Η τιμή του Bitcoin πέφτει κάτω από $62,500 εν μέσω αναταραχής στην αγορά

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Η τιμή του Bitcoin έχει πέσει κάτω από τα 62.500 δολάρια. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες πτώσεις της αξίας του ψηφιακού νομίσματος που έχει σημειωθεί φέτος. Αυτή τη στιγμή, το Bitcoin αξίζει περίπου 62.490 δολάρια. Αυτή η πτώση της τιμής ήρθε μετά από έξι ημέρες κατά τις οποίες περισσότεροι άνθρωποι πουλούσαν Bitcoin ETFs στις ΗΠΑ από ό,τι αγόραζαν. Οι άνθρωποι δεν είναι επίσης σίγουροι για το τι θα συμβεί με τις πολιτικές χρήματος, καθώς κατά την τελευταία εβδομάδα, η τιμή του Bitcoin έχει μειωθεί κατά 6%.

Το Ethereum, το δεύτερο μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα, έχασε επίσης 6% της αξίας του την τελευταία εβδομάδα. Ήταν κοντά στα 4.000 δολάρια στις αρχές του μήνα, αλλά τώρα έχει πέσει στα 3.360 δολάρια.

Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ αποφάσισε να μην αλλάξει το βασικό επιτόκιο

Σχεδιάζουν να το μειώσουν μόνο μία φορά φέτος. Αυτό είναι λιγότερο από τις τρεις φορές που πίστευαν ότι θα έκαναν νωρίτερα. Οι τιμές δεν αυξάνονται τόσο γρήγορα όσο πριν, αλλά εξακολουθούν να είναι υψηλότερες από τον στόχο του 2% που έχει θέσει η Fed. Όταν τα επιτόκια παραμένουν υψηλά, οι άνθρωποι μπορεί να μην θέλουν να επενδύσουν σε ριψοκίνδυνα πράγματα όπως τα ψηφιακά νομίσματα.

Η ευρύτερη αγορά κρυπτονομισμάτων βιώνει επίσης μια πτώση

Η συνολική αξία όλων των ψηφιακών νομισμάτων έχει μειωθεί κατά 3,5% την τελευταία ημέρα και τώρα βρίσκεται στα 2,39 τρισεκατομμύρια δολάρια. Ειδικότερα, τα BNB, Solana και XRP, μεταξύ άλλων, έχουν σημειώσει σημαντική πτώση της αξίας τους, με απώλειες 6,6%, 16% και 4% την τελευταία εβδομάδα.

Η αγορά κρυπτονομισμάτων γνωρίζει κάμψη

Το TON, ένα ψηφιακό νόμισμα από το Telegram, έχει επίσης χάσει την αξία του. Έχει μειωθεί κατά 13% από την υψηλότερη τιμή του των 8,25 δολαρίων στις αρχές του μήνα.

Ακόμα και τα φαινομενικά ανθεκτικά νομίσματα μιμιδίων όπως το Dogecoin, το Shiba Inu και το PEPE δεν έχουν ανοσία στη μεταβλητότητα της αγοράς. Έχουν υποστεί απώλειες 5%, 6% και 11% μέσα σε μία μόνο ημέρα. Το Dogwifhat, ένα άλλο νόμισμα meme, έχει σημειώσει ιδιαίτερα απότομη πτώση, χάνοντας περίπου το ήμισυ της αξίας του από την προηγούμενη εβδομάδα.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς