Πιστωτές του Mt. Gox: Μέχρι και 3 μήνες αναμονή για τις αποπληρωμές Bitcoin

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Οι πιστωτές της Mt Gox ενδέχεται να χρειαστεί να περιμένουν έως και τρεις μήνες για να λάβουν τις αποπληρωμές τους σε Bitcoin και Bitcoin Cash. Αυτό εξαρτάται από τα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης στα οποία κατέθεσαν τις απαιτήσεις τους, σύμφωνα με έγγραφο του διαχειριστή.

Ο διαχειριστής του έκπτωτου ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων ανακοίνωσε σήμερα ότι οι αποπληρωμές ξεκίνησαν για ορισμένα καθορισμένα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, μετά το σχέδιο αποκατάστασης.

Ο διαχειριστής εξήγησε ότι το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών ποικίλλει ανάλογα με το ανταλλακτήριο. Για παράδειγμα, το Kraken έχει 90 ημέρες για να επεξεργαστεί τις πληρωμές, ενώ το Bitstamp μπορεί να χρειαστεί έως και 60 ημέρες. Στο BitGo οι πληρωμές θα είναι ορατές εντός 20 ημερών και τόσο το SBI VC Trade όσο και η Bitbank θα ολοκληρώσουν τις πληρωμές εντός 14 ημερών.

Κάθε καθορισμένο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων πρέπει είτε να προσθέσει το BTC ή το BCH στο υπόλοιπο του λογαριασμού του πιστωτή είτε να το μεταφέρει σε συνδεδεμένο πορτοφόλι εντός συγκεκριμένου αριθμού ημερών από την παραλαβή του από τον διαχειριστή.

Ο διαχειριστής σημείωσε επίσης ότι οι αποπληρωμές στους επιλέξιμους πιστωτές θα πραγματοποιούνται αμέσως εάν πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις. Αυτές περιλαμβάνουν την επιβεβαίωση της εγκυρότητας των εγγεγραμμένων λογαριασμών, τη συμφωνία από καθορισμένα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης και την ολοκλήρωση των συζητήσεων με τον διαχειριστή.

Εξερευνητής-συναλλαγών

Νωρίτερα σήμερα, το Mt Gox μετέφερε 47.228,7 BTC, αξίας περίπου 2,71 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σε ένα πορτοφόλι. Στη συνέχεια, τα περιουσιακά στοιχεία μεταφέρθηκαν με πολλαπλές συναλλαγές, συμπεριλαμβανομένων 1.545 BTC, αξίας 85 εκατομμυρίων δολαρίων, σε ένα hot wallet στο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης Bitbank, σύμφωνα με τα στοιχεία της Arkham.

Χάρτης-θερμότητας-ρευστοποίησης

Η τιμή του Bitcoin έπεσε κάτω από τα 54.000 δολάρια κάποια στιγμή σήμερα. Αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται στα 54.270 δολάρια, σημειώνοντας πτώση 6,48% τις τελευταίες 24 ώρες. Επιπλέον, η ευρύτερη αγορά κρυπτογράφησης είδε πάνω από 665 εκατομμύρια δολάρια σε ημερήσιες ρευστοποιήσεις σε κεντρικά ανταλλακτήρια.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς