Οι ιδρυτές της Glassnode αποκαλύπτουν το εκρηκτικό μοτίβο αύξησης της τιμής του Bitcoin και τον τολμηρό στόχο του

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Οι συνιδρυτές της Glassnode, μιας εξέχουσας εταιρείας κρυπτογραφικών αναλύσεων, οραματίζονται μια δυνητικά μετασχηματιστική πορεία για το Bitcoin (BTC) με βάση ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο. Δίνοντας έμφαση στο ρητό “Η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται, αλλά συχνά κάνει ομοιοκαταληξία”, που συχνά αποδίδεται στον Μαρκ Τουέιν, οι Jan Happel και Yann Allemann, οι οποίοι χρησιμοποιούν το ψευδώνυμο Negentropic στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, επισημαίνουν την ανάπτυξη μιας σημαίας ταύρου του BTC στο εβδομαδιαίο διάγραμμα. Αυτό το μοτίβο απηχεί συμπεριφορές που παρατηρήθηκαν στις δύο τελευταίες αγορές ταύρων, σηματοδοτώντας έναν πιθανό πρόδρομο μιας παραβολικής ανόδου.

“Η BTC έχει κινηθεί προς την επέκταση Fibonacci 6,618 μετά από μια διόρθωση με σημαία ταύρου. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια μικρή διόρθωση όπως στα τέλη του 2017 και στα τέλη του 2020.
Θα κάνει η ιστορία ομοιοκαταληξία το 2024 – και η BTC θα κινηθεί στην επέκταση Fib 6,618 σε αυτή την αγορά ταύρων; Αυτό θα μας έδινε έναν στόχο της τάξης των ~120.000 δολαρίων. Ο χρόνος θα δείξει!”

Στην τεχνική ανάλυση, οι έμποροι χρησιμοποιούν συχνά τις επεκτάσεις Fibonacci για να εκτιμήσουν τους στόχους κέρδους και να προβλέψουν τις υποχωρήσεις των τιμών, βασιζόμενοι στις αναλογίες Fibonacci για πληροφορίες. Η παρατήρηση των συνιδρυτών της Glassnode ευθυγραμμίζεται με αυτή τη μέθοδο, υποδηλώνοντας ότι το Bitcoin μπορεί να ετοιμάζεται για μια σημαντική ανοδική κίνηση.

Παρά τη βραχυπρόθεσμη αυτή διακύμανση, οι συνιδρυτές της Glassnode παραμένουν αισιόδοξοι, όχι μόνο για το Bitcoin, αλλά εκφράζουν επίσης ανοδική διάθεση απέναντι στις μετοχές.

“Η παρακολούθηση της τάσης είναι μια ισχυρή επενδυτική στρατηγική! Ρωτήστε τον εαυτό σας: “Γιατί είμαι πτωτικός για τις μετοχές στην τρέχουσα τεχνική ρύθμιση;”. Ο Nasdaq μόλις ξεπέρασε τα προηγούμενα υψηλά όλων των εποχών. Βρίσκεται πάνω από τον SMA [απλό κινητό μέσο όρο] τριών μηνών και τον SMA 12 μηνών. Και [ο] SMA τριών μηνών είναι πάνω από [τον] SMA 12 μηνών.
Ο RSI (δείκτης σχετικής ισχύος) βρίσκεται στο 66 (= ισχυρή δυναμική). Ο MACD (απόκλιση σύγκλισης κινητού μέσου όρου) είναι ανοδικός και αυξάνεται. Από μια προοπτική παρακολούθησης της τάσης…. γιατί να περιμένω μια συντριβή εδώ;”

Εξετάζοντας τη δυναμική των τιμών, ο δείκτης σχετικής ισχύος (RSI) είναι ένας κρίσιμος δείκτης. Μια ένδειξη κάτω από 30 υποδηλώνει υπερπουλημένες συνθήκες, ενώ ένα επίπεδο πάνω από 70 υποδηλώνει πιθανές υπεραγορασμένες συνθήκες. Ταυτόχρονα, ο δείκτης απόκλισης σύγκλισης κινητού μέσου (MACD) χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τον εντοπισμό αντιστροφών τάσεων και την επικύρωση των συνεχιζόμενων τάσεων.

Συνοπτικά, οι συνιδρυτές της Glassnode υπονοούν την πιθανότητα το Bitcoin να αντικατοπτρίζει ιστορικά μοτίβα, παρουσιάζοντας ένα ανοδικό σενάριο με πιθανή ανοδική δυναμική. Τα εργαλεία τεχνικής ανάλυσης υποστηρίζουν περαιτέρω τις αισιόδοξες προοπτικές τους, προσφέροντας πληροφορίες σχετικά με πιθανούς στόχους κέρδους και επιβεβαίωση της τάσης.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς