Η MicroStrategy σχεδιάζει μετατρέψιμες σημειώσεις $500M για να αυξήσει τις συμμετοχές στο Bitcoin

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Η MicroStrategy, εταιρεία επιχειρηματικής ευφυΐας εισηγμένη στο Nasdaq, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να προσφέρει 500 εκατ. δολάρια σε μετατρέψιμες ομολογίες. Τα έσοδα από την προσφορά αυτή θα χρησιμοποιηθούν για την απόκτηση επιπλέον bitcoin και για την υποστήριξη άλλων εταιρικών πρωτοβουλιών.

Τα εν λόγω ομόλογα θα είναι μη εξασφαλισμένα και θα κατατάσσονται ως ανώτερες υποχρεώσεις της MicroStrategy. Οι πληρωμές τόκων θα γίνονται δύο φορές το χρόνο, συγκεκριμένα στις 15 Ιουνίου και 15 Δεκεμβρίου, αρχής γενομένης από τις 15 Δεκεμβρίου 2024. Τα ομόλογα θα λήξουν το 2032.

Η ολοκλήρωση αυτής της προσφοράς εξαρτάται από τις συνθήκες της αγοράς και δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα σχετικά με το χρονοδιάγραμμα ή τους όρους της οριστικοποίησης.

Επιπλέον, αρχής γενομένης από την εικοστή Ιουνίου 2029, η εταιρεία μπορεί να επιλέξει να εξοφλήσει μέρος ή το σύνολο των ομολογιών έναντι μετρητών, ανάλογα με ορισμένες προϋποθέσεις.

Η ιδιωτική προσφορά θα είναι διαθέσιμη σε άτομα που κατατάσσονται ως ειδικοί θεσμικοί αγοραστές σύμφωνα με τον κανόνα 144Α του νόμου περί κινητών αξιών του 1933.

Επί του παρόντος, η MicroStrategy κατέχει 214.400 BTC, αξίας άνω των 14 δισεκατομμυρίων δολαρίων, γεγονός που την καθιστά τον μεγαλύτερο κάτοχο bitcoin μεταξύ των εισηγμένων στο χρηματιστήριο εταιρειών.

Η εταιρεία ξεκίνησε τη στρατηγική απόκτησης bitcoin το 2020, υιοθετώντας το κρυπτονόμισμα ως αποθεματικό περιουσιακό στοιχείο. Αυτή η στρατηγική κίνηση έχει τοποθετήσει τη MicroStrategy ως σημαντικό παίκτη στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς