Ερχομός της Εποχής των Altcoins: Ο Trader Προβλέπει Άνοδο του Dogecoin, Προειδοποιεί για Κρίση του Solana

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Ο αναλυτής κρυπτονομισμάτων Άλι Μαρτίνες προτείνει ότι πλησιάζει η στιγμή που τα altcoins θα υπερέχουν του Bitcoin (BTC), με το Dogecoin (DOGE) να είναι σε θέση να επωφεληθεί σημαντικά από αυτή τη μεταβολή.

Ο Μαρτίνες μοιράζεται με τους 71,900 ακολούθους του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Χ ότι η κυριαρχία της αγοράς του Bitcoin—η οποία μετράει την κεφαλαιοποίηση του BTC σε σχέση με όλα τα άλλα κρυπτονομίσματα—πλησιάζει στο τέλος ενός ανυψωτικού σχηματισμού.

Αυτός ο σχηματισμός συνήθως θεωρείται ως κακή ένδειξη αν η τιμή πέσει κάτω από τη βασική γραμμή στήριξης. Αν το Bitcoin σπάσει αυτή τη στήριξη, θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια ευκαιρία για τα altcoins να αναλάβουν την πρωτοκαθεδρία στην απόδοση.

Επιπλέον, ο Μαρτίνες τονίζει τον δείκτη OTHERS, έναν δείκτη που παρακολουθεί την αξία όλων των κρυπτονομισμάτων εκτός από τα stablecoins και τα κορυφαία 10 νομίσματα με βάση την κεφαλαιοποίηση. Σύμφωνα με αυτόν, ο δείκτης OTHERS σπάει από έναν καθοδικό σχηματισμό.

Αυτού του είδους η έξοδος συχνά υποδηλώνει ότι τα altcoins μπορεί να βιώσουν αύξηση της αξίας, καθώς οι καθοδικοί σχηματισμοί συνήθως θεωρούνται ως θετικές ενδείξεις για αντιστροφές τιμών.

«Τα πράγματα γίνονται ενδιαφέροντα! Η κυριαρχία του Bitcoin δείχνει σημάδια πιθανής κατάρρευσης από έναν ανυψωτικό σχηματισμό, ενώ η κεφαλαιοποίηση της αγοράς των altcoins σπάει από έναν καθοδικό σχηματισμό. Η Εποχή των Altcoins είναι προ των πυλών!»

Ανοδική-τάση-στις-αγορές-altcoin

Αυτή τη στιγμή, ο δείκτης OTHERS αξίζει 212,494 δισεκατομμύρια δολάρια, το οποίο είναι άνετα πάνω από το επίπεδο αντίστασης, υποστηρίζοντας περαιτέρω την πιθανότητα ανόδου στις αγορές των altcoins.

Ο Μαρτίνες στρέφει επίσης την προσοχή του στο Dogecoin, το μεγαλύτερο memecoin με βάση την κεφαλαιοποίηση. Πιστεύει ότι το DOGE προετοιμάζεται για πιθανές ανόδους στο άμεσο μέλλον. Σύμφωνα με την ανάλυσή του, το Dogecoin πλησιάζει σε μια έξοδο, ειδικά καθώς ο σχετικός δείκτης ισχύος (RSI), ο οποίος μετρά την ορμή ενός περιουσιακού στοιχείου, υποδηλώνει μια αναστροφή τάσης. Αυτή η μεταβολή στην ορμή θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την αρχή μιας θετικής φάσης για το DOGE.

«Το Dogecoin προετοιμάζεται για μια θετική έξοδο! Και μία από τις δύο προϋποθέσεις έχει επιτευχθεί: Ο RSI έσπασε τη καθοδική γραμμή τάσης στο ημερήσιο διάγραμμα. Τώρα χρειάζεται το DOGE να υπερβεί την αντίσταση των $0.11!»

Dogecoin ετοιμάζεται για μια ανοδική διάσπαση

Από την άλλη πλευρά, ο Μαρτίνες προσφέρει μια προειδοποίηση σχετικά με το Solana (SOL), έναν σημαντικό ανταγωνιστή του Ethereum (ETH). Προειδοποιεί ότι το Solana μπορεί να βιώσει περαιτέρω πτώση έως 40%, ενδεχομένως να υποχωρήσει στα $85 αν δεν σπάσει το επίπεδο αντίστασης των $154.

Ο Μαρτίνες δηλώνει:

«Το Solana πρέπει να πιέσει πάνω από το επίπεδο των $154 σύντομα, καθώς η απόρριψη σε αυτό το σημείο θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια σημαντική διόρθωση, με τα $85 να λειτουργούν ως το επόμενο βασικό επίπεδο στήριξης.»

Τάσεις-Solana

Συνολικά, η ανάλυση του Μαρτίνες απεικονίζει μια επικείμενη μεταβολή στην αγορά κρυπτονομισμάτων, με τα altcoins να ετοιμάζονται να αναλάβουν την πρωτοκαθεδρία, ενώ ορισμένα περιουσιακά στοιχεία όπως το Solana αντιμετωπίζουν κρίσιμα σημεία αντίστασης.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς