Θα Υπερβεί Η Τιμή Του Bitcoin Τη Ζώνη Του “Διπλού Ρήγματος” Στα $60Κ;

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Οι γραφήματα δείχνουν μια πιθανή στροφή, και η τιμή του Bitcoin δείχνει σημάδια αντοχής. Αυτή τη στιγμή κυμαίνεται γύρω από τα 60.000 δολάρια.

Αρκεί η κίνηση της τιμής του Bitcoin να παραμείνει πάνω από τα 60.000 δολάρια, οι έμποροι σύντομα θα γίνουν θετικοί για το κρυπτονόμισμα.

Κίνηση-των-τιμών-Bitcoin

Η νέα αισιοδοξία για τις βραχυπρόθεσμες τιμές του BTC αυτή την εβδομάδα βασίζεται σε δείκτες της τιμής του Bitcoin.

Ο ημερήσιος πίνακας BTC/USD αρχίζει τελικά να ανακτά κρίσιμα επίπεδα, όπως υποδεικνύεται τόσο από το νέφος Ichimoku όσο και από τον σχετικό δείκτη ισχύος (RSI), μετά από μια προβληματική περίοδο δοκιμής υποστήριξης.

Οι Επενδυτές Bitcoin Περιμένουν Μείωση Επιτοκίων Από ΗΠΑ Αυτή Την Εβδομάδα

Αυτή τη στιγμή, οι αισιόδοξες απόψεις σχετικά με τη δυνατότητα της τιμής του Bitcoin επικεντρώνονται σε αλλαγές στις μακροοικονομικές τάσεις.

Ένα σημαντικό παράδειγμα είναι η αναμενόμενη μείωση επιτοκίων από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ στις 18 Σεπτεμβρίου.

Παρόλο που το ακριβές μέγεθος αυτής της μείωσης είναι υπό συζήτηση, οι αγορές έχουν εδώ και καιρό δώσει στις αρμόδιες αρχές 100% πιθανότητα για μείωση των υψηλότερων επιτοκίων των τελευταίων 25 ετών.

Στην πιο πρόσφατη ανακοίνωσή της, η εταιρεία εμπορίας QCP Capital συμβούλευσε τους ακολούθους του καναλιού της στο Telegram να προετοιμαστούν για μελλοντικές δωρεάν καταστάσεις που αφορούν τα επικίνδυνα περιουσιακά στοιχεία και τα κρυπτονομίσματα.

Κατέληξε,

“Ακόμα προτιμούμε να κλειδώσουμε τις αποδόσεις πριν από τη μείωση των επιτοκίων και να προετοιμαστούμε για ανοδικά σενάρια, παρά τις κάποιες βραχυπρόθεσμες αβεβαιότητες και πιθανές πτώσεις.”

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς