Καλύτερες εταιρείες ανάπτυξης παιχνιδιών Blockchain 2024

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Οι καλύτερες εταιρείες ανάπτυξης παιχνιδιών blockchain συνδυάζουν το gaming με την τεχνολογία blockchain. Τώρα, τα παιχνίδια δεν είναι απλώς διασκεδαστικά, αλλά μπορούν επίσης να δώσουν στους παίκτες την ευκαιρία να βγάλουν χρήματα.

Σε αυτό το άρθρο, εξετάζουμε τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης παιχνιδιών blockchain του 2024. Συζητάμε πώς αυτές οι εταιρείες χρησιμοποιούν την τεχνολογία blockchain για να καινοτομήσουν τη βιομηχανία παιχνιδιών.

Τι είναι η ανάπτυξη παιχνιδιών Blockchain;

Η ανάπτυξη παιχνιδιών blockchain αφορά τη δημιουργία βιντεοπαιχνιδιών με την τεχνολογία blockchain. Αυτός ο νέος τύπος παιχνιδιού σας επιτρέπει να αγοράζετε και να πουλάτε αντικείμενα με ασφάλεια μέσα στο παιχνίδι. Οι παίκτες μπορούν πραγματικά να κατέχουν τα αντικείμενα του παιχνιδιού τους και να παίζουν παιχνίδια χωρίς τον έλεγχο ενός κεντρικού συστήματος.

Η χρήση blockchain στα παιχνίδια σημαίνει ότι κάθε αντικείμενο είναι μοναδικό και ασφαλές. Οι παίκτες μπορούν να συλλέγουν αντικείμενα που έχουν πραγματική αξία, γνωρίζοντας ότι αυτά τα αντικείμενα δεν μπορούν να αντιγραφούν ή να χαθούν.

Οι προγραμματιστές παιχνιδιών δημιουργούν τώρα υπηρεσίες για παιχνίδια blockchain. Αυτές οι υπηρεσίες είναι δημοφιλείς επειδή επιτρέπουν στους παίκτες να ανταλλάσσουν αντικείμενα απευθείας. Δεν χρειάζονται έναν μεσάζοντα.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της αλυσίδας μπλοκ στα παιχνίδια είναι ότι καταγράφει όλες τις αγορές εντός του παιχνιδιού με ασφάλεια. Αυτό σημαίνει ότι οι συναλλαγές είναι ασφαλέστερες. Επιτρέπει επίσης στους παίκτες να χρησιμοποιούν τα αντικείμενα και το νόμισμά τους σε διαφορετικά παιχνίδια.

Καλύτερες εταιρείες παιχνιδιών Blockchain

Παρακάτω, θα βρείτε τις καλύτερες εταιρείες ανάπτυξης παιχνιδιών blockchain, από εταιρείες που κάνουν τις συναλλαγές δωρεάν, όπως η Immutable, μέχρι εταιρείες με ψηφιακή ιδιοκτησία, όπως οι Mythical Games και OpenSea.

Immutable

 • Ιδρύθηκε: το 2018
 • Ιδρυτές: James Ferguson, Robbie Ferguson και Alex Connolly
 • Έδρα: Α: Σίδνεϊ, Αυστραλία
 • Καθαρή αξία: 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια
Immutable-προγραμματιστής-παιχνιδιών-blockchain

Η Immutable είναι πρωτοπόρος στα παιχνίδια NFT. Διαθέτει μια ειδική πλατφόρμα που ονομάζεται Immutable X, η οποία επιτρέπει στους ανθρώπους να ανταλλάσσουν αντικείμενα παιχνιδιού χωρίς να πληρώνουν επιπλέον χρεώσεις.

Η εταιρεία ανέπτυξε ένα ψηφιακό παιχνίδι συλλεκτικών καρτών Gods Unchained και ένα βιντεοπαιχνίδι ρόλων Guild of Guardians.

Το GameStop, το μεγάλο κατάστημα παιχνιδιών, συνεργάζεται με την Immutable. Φτιάχνουν ένα νέο διαδικτυακό χώρο για την αγορά και την πώληση NFTs. Χρησιμοποιούν την Immutable X για να το κάνουν αυτό.

Η Immutable X είναι η κορυφαία επιλογή για τους κατασκευαστές παιχνιδιών που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Ethereum. Με το Immutable X, οι κατασκευαστές παιχνιδιών μπορούν να δημιουργήσουν παιχνίδια NFT χωρίς να πληρώνουν επιπλέον χρεώσεις. Αποκτούν επίσης εργαλεία που είναι εύκολα στη χρήση, γεγονός που τους βοηθά να δημιουργούν γρήγορα νέα παιχνίδια.

Mythical Games

 • Ιδρύθηκε: το 2018
 • Ιδρυτές: Cameron Thacker, Chris Downs, Jamie Jackson, Rudy Koch
 • Έδρα: Λος Άντζελες, Καλιφόρνια
 • Καθαρή αξία: 1,25 δισεκατομμύρια δολάρια
Mythical-games-εταιρεία-ανάπτυξης-παιχνιδιών-blockchain

Η Mythical Games είναι μια εταιρεία που συνδυάζει τα παραδοσιακά βιντεοπαιχνίδια με τη νέα τεχνολογία blockchain. Τον Ιούνιο του 2021 απέκτησαν 75 εκατομμύρια δολάρια από επενδυτές. Τα χρήματα αυτά προήλθαν κυρίως από έναν όμιλο που ονομάζεται WestCap. Αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι με χρήματα εμπιστεύονται την ιδέα της Mythical Games να συνδυάσει τα παιχνίδια με το blockchain, όπως τα NFTs.

Μέχρι το 2021, η Mythical Games είχε συγκεντρώσει συνολικά 120 εκατομμύρια δολάρια. Η ομάδα της Mythical Games έχει μερικά μεγάλα ονόματα. Έχουν δουλέψει σε διάσημα παιχνίδια όπως το Call of Duty και το World of Warcraft και πιστεύουν ότι είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε πρώτα στη δημιουργία σπουδαίων παιχνιδιών.

Η εταιρεία θέλει να φτιάξει παιχνίδια κορυφαίας ποιότητας που θα επιτρέπουν στους παίκτες να πωλούν και να ανταλλάσσουν αντικείμενα του παιχνιδιού, χάρη στο blockchain.

OpenSea

 • Ιδρύθηκε: το 2017
 • Ιδρυτές: Devin Finzer και Alex Atallah
 • Έδρα: Α: Νέα Υόρκη
 • Καθαρή αξία: 13,3 δισεκατομμύρια δολάρια
Opensea-προγραμματιστής-παιχνιδιών-blockchain

Η OpenSea είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει παιχνίδια στα οποία μπορείτε να κερδίσετε ενώ παίζετε. Διαθέτει έναν ιστότοπο όπου οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να βρουν, να αγοράσουν και να πουλήσουν ειδικά NFTs μέσα στο παιχνίδι.

Επειδή η OpenSea τα πηγαίνει καλά, οι άνθρωποι βάζουν πολλά χρήματα σε παιχνίδια που χρησιμοποιούν την τεχνολογία blockchain. Αυτά τα χρήματα βοηθούν να δημιουργηθούν νέα και συναρπαστικά παιχνίδια που χρησιμοποιούν αυτή την τεχνολογία, γεγονός που επιτρέπει στη βιομηχανία να αναπτυχθεί.

Decentraland

 • Ιδρύθηκε: το 2015
 • Ιδρυτές: Ari Meilich και Esteban Ordano
 • Έδρα: Α: Carlsbad
 • Καθαρή αξία: 1,02 δισ. δολάρια
Decentraland-nft-εταιρείες-τυχερών-παιχνιδιών

Η Decentraland είναι ένα κορυφαίο στούντιο παιχνιδιών κρυπτογράφησης που έχει προκαλέσει μεγάλο αντίκτυπο στο blockchain gaming. Δημιούργησαν έναν εικονικό κόσμο όπου οι χρήστες μπορούν να κατέχουν και να κερδίζουν χρήματα από περιεχόμενο και εμπειρίες.

Ένα ενδιαφέρον γεγονός για την εταιρεία είναι ότι πούλησε εικονική γη μέσω μιας αρχικής προσφοράς νομισμάτων (ICO), συγκεντρώνοντας 24 εκατομμύρια δολάρια το 2017.

Dapper Labs

 • Ιδρύθηκε: το 2018
 • Ιδρυτές: Roham Gharegozlou
 • Έδρα: Α: Carlsbad
 • Καθαρή αξία: 7,6 δισεκατομμύρια δολάρια
Dapper-labs-υπηρεσίες-ανάπτυξης-παιχνιδιών-blockchain

Dapper Labs εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών blockchain δημιούργησε CryptoKitties ή NBA Top Shot. Έχουν πρωτοπορήσει σε μη-μυκητοποιήσιμα token για τυχερά παιχνίδια, οδηγώντας σε μια ευρύτερη υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain στα τυχερά παιχνίδια.

Η Dapper Labs ανέπτυξε επίσης την αλυσίδα μπλοκ Flow. Πρόκειται για ένα γρήγορο και φιλικό προς τους προγραμματιστές blockchain για την υποστήριξη παιχνιδιών, εφαρμογών και ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Sandbox

 • Ιδρύθηκε: το 2011
 • Ιδρυτές: Adrien Duermaël Arthur Madrid Sébastien Borget
 • Έδρα: Χονγκ Κονγκ
 • Καθαρή αξία: 4 δισεκατομμύρια δολάρια
Sandbox-εταιρεία-ανάπτυξης-παιχνιδιών-blockchain

Το Sandbox είναι μια διασκεδαστική πλατφόρμα που βασίζεται στην τεχνολογία blockchain. Είναι ένα μέρος για να φτιάχνετε και να ανταλλάσσετε τα δικά σας μη βρώσιμα μάρκες.

Το The Sandbox συνεργάζεται με μεγάλες επώνυμες μάρκες και διασημότητες. Δημιουργούν συναρπαστικές εκδηλώσεις στον διαδικτυακό τους κόσμο, ένα μείγμα διασκέδασης και τεχνολογίας blockchain.

Πώς επιλέξαμε τις κορυφαίες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών

Για να επιλέξουμε τις καλύτερες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών NFT, εξετάζουμε τι τις κάνει επιτυχημένες και αξιόπιστες.

Σε αυτό εστιάζουμε:

 • Οι εταιρείες παιχνιδιών θα πρέπει επίσης να είναι εξειδικευμένες στη χρήση blockchain με νέους τρόπους και στη δημιουργία έξυπνων συμβάσεων. Θα πρέπει επίσης να έχουν γνώσεις σχετικά με τις διάφορες πλατφόρμες blockchain. Ο στόχος είναι να βελτιωθούν τα παιχνίδια με blockchain, ώστε να γίνουν πιο ασφαλή, πιο ειλικρινή και πιο διασκεδαστικά για τους παίκτες.
 • Ελέγχουμε τους τύπους και την ποιότητα των παιχνιδιών που κατασκευάζουν οι εταιρείες. Τα καλά παιχνίδια δείχνουν ότι ο προγραμματιστής είναι έμπειρος, δημιουργικός και εξειδικευμένος. Εξετάζουμε πόσο σύνθετα είναι τα παιχνίδια, πώς χρησιμοποιούν το blockchain και αν αρέσουν στους ανθρώπους.
 • Οι ειδικοί μας αναζητούν προγραμματιστές με εμπειρία στα παιχνίδια blockchain. Στη συνέχεια, ελέγχουμε τις αξιολογήσεις των πελατών τους και βεβαιωνόμαστε ότι έχουν ιστορικό κατασκευής καλών παιχνιδιών.
 • Βεβαιωνόμαστε ότι οι εταιρείες μπορούν να δημιουργήσουν και να ολοκληρώσουν τα προϊόντα τους καλά και στην ώρα τους. Ελέγχουμε επίσης ότι δεν ξοδεύουν πάρα πολλά χρήματα. Εξετάζουμε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τα έργα τους, επιλύουν προβλήματα και μιλούν στους πελάτες τους.

Τελικές σκέψεις για τις εταιρείες τυχερών παιχνιδιών NFT

Οι καλύτερες εταιρείες ανάπτυξης παιχνιδιών blockchain όπως οι Immutable, Mythical Games και OpenSea ηγούνται του κλάδου.

Η Immutable επιτρέπει τη διαπραγμάτευση NFTs χωρίς καμία αμοιβή. Η Mythical Games συνδυάζει το κανονικό παιχνίδι με το blockchain για να δημιουργήσει νέες οικονομίες παιχνιδιών. Το OpenSea είναι ένα πολυσύχναστο μέρος όπου μπορείτε να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να ανταλλάξετε NFTs εύκολα.

Εταιρείες όπως η Dapper Labs είναι επίσης σημαντικές. Έκαναν τα NFTs δημοφιλή με το CryptoKitties και το NBA Top Shot.

Όλες αυτές οι εταιρείες πρωτοπορούν στη χρήση της τεχνολογίας blockchain στα παιχνίδια. Κάνουν τα πράγματα πιο ασφαλή και αφήνουν τους παίκτες και τους κατασκευαστές παιχνιδιών να κερδίζουν περισσότερα.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις εταιρείες ανάπτυξης παιχνιδιών

Τι είναι η ανάπτυξη παιχνιδιών blockchain;

Η ανάπτυξη παιχνιδιών blockchain δημιουργεί βιντεοπαιχνίδια που χρησιμοποιούν blockchain για ασφαλείς συναλλαγές, πραγματική ιδιοκτησία ψηφιακών αντικειμένων και αποκεντρωμένες εμπειρίες παιχνιδιών.

Πόσο κοστίζει η ανάπτυξη ενός παιχνιδιού blockchain;

Το κόστος βασίζεται στην πολυπλοκότητα του παιχνιδιού, τα χαρακτηριστικά και το blockchain που χρησιμοποιείται. Μπορεί να κυμαίνεται από δεκάδες χιλιάδες έως εκατομμύρια δολάρια.

Πόσος χρόνος απαιτείται για την ανάπτυξη ενός παιχνιδιού blockchain;

Ο χρόνος ανάπτυξης μπορεί να κυμαίνεται από μερικούς μήνες έως και πάνω από ένα χρόνο, ανάλογα με την πολυπλοκότητα και το εύρος του παιχνιδιού.

Πώς βγάζουν χρήματα τα παιχνίδια blockchain;

Τα παιχνίδια blockchain κερδίζουν έσοδα μέσω διαφόρων μεθόδων. Αυτές περιλαμβάνουν την πώληση ψηφιακών αντικειμένων και τη χρέωση τελών για συναλλαγές. Δημιουργούν επίσης έσοδα από τη λειτουργία καταστημάτων εντός του παιχνιδιού και περιστασιακά από την πώληση παιχνιδιών ή συνδρομών.

Πώς η τεχνολογία blockchain ωφελεί τα παιχνίδια;

Η τεχνολογία blockchain διευκολύνει τους παίκτες να κατέχουν πραγματικά τα ψηφιακά τους περιουσιακά στοιχεία στα παιχνίδια, ενώ παράλληλα καθιστά την οικονομία εντός των παιχνιδιών πιο διαφανή και δίκαιη. Βοηθά επίσης στην πρόληψη της απάτης και επιτρέπει τη χρήση περιουσιακών στοιχείων παιχνιδιών σε διάφορα παιχνίδια και πλατφόρμες.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς