Η Challenger του Polygon βλέπει 50% έκρηξη & το Cardano έτοιμο να συσπειρωθεί

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Ο αναλυτής και έμπορος Ali Martinez αναφέρει ότι οι τεχνικοί δείκτες για δύο altcoins είναι αισιόδοξοι, καθώς η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτογράφησης φτάνει στο υψηλότερο σημείο 19 μηνών.

Ξεκινώντας με τον ανταγωνιστή του Polygon (MATIC) Optimism (OP), ο Martinez ενημερώνει τους οπαδούς του στην κοινωνική πλατφόρμα X ότι αυτό το κρυπτογραφικό έργο Ethereum layer-2 έχει αναπτύξει ένα ανοδικό παράλληλο κανάλι στο διάγραμμα τριών ημερών και βρίσκεται επί του παρόντος σε “λειτουργία ανακάλυψης τιμών”.

Ένα ανοδικό παράλληλο κανάλι προκύπτει όταν η τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου οριοθετείται από τρεις παράλληλες γραμμές τάσης. Μια κίνηση κάτω από την κεντρική γραμμή του καναλιού θεωρείται γενικά πτωτική, ενώ μια κίνηση πάνω από αυτήν θεωρείται ανοδική.

“Με αυτό το μοτίβο στο παιχνίδι, η OP μπορεί να βάλει στο στόχαστρο το ανώτερο όριο του καναλιού, με πιθανό στόχο γύρω στα 6 δολάρια”.

Εξερευνήστε τους τεχνικούς δείκτες και την ανάλυση της αγοράς της Αισιοδοξίας
Προκλητής του Polygon – Αισιοδοξία (OP)

Από την τελευταία ενημέρωση, η Optimism τιμολογείται στα 3,81 δολάρια, περίπου 57% χαμηλότερα από τον στόχο των 6 δολαρίων.

Μετατοπίζοντας την προσοχή στην Cardano (ADA), ο Martinez σημειώνει ότι το κρυπτονόμισμα, που κατατάσσεται στην όγδοη θέση με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς, έχει δημιουργήσει ένα συμμετρικό τριγωνικό μοτίβο στο τετράωρο γράφημά του. Ο Martinez υποδεικνύει ότι η Cardano θα μπορούσε να βιώσει μια άνοδο αν μπορέσει να σταθεροποιήσει ένα ισχυρό επίπεδο στήριξης πάνω από τα 0,63 δολάρια.

“Μια τέτοια κίνηση [ένα διαρκές κλείσιμο κεριού πάνω από τα 0,63 δολάρια] θα προκαλέσει μια διάσπαση που θα μπορούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το ράλι της ADA προς τα 0,78 δολάρια”.

Η Cardano (ADA), που κατατάσσεται στην όγδοη θέση με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς, σχηματίζει ένα συμμετρικό μοτίβο τριγώνου στο τετράωρο γράφημά της
Μοτίβο συμμετρικού τριγώνου του Cardano (ADA)

Επί του παρόντος, η Cardano διαπραγματεύεται στα 0,648 δολάρια.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς