Ο κρυπτογραφικός εσωτερικός χρήστης μετατρέπει $1.000 σε $1 εκατομμύριο σε μόλις 3 ώρες

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Το ράλι της αγοράς κρυπτογράφησης του 2024 έχει δείξει τυπικά σημάδια μιας αγοράς ταύρων. Αυτά περιλαμβάνουν νέες κυκλοφορίες νομισμάτων, ένα νέο ιστορικό υψηλό όλων των εποχών για το Bitcoin και πολλές ιστορίες γρήγορης δημιουργίας πλούτου.

Μια πρόσφατη ιστορία επιτυχίας εμφανίστηκε στις 6 Ιουνίου. Δεδομένα από τη Solscan αποκάλυψαν ότι ένας εσωτερικός χρήστης αγόρασε πάνω από 190 εκατομμύρια μάρκες Hulkamania (HULK). Αυτό ήταν το 19% της συνολικής προσφοράς και κόστισε μόλις 7,1 Solana (SOL), αξίας 1.200 δολαρίων εκείνη τη στιγμή.

Μέσα σε τρεις ώρες, ο εσωτερικός πωλούσε τα μάρκες HULK για περισσότερα από 5.760 SOL, δηλαδή σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια. Αυτή η συναλλαγή επέστρεψε πάνω από 81.000%, αυξάνοντας την επένδυση περίπου 812 φορές, σύμφωνα με το Lookonchain.

Αυτή η μαζική πώληση κατέρρευσε την τιμή του κουπονιού HULK κατά περίπου 85%.

Το-μαζικό- ξεπούλημα-κατέρριψε-την-τιμή-του-κουπονιού-HULK-κατά-περίπου-85%

Το σύμβολο συνέχισε να πέφτει και το μυστήριο βάθυνε όταν ο Hulk Hogan ισχυρίστηκε στο Instagram ότι ο λογαριασμός του X είχε παραβιαστεί. Προέτρεψε τους θαυμαστές του να αγνοήσουν κάθε δημοσίευση που σχετίζεται με την κρυπτογράφηση.

Η Solana συνεχίζει να προσελκύει νέα έργα

Το 2024, η Solana ήταν ένα δημοφιλές blockchain για νέα κρυπτονομίσματα. Ο συνεπής χρόνος λειτουργίας της, η επεκτασιμότητα και η αποδοτικότητα του κόστους την καθιστούν ελκυστική. Το μάρκο Solana (SOL) έχει επίσης κερδίσει σημαντικό ενθουσιασμό.

Στα τέλη του 2023, η τιμή του SOL έκανε άλμα από περίπου 20 δολάρια τον Οκτώβριο σε πάνω από 100 δολάρια μέχρι την Πρωτοχρονιά. Οι ισχυρές επιδόσεις του συνεχίστηκαν και το 2024, φτάνοντας σήμερα τα 171,76 δολάρια. Η άνοδος αυτή αντικατοπτρίζει μια αύξηση 69 % από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα.

Η-τιμή-του-SOL-αυξήθηκε-από-περίπου-$20-σε-πάνω-από-$100

Τα υψηλά και τα χαμηλά μιας αγοράς κρυπτογράφησης με ταύρους

Παρά τις πολλές επιτυχημένες συναλλαγές, η προσοχή εξακολουθεί να είναι ζωτικής σημασίας στην αγορά κρυπτογράφησης. Η αγορά ταύρων του 2024 έχει επίσης δει πολλές κακοτοπιές και απάτες.

Για παράδειγμα, ένα μέλος της ομάδας πίσω από το νόμισμα-μνημείο Slerf (SLERF) έκαψε κατά λάθος επενδύσεις αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων λίγο μετά την κυκλοφορία του. Εν τω μεταξύ, η ομάδα πίσω από το CondomSol φάνηκε να διεξάγει ένα κλασικό τράβηγμα χαλιού.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς