Η Sony μετονομάζει την Amber Japan σε S.BLOX και σχεδιάζει μεγάλη επανεκκίνηση ανταλλαγής κρυπτογράφησης

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Πέρυσι, η Sony προχώρησε σε μια στρατηγική αλλά διακριτική εξαγορά της Amber Japan, πρώην DeCurret, μιας τοπικής ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων.

Αυτή η εξαγορά, που πραγματοποιήθηκε μέσω της θυγατρικής της Sony, της Quetta Web, πέρασε κάτω από το ραντάρ λόγω της έλλειψης δημόσιας παρουσίας της Quetta Web.

Πρόσφατα, η Amber Japan ανακοίνωσε την μετονομασία της σε S.BLOX, αποκαλύπτοντας επίσημα την ιδιοκτησία της Sony. Η S.BLOX δήλωσε ότι είχε αναβαθμίσει την προσφορά κρυπτογράφησης WhaleFin τον Ιανουάριο και σχεδιάζει περαιτέρω βελτιώσεις. Το ανταλλακτήριο στοχεύει να συνεργαστεί με διάφορες επιχειρήσεις του ομίλου Sony.

Επί του παρόντος, προσφέρει μια προωθητική συμφωνία για τους πελάτες της Nuro Mobile, ενός μεταπωλητή συμβολαίων κινητής τηλεφωνίας της Sony. Οι νέες εγγραφές στο WhaleFin λαμβάνουν Bitcoin αξίας 3.000 γεν, περίπου 18,60 δολάρια. Η Nuro Mobile λειτουργεί στο πλαίσιο της Sony Network Communications.

Οι στρατηγικές επενδύσεις ενισχύουν την παρουσία της Sony στο Blockchain

Πέρυσι, το ίδιο τμήμα της Sony επένδυσε στην Startale Labs, τον δημιουργό του δικτύου Astar, ένα παρασυνεργείο Polkadot.

Επιπλέον, η Sony και η Startale Labs δημιούργησαν μια κοινοπραξία για την ανάπτυξη ενός blockchain της Sony, σκοπεύοντας να αξιοποιήσουν τις πνευματικές ιδιοκτησίες του ομίλου σε όλο το metaverse.

Με περιουσιακά στοιχεία όπως η Sony Pictures, η Music και το PlayStation στο ενεργητικό της, η Sony έχει πολλά εμπορικά σήματα για να ενσωματώσει στις πρωτοβουλίες blockchain.

NFT Push της Sony Bank και ψηφιακές χρηματοοικονομικές καινοτομίες

Η Sony Bank επεκτείνει επίσης το ψηφιακό της αποτύπωμα με την επικείμενη κυκλοφορία της εφαρμογής Sony Bank Connect, προσφέροντας ανταμοιβές ψυχαγωγίας NFT συνδεδεμένες με χρηματοοικονομικά προϊόντα. Η προεγγραφή για την εφαρμογή web3 ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες.

Επιπλέον, η Sony λειτουργεί μια αγορά NFT, SNFT, όπου οι χρήστες μπορούν να βαθμολογούν τα NFT τους.

Η ψηφιακή τράπεζα έχει δραστηριοποιηθεί στο χώρο του blockchain, σχεδιάζοντας την έκδοση stablecoins στο blockchain Polygon.

Τον Μάρτιο, πραγματοποίησε πιλοτικά μια έκδοση ενός πράσινου χρηματοοικονομικού κουπονιού ασφαλείας ύψους 1 εκατ. δολαρίων που απευθύνεται σε μικροεπενδυτές, χρησιμοποιώντας δολάρια, αφού προηγουμένως είχε λανσάρει το δικό της κουπόνι ακίνητης περιουσίας.

Τολμηρό βήμα στην αγορά ανταλλαγής κρυπτογράφησης

Η Sony σχεδιάζει να επαναφέρει το ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης WhaleFin με μια νέα εφαρμογή, όπως ανακοινώθηκε στο PR Times. Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί τη σημαντική είσοδο της Sony στον χώρο της κρυπτογράφησης.

Προηγουμένως, η Sony είχε εξερευνήσει το Web3 μέσω επενδύσεων και συνεργασιών, συμπεριλαμβανομένου ενός προγράμματος επώασης του Web3 με το δίκτυο Astar και μιας κατάθεσης πατέντας για τη μεταφορά μη βρώσιμων tokens (NFTs) μεταξύ διαφορετικών παιχνιδιών και κονσολών.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς