγών της Bitfinex βρίσκεται στον ιστό και σε μια εφαρμογή για συναλλαγές εν κινήσει. Ο σχεδιασμός είναι απλός και λειτουργεί για όλους, ανεξάρτητα από την εμπειρία τους στις συναλλαγές.

Η Bitfinex χρησιμοποιεί ένα σύστημα εισιτηρίων για την εξυπηρέτηση πελατών. Δεν διαθέτουν υποστήριξη μέσω τηλεφώνου ή ζωντανής συνομιλίας, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα εάν κάποιος χρειάζεται άμεσα βοήθεια.

Πλεονεκτήματα:

  • Περιλαμβάνει διαπραγμάτευση περιθωρίου, στοιχηματισμό και συναλλαγές μελλοντικών συμβολαίων.
  • Προσφέρει κορυφαία στον κλάδο μέτρα ασφαλείας και υποστήριξη πελατών.
  • Ιδανικό για αρχάριους.
  • Καλό για προχωρημένους εμπόρους με εξελιγμένες ανάγκες συναλλαγών.
  • Παρέχει εκπαιδευτικό υλικό.
  • Χρεώνει χαμηλά τέλη συναλλαγών.
  • Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα περιουσιακών στοιχείων.
  • Πρόσβαση στις περισσότερες χώρες.

Μειονεκτήματα:

  • Δεν είναι προσβάσιμα σε όλες τις Η.Π.Α.
  • Περιορισμένες επιλογές χρηματοδότησης λογαριασμών.
  • Υψηλότερες χρεώσεις όταν δεν χρησιμοποιείται το Kraken Pro.

Δομή τελών:

  • Χρεώσεις δημιουργού: 0.02%-0.1%
  • Τέλη Taker: 0.065%-0.2%

Kraken

Kraken-χαμηλή-αμοιβή-ανταλλαγής-κρυπτογράφησης

Το Kraken ιδρύθηκε το 2011 και με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, έχει γίνει ένα αξιόπιστο παγκόσμιο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων γνωστό για την ισχυρή ασφάλεια και την ποικιλία επιλογών. Τόσο οι νέοι όσο και οι έμπειροι συναλλασσόμενοι χρησιμοποιούν το Kraken για τη διαχείριση των ψηφιακών τους νομισμάτων.

Η Kraken λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη της τους κανόνες. Ακολουθεί τους νόμους σε πολλές χώρες, όπως ο Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία και η Ιαπωνία. Με αυτόν τον τρόπο, η Kraken διασφαλίζει ότι είναι ένα ασφαλές μέρος για τις συναλλαγές των ανθρώπων και κερδίζει την εμπιστοσύνη τους σε όλο τον κόσμο.

Εδώ, μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με 137 διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Είναι καλό για την κατανομή των επενδύσεών σας σε διάφορα νομίσματα. Παρόλο που το Kraken δεν έχει το δικό του token, τα τέλη συναλλαγών του είναι χαμηλά.

Η Kraken λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την ασφάλεια. Χρησιμοποιεί έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και στέλνει επιβεβαιώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κάθε συναλλαγή. Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν συγκεκριμένα δικαιώματα για τα κλειδιά API και να λαμβάνουν κρυπτογραφημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επιπλέον ασφάλεια. Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί επίσης κρυπτογράφηση SSL για την προστασία των δεδομένων.

Η Kraken παρακολουθεί συνεχώς την πλατφόρμα της για ασυνήθιστη δραστηριότητα, διαθέτει μια λειτουργία χρονικού ορίου για τους λογαριασμούς και επιτρέπει στους χρήστες να κλειδώνουν τις ρυθμίσεις τους για να αποτρέψουν άλλους από το να κάνουν αλλαγές. Αυτά τα χαρακτηριστικά συμβάλλουν στο να καταστεί το Kraken ένα πολύ ασφαλές μέρος για την εμπορία κρυπτονομισμάτων.

Η πλατφόρμα απαιτεί επαλήθευση των KYC (Know Your Customer) και AML (Anti-Money Laundering). Αυτό διασφαλίζει την ακεραιότητα της πλατφόρμας και την ασφάλεια των περιουσιακών στοιχείων των χρηστών της.

Το Kraken σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε διαφορετικούς τύπους χρημάτων, όπως δολάρια ΗΠΑ, ευρώ και ιαπωνικά γεν, για να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας ή να κάνετε ανάληψη χρημάτων. Μπορείτε να προσθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας ή να τα αποσύρετε χρησιμοποιώντας τραπεζικά εμβάσματα, εμβάσματα ή την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το Apple και το Google Pay σε ορισμένα μέρη, καθιστώντας το εύκολο. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να καταθέσετε και να αποσύρετε κρυπτονομίσματα.

Πλεονεκτήματα:

  • Περιλαμβάνει διαπραγμάτευση περιθωρίου, στοιχηματισμό και συναλλαγές μελλοντικών συμβολαίων.
  • Προσφέρει κορυφαία στον κλάδο μέτρα ασφαλείας και υποστήριξη πελατών.
  • Ιδανικό για αρχάριους.
  • Καλό για προχωρημένους εμπόρους με εξελιγμένες ανάγκες συναλλαγών.
  • Παρέχει εκπαιδευτικό υλικό.
  • Χρεώνει χαμηλά τέλη συναλλαγών.
  • Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα περιουσιακών στοιχείων.
  • Πρόσβαση στις περισσότερες χώρες.

Μειονεκτήματα:

  • Δεν είναι προσβάσιμα σε όλες τις Η.Π.Α.
  • Περιορισμένες επιλογές χρηματοδότησης λογαριασμών.
  • Υψηλότερες χρεώσεις όταν δεν χρησιμοποιείται το Kraken Pro.

Δομή τελών:

  • Χρεώσεις δημιουργού: 0.02%-0.1%
  • Τέλη Taker: 0.065%-0.2%

OKX

OKX-ανταλλαγή-κρυπτογράφησης-με-χαμηλή αμοιβή

Το OKX, που κάποτε ονομαζόταν OKEX, ξεκίνησε το 2016. Τώρα είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή πλατφόρμα συναλλαγών. Ως κορυφαίο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης με χαμηλή αμοιβή, το OKX έχει επεκταθεί στον κόσμο του Web3, συμπεριλαμβανομένων των DeFi (αποκεντρωμένη χρηματοδότηση) και των NFTs (non-fungible tokens). Εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα χρηστών από περισσότερες από 100 χώρες.

Οι χρήστες μπορούν να διαπραγματεύονται συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, αέναες ανταλλαγές και δικαιώματα προαίρεσης. Υπάρχει επίσης ένα τμήμα Earn, όπου οι χρήστες μπορούν να δανείζουν τα κρυπτονόματά τους, να αγοράζουν και να πωλούν NFTs και να συμμετέχουν σε δημοπρασίες DOT slot. Με όλες αυτές τις επιλογές, το OKX δίνει στους χρήστες πολλούς τρόπους να χρησιμοποιούν και να αυξάνουν το κρυπτονόμισμά τους.

Το OKX προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία κρυπτονομισμάτων για διαπραγμάτευση και προσθέτει συνεχώς νέα. Διαθέτει προηγμένα εργαλεία για τη διαπραγμάτευση και την ανάλυση της αγοράς, τα οποία είναι χρήσιμα για αρχάριους και έμπειρους συναλλασσόμενους.

Το OKX λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την ασφάλεια και διατηρεί τα περισσότερα χρήματά του σε ασφαλή offline αποθήκευση, η οποία χρειάζεται τη σύμφωνη γνώμη πολλών ατόμων για να μπορέσει να γίνει προσβάσιμη. Η πλατφόρμα διαθέτει επίσης ισχυρή διαχείριση κινδύνου με ένα ασφαλιστικό ταμείο για την κάλυψη τυχόν απωλειών στις συναλλαγές.

Το ανταλλακτήριο υποστηρίζει μια ισχυρή κοινότητα συνδέοντας τους ανθρώπους με διάφορους τρόπους και παρέχει πολύ εκπαιδευτικό υλικό με την Ακαδημία OKX. Αυτό βοηθά όλους να κατανοήσουν καλύτερα τον δύσκολο κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Πλεονεκτήματα:

  • Ποικιλία κρυπτονομισμάτων και τρόπων διαπραγμάτευσης.
  • Καθιερωμένο και αξιόπιστο.
  • Ανταγωνιστικά τέλη.
  • Ολοκληρωμένα μέτρα ασφαλείας.
  • Κατάλληλο για νέους και έμπειρους συναλλασσόμενους.
  • Εκπαιδευτικοί πόροι.

Μειονεκτήματα:

  • Όλοι οι χρήστες πρέπει να ολοκληρώσουν την επαλήθευση KYC.
  • Λίγες επιλογές για άμεσες τραπεζικές μεταφορές.
  • Δεν διατίθεται στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Δομή τελών:

  • Χρεώσεις δημιουργού: 0.6%-0.08%
  • Τέλη Taker: 0.08%-0.1%

Binance

Binance-χαμηλή-αμοιβή-ανταλλαγής-κρυπτογράφησης

Η Binance είναι μια κορυφαία πλατφόρμα στον κόσμο των συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Επιτρέπει στους χρήστες να διαπραγματεύονται περισσότερα από 380 διαφορετικά κρυπτονομίσματα σε σχεδόν 1.248 ζεύγη. Με μια τόσο μεγάλη γκάμα altcoins, είναι ένα βασικό μέρος για τους συναλλασσόμενους. Το Binance διευκολύνει επίσης τη χρήση κανονικών χρημάτων, υποστηρίζοντας πάνω από 65 εθνικά νομίσματα και προσφέροντας διάφορες μεθόδους πληρωμής.

Η Binance ξεχωρίζει για τα χαμηλά τέλη συναλλαγών της. Προσφέρει ακόμη και ορισμένες συναλλαγές Bitcoin και Ethereum χωρίς καμία αμοιβή, κάτι που είναι εξαιρετικό για τους εμπόρους που επιθυμούν να εξοικονομήσουν χρήματα. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το Binance επειδή λειτουργεί σε πολλές συσκευές. Μπορείτε να κάνετε συναλλαγές στον ιστότοπό της, να κατεβάσετε προγράμματα για υπολογιστές Windows και Mac ή να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές της σε τηλέφωνα Android και iOS. Επιπλέον, η Binance διαθέτει επίσης εργαλεία για τη ρύθμιση της τακτικής συναλλαγών σας.

Το ανταλλακτήριο προσφέρει περισσότερα από τις κανονικές συναλλαγές. Μπορείτε να εμπορεύεστε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης με μόχλευση έως και 125 φορές την επένδυσή σας, και μπορείτε επίσης να δανείζεστε χρήματα για να εμπορεύεστε με έως και τρεις φορές το αρχικό σας ποσό. Επιπλέον, αν χρειάζεστε βοήθεια, η Binance διαθέτει μια ομάδα υποστήριξης πελατών διαθέσιμη όλη την ημέρα, κάθε μέρα.

Η Binance δεν χειρίζεται μόνο συναλλαγές, αλλά βοηθάει επίσης τα νέα κρυπτονομίσματα να ξεκινήσουν. Το Binance Launchpad τους είναι το μέρος όπου μπορούν να ξεκινήσουν αυτά τα νέα ψηφιακά νομίσματα και έχει γίνει μια δημοφιλής επιλογή αντί της παλαιότερης μεθόδου που ονομάζεται ICOs. Πολλά νέα κρυπτονομίσματα έχουν ξεκινήσει με επιτυχία εκεί, καθιστώντας το ένα σημείο αναφοράς για την εύρεση συναρπαστικών νέων έργων κρυπτογράφησης.

Το Binance Finance παρέχει διάφορους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα χωρίς ενεργή διαπραγμάτευση, όπως ο δανεισμός των κρυπτογράφων τους, το ποντάρισμα και άλλες υπηρεσίες. Αυτές οι επιλογές βοηθούν τους ανθρώπους να αποκομίσουν περισσότερα από τα κρυπτονομίσματά τους. Με αυτές τις υπηρεσίες, η Binance ξεχωρίζει ως κορυφαίο ανταλλακτήριο για όλους, είτε συναλλάσσονται πολύ είτε επενδύουν μακροπρόθεσμα.

Πλεονεκτήματα:

  • Κατάλληλο για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων, από αρχάριους έως ειδικούς.
  • Χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών με δωρεάν επιλογές για πολλά ζεύγη.
  • Πολλαπλά νομίσματα fiat για καταθέσεις και αναλήψεις.
  • Διάφοροι τρόποι για την απόκτηση παθητικού εισοδήματος.
  • Ισχυρή ασφάλεια και αξιοπιστία.

Μειονεκτήματα:

  • Δεν είναι προσβάσιμα στις ΗΠΑ.
  • Αντιμετωπίζει ρυθμιστικές προκλήσεις.

Δομή τελών:

  • Χρεώσεις δημιουργού: 0.6%-0.08%
  • Τέλη Taker: 0.08%-0.1%

HTX

HTX-χαμηλή-αμοιβή-ανταλλαγής-κρυπτογράφησης

Η HTX είναι η κορυφαία πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης με τα χαμηλότερα τέλη που ξεκίνησε το 2013 και εδρεύει στις Σεϋχέλλες. Είναι γνωστή για τις πολλές επιλογές διαπραγμάτευσης και την υψηλή ρευστότητα, που σημαίνει ότι είναι εύκολη η αγορά και η πώληση. Παρόλο που είναι ως επί το πλείστον μη ρυθμιζόμενη, η HTX διαθέτει σημαντικές άδειες από μέρη όπως η Ταϊλάνδη, η Ιαπωνία, το Γιβραλτάρ και το Χονγκ Κονγκ που της επιτρέπουν να λειτουργεί νόμιμα σε αυτές τις περιοχές.

Η πλατφόρμα προσφέρει μια ευρεία επιλογή από πάνω από 650 κρυπτονομίσματα για διαπραγμάτευση. Οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν χαμηλότερες χρεώσεις χρησιμοποιώντας το δικό τους Huobi Token (HT) του ανταλλακτηρίου. Τα τέλη στο HTX είναι επίσης αρκετά ανταγωνιστικά.

Η HTX λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη της την ασφάλεια, διατηρώντας τα περισσότερα χρήματα των χρηστών σε ψυχρή αποθήκευση για την αποφυγή πειρατείας. Αν και η πλατφόρμα δεν είναι εύκολη για αρχάριους λόγω του πολύπλοκου σχεδιασμού της, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες χωρίς να αποδείξετε την ταυτότητά σας. Αλλά αν θέλετε να κάνετε συναλλαγές και να αποσύρετε περισσότερα χρήματα, πρέπει να περάσετε από ελέγχους ταυτότητας.

Το Exchange δέχεται πολλά νομίσματα, όπως το δολάριο ΗΠΑ, τη βρετανική λίρα, το ευρώ, το ρωσικό ρούβλι, την ουκρανική γρίβνα και το tenge του Καζακστάν, καθιστώντας τη χρήση του εύκολη για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Οι χρήστες μπορούν να καταθέτουν και να αποσύρουν χρήματα με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένων κρυπτονομισμάτων, πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, τραπεζικών μεταφορών και υπηρεσιών ηλεκτρονικών πληρωμών όπως το AdvCash, το Banxa και το Apple Pay.

Πλεονεκτήματα:

  • Πολλές επιλογές διαπραγμάτευσης με βαθιά ρευστότητα.
  • Περιλαμβάνει συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, δικαιώματα προαίρεσης και εκπτώσεις με Huobi Token.
  • Ισχυρή ασφάλεια.
  • Διαθέσιμο σε πολλές χώρες.

Μειονεκτήματα:

  • Πρόσφατα υπέστη παραβίαση της ασφάλειας.
  • Δεν ρυθμίζεται σε βασικές αγορές όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Δεν είναι φιλικό προς τους αρχάριους.
  • Η πλήρης πρόσβαση απαιτεί την ολοκλήρωση του KYC.

Δομή τελών:

  • Χρεώσεις δημιουργού: 0.0126%-0.2%
  • Τέλη Taker: 0.0218%-0.2%

Τύποι ανταλλαγής κρυπτογράφησης

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανταλλακτηρίων κρυπτογράφησης: τα κεντρικά ανταλλακτήρια και τα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια. Κάθε κατηγορία έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Κεντρικά ανταλλακτήρια

Τα κεντρικοποιημένα ανταλλακτήρια (όπως το Coinbase και το Binance) διοικούνται από μία εταιρεία. Είναι εύκολα στη χρήση, επιτρέποντάς σας να αλλάξετε κανονικά χρήματα σε κρυπτονομίσματα. Όμως, υπάρχει ο κίνδυνος να κλέψουν ψηφιακά χρήματα χάκερ, επειδή όλα φυλάσσονται σε ένα μέρος. Αυτά τα ανταλλακτήρια εργάζονται σκληρά για να είναι ασφαλέστερα, αποθηκεύοντας τα περισσότερα χρήματα εκτός σύνδεσης και συνάπτοντας ασφάλιση για την προστασία από κλοπή. Για να είστε ιδιαίτερα ασφαλείς, μπορείτε να μεταφέρετε τα κρυπτονομίσματά σας στο δικό σας πορτοφόλι που δεν ανήκει στο ανταλλακτήριο.

Αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια (DEX)

Τα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια είναι διαφορετικά. Διανέμουν τη δουλειά της διαχείρισης των συναλλαγών σε πολλούς ανθρώπους, κάτι σαν ομαδικό έργο. Αυτό μπορεί να κάνει τα πράγματα πιο ανοιχτά και να κρατήσει το χρηματιστήριο σε λειτουργία ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στην εταιρεία που το ξεκίνησε. Αλλά μπορεί να είναι δύσκολη η χρήση τους. Συνήθως δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλά κανονικά χρήματα για να αγοράσετε κρυπτογράφημα. Ίσως χρειαστεί να ξεκινήσετε με ένα κεντρικό ανταλλακτήριο όπως το Bybit για να αποκτήσετε πρώτα κρυπτογραφημένο χρήμα, και στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε συναλλαγές σε ένα DEX.

Κοινά τέλη στις ανταλλαγές κρυπτογράφησης

Η κατανόηση των διαφόρων τελών που σχετίζονται με τη διαπραγμάτευση σε ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης είναι απαραίτητη, ειδικά αν εξετάζετε ανταλλακτήρια με τα χαμηλότερα τέλη. Αυτές οι χρεώσεις μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τις αποδόσεις των επενδύσεών σας, οπότε η καλή ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας. Παρακάτω, θα αναλύσουμε τις πιο συνηθισμένες χρεώσεις που μπορεί να συναντήσετε.

Τέλη συναλλαγών

Τα έξοδα συναλλαγών είναι το κύριο κόστος που θα επιβαρυνθείτε όταν αγοράζετε ή πουλάτε κρυπτονομίσματα. Χρεώνονται ως ποσοστό της αξίας της συναλλαγής και μπορεί να διαφέρουν σημαντικά μεταξύ των ανταλλακτηρίων κρυπτογράφησης με χαμηλή χρέωση. Συνήθως, οι χρεώσεις αυτές κυμαίνονται από 0,1% έως 1% ανά συναλλαγή. Ορισμένες πλατφόρμες προσφέρουν εκπτώσεις βάσει όγκου, οπότε όσο περισσότερες συναλλαγές πραγματοποιείτε, τόσο χαμηλότερα είναι τα τέλη ανά συναλλαγή.

Για παράδειγμα, το Binance, γνωστό ως ένα από τα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης με τα χαμηλότερα τέλη, χρεώνει ένα τυπικό τέλος συναλλαγών 0,1%, το οποίο μπορεί να μειωθεί περαιτέρω κατά 25% εάν χρησιμοποιήσετε το εγγενές BNB token τους για να πληρώσετε τα τέλη.

αμοιβές-σε-ανταλλαγές-κρυπτογράφησης-με-χαμηλή-αμοιβή

Διαφορά αμοιβών Taker και Maker

Όταν τοποθετείτε μια παραγγελία που εκτελείται αμέσως, θεωρείται ότι είστε “πληρωτής” και συχνά πληρώνετε υψηλότερη αμοιβή για αυτή την άμεση υπηρεσία. Από την άλλη πλευρά, οι αμοιβές “maker” ισχύουν όταν τοποθετείτε μια εντολή που δεν εκτελείται αμέσως, όπως μια εντολή ορίου που έχει οριστεί σε μια συγκεκριμένη τιμή. Αυτό προσθέτει ρευστότητα στην αγορά και, ως ανταμοιβή, τα χρηματιστήρια συνήθως χρεώνουν χαμηλότερες χρεώσεις για τους makers.

Ορισμένα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης με χαμηλά τέλη κάνουν σαφή διάκριση μεταξύ των τελών του maker και του taker, με τα τέλη του maker να είναι σαφώς χαμηλότερα. Αυτό αποτελεί κίνητρο για τους διαπραγματευτές να προσθέσουν ρευστότητα στην αγορά.

Τέλος κατάθεσης και ανάληψης

Εκτός από τα τέλη διαπραγμάτευσης, τα περισσότερα χρηματιστήρια χρεώνουν τέλη για την κατάθεση και την ανάληψη κεφαλαίων. Τα τέλη κατάθεσης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής, με τις τραπεζικές μεταφορές να είναι συνήθως η φθηνότερη επιλογή. Οι καταθέσεις κρυπτονομισμάτων είναι συχνά δωρεάν, αλλά μόνο μερικές φορές.

Τα τέλη ανάληψης είναι συνήθως σταθερά ποσά του αποσυρόμενου νομίσματος, τα οποία επίσης μπορεί να ποικίλλουν. Για παράδειγμα, η ανάληψη Bitcoin μπορεί να κοστίζει 0,0005 BTC ανεξάρτητα από το ποσό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένες πλατφόρμες, όπως το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Bybit με το χαμηλότερο κόστος, δεν χρεώνουν τέλη για την κατάθεση ή την ανάληψη χρημάτων.

Άλλα τέλη

Άλλα τέλη μπορεί να περιλαμβάνουν τέλη αδράνειας, όπου ένα ανταλλακτήριο χρεώνει για αδρανείς λογαριασμούς, και τέλη μετατροπής εάν συναλλάσσεστε σε νόμισμα διαφορετικό από αυτό στο οποίο εκφράζεται ο λογαριασμός σας.

Είναι επίσης σημαντικό να λάβετε υπόψη τα τέλη δικτύου, τα οποία δεν καθορίζονται από το ανταλλακτήριο αλλά από το ίδιο το δίκτυο blockchain. Αυτά τα τέλη καταβάλλονται στους ανθρακωρύχους ή τους επικυρωτές που επεξεργάζονται τις συναλλαγές και μπορούν να αυξομειώνονται ανάλογα με τη συμφόρηση του δικτύου.

Όταν αναζητάτε το ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης με τα χαμηλότερα τέλη διαπραγμάτευσης, είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσετε όλους τους τύπους τελών για να κατανοήσετε το συνολικό κόστος των συναλλαγών. Για παράδειγμα, ένα ανταλλακτήριο μπορεί να διαφημίζει χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών αλλά να τις αντισταθμίζει με υψηλές χρεώσεις ανάληψης.

Οδηγός επιλογής ανταλλαγών κρυπτογράφησης με χαμηλή αμοιβή

Εξετάζοντας προσεκτικά αυτούς τους παράγοντες, μπορείτε να επιλέξετε ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης με χαμηλή χρέωση που προσφέρουν αυτά τα πλεονεκτήματα χωρίς να θυσιάζουν την ασφάλεια ή τη ρευστότητα, εξασφαλίζοντας μια πιο αποδοτική και ασφαλή εμπειρία συναλλαγών.

1. Κατανόηση των τελών ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων

Συνήθως, τρία είδη τελών είναι η διαπραγμάτευση, η ανάληψη και η κατάθεση. Τα τέλη συναλλαγών χρεώνονται για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείτε, τα οποία μπορεί να διαφέρουν σημαντικά μεταξύ των ανταλλακτηρίων.

Ορισμένα ανταλλακτήρια προσφέρουν μια κατ' αποκοπήν αμοιβή, ενώ άλλα έχουν ένα μοντέλο αμοιβής maker-taker, όπου η αμοιβή εξαρτάται από το αν δημιουργείτε μια νέα εντολή (maker) ή συμπληρώνετε μια υπάρχουσα (taker).

Τα τέλη ανάληψης προκύπτουν όταν παίρνετε τα ψηφιακά σας περιουσιακά στοιχεία από το ανταλλακτήριο, ενώ τα τέλη κατάθεσης ενδέχεται να ισχύουν όταν προσθέτετε κεφάλαια στον λογαριασμό σας, αν και πολλά ανταλλακτήρια προσφέρουν δωρεάν καταθέσεις.

2. Ερευνώντας τις επιλογές ανταλλαγής

Για να βρείτε ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων με χαμηλή χρέωση, ξεκινήστε με την καταγραφή των διαθέσιμων επιλογών. Ψάξτε για κριτικές και εμπειρίες χρηστών στο διαδίκτυο για να επιλέξετε αξιόπιστες πλατφόρμες.

Ιστοσελίδες και φόρουμ όπως το Reddit, το Trustpilot και το Bitcointalk μπορούν να αποτελέσουν πολύτιμες πηγές για αφιλτράριστα σχόλια χρηστών. Προσέξτε για τυχόν συνεχείς καταγγελίες ή επαίνους σχετικά με τα τέλη.

3. Σύγκριση δομών τελών

Αφού έχετε έναν κατάλογο πιθανών ανταλλαγών, συγκρίνετε τις δομές των αμοιβών τους. Ορισμένα ανταλλακτήρια προσφέρουν μια κλιμακωτή δομή τελών με βάση τον όγκο συναλλαγών σας, η οποία μπορεί να ωφελήσει τους συχνούς συναλλασσόμενους.

Άλλα μπορεί να προσφέρουν χαμηλότερες χρεώσεις αν χρησιμοποιείτε το κρυπτονόμισμα που χρησιμοποιούν για να πληρώσετε το κόστος συναλλαγών. Για παράδειγμα, οι χρήστες του Binance μπορούν να χρησιμοποιήσουν το BNB (Binance Coin) για να πληρώσουν τα έξοδα συναλλαγών με μειωμένο επιτόκιο.

επιλέγοντας-ανταλλαγές-κρυπτογράφησης-με-χαμηλή-αμοιβή

4. Αξιολόγηση της ρευστότητας και του όγκου συναλλαγών

Τα χαμηλά τέλη είναι ένα από τα πολλά κριτήρια- η ρευστότητα και ο όγκος συναλλαγών του χρηματιστηρίου είναι επίσης ζωτικής σημασίας. Υψηλή ρευστότητα σημαίνει πολλούς αγοραστές και πωλητές, με αποτέλεσμα συνήθως στενότερα spreads και καλύτερες τιμές για τις συναλλαγές σας.

Ένα χρηματιστήριο με υψηλό όγκο συναλλαγών είναι πιθανό να προσφέρει μεγαλύτερη ρευστότητα. Το CoinMarketCap κατατάσσει τα ανταλλακτήρια με βάση τον όγκο συναλλαγών, γεγονός που μπορεί να είναι πολύτιμο για την αξιολόγηση αυτής της πτυχής.

5. Εξετάζοντας τα μέτρα ασφαλείας

Τέλος, διατηρείτε πάντα την ασφάλεια για χαμηλότερες χρεώσεις. Ένα ανταλλακτήριο που προσφέρει χαμηλότερες αμοιβές, αλλά χρειάζεται περισσότερα μέτρα ασφαλείας, μπορεί να σας κοστίσει πολύ περισσότερο αν τα κεφάλαιά σας εκτεθούν σε κίνδυνο.

Αναζητήστε ανταλλακτήρια που χρησιμοποιούν ισχυρές πρακτικές ασφαλείας, όπως έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA), ψυχρή αποθήκευση για τα περισσότερα κεφάλαια και ασφαλιστικές πολιτικές για την προστασία των περιουσιακών στοιχείων των χρηστών.

Τελικές σκέψεις για τα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης με χαμηλό τέλος

Το 2024, τα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης με τα χαμηλότερα τέλη προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών για τους συναλλασσόμενους, καθένα από τα οποία διαθέτει μοναδικές δομές τελών και υπηρεσίες. Με την κατανόηση των διαφορετικών τύπων τελών και λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως ο όγκος συναλλαγών, η ασφάλεια και τα σχόλια των χρηστών, οι συναλλασσόμενοι μπορούν να επιλέξουν το πιο κατάλληλο ανταλλακτήριο για τις ανάγκες τους.

Ενώ τα χαμηλά τέλη είναι απαραίτητα, η επιλογή ενός ασφαλούς και αξιόπιστου ανταλλακτηρίου για μια καλή εμπειρία συναλλαγών είναι εξίσου σημαντική. Αυτός ο οδηγός έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους εμπόρους να βρουν ανταλλακτήρια με χαμηλά τέλη και να κάνουν έξυπνες επιλογές για να βελτιώσουν την επιτυχία και τα κέρδη των συναλλαγών τους.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα ανταλλακτήρια με τα χαμηλότερα τέλη

Ποιες πλατφόρμες κρυπτογράφησης έχουν τα χαμηλότερα τέλη;

Οι Bybit, Kraken, OKX, Binance και HTX είναι γνωστές για τις δομές χαμηλών τελών τους.

Πώς μπορώ να ανταλλάξω κρυπτονόμισμα χωρίς τέλη;

Δεν είναι σύνηθες να βρείτε συναλλαγές χωρίς καθόλου τέλη. Ωστόσο, ορισμένες πλατφόρμες ενδέχεται να μη σας χρεώνουν για ορισμένα είδη συναλλαγών. Για παράδειγμα, αν χρησιμοποιείτε το είδος του ψηφιακού τους χρήματος ή κάνετε πολλές συναλλαγές, μπορεί να σας αφήσουν να το κάνετε δωρεάν.

Χρεώνουν όλα τα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης αμοιβές;

Τα περισσότερα το κάνουν, καθώς οι χρεώσεις αποτελούν μια κύρια πηγή εσόδων. Ωστόσο, οι τύποι και τα ποσά των τελών μπορεί να διαφέρουν μεταξύ των ανταλλακτηρίων.

Γιατί τα τέλη κρυπτογράφησης είναι τόσο υψηλά;

Τα υψηλά τέλη μπορεί να οφείλονται σε συμφόρηση του δικτύου, στο κόστος διατήρησης ασφαλών και αποτελεσματικών πλατφορμών συναλλαγών και στη ζήτηση της αγοράς.

Ποιοι είναι οι συνήθεις τύποι τελών που σχετίζονται με τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων;

Οι συνήθεις τύποι είναι τα τέλη διαπραγμάτευσης, τα τέλη ανάληψης και τα τέλη κατάθεσης. Τα τέλη διαπραγμάτευσης χρεώνονται ανά συναλλαγή, ενώ τα τέλη ανάληψης και κατάθεσης αφορούν τη μετακίνηση κεφαλαίων εντός και εκτός της πλατφόρμας.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς