Η Ιστορία Δείχνει Ότι Είναι Ώρα για Έξοδο για το Bitcoin

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Σύμφωνα με έναν αναλυτή, αν τα πρότυπα των προηγούμενων κύκλων επαναληφθούν, οι αγορές του Bitcoin και των κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι έτοιμες για μια έξοδο.

Ο αναλυτής Rekt Capital ανέφερε σε ανάρτησή του στο X στις 24 Σεπτεμβρίου ότι το Bitcoin συνήθως βγαίνει από την ζώνη επανασυσσώρευσης του 154 έως 161 ημέρες μετά το halving στους προηγούμενους κύκλους της αγοράς.

BTC εμφανίστηκε από τη φάση επανασυσσώρευσης 154 ημέρες μετά το halving του 2016 και 161 ημέρες μετά το halving του 2020.

Ο ειδικός τόνισε ότι τα ιστορικά γεγονότα δεν επαναλαμβάνονται πάντα, αλλά αν επαναληφθούν σε αυτόν τον κύκλο, το Bitcoin θα έπρεπε να βγει από τη ζώνη επανασυσσώρευσης τις επόμενες ημέρες.

Ο αναλυτής έχει επίσης συγκρίνει τις τριμηνιαίες αποδόσεις, σημειώνοντας ότι ο Σεπτέμβριος είναι συχνά ένας θλιβερός μήνας για το Bitcoin και ότι οι τριμηνιαίες αποδόσεις είναι συνήθως υψηλότερες το τέταρτο τρίμηνο.

Ωστόσο, στις 21 Σεπτεμβρίου, ο αναλυτής δήλωσε,

“Ποιος θα φανταζόταν ότι το Bitcoin θα είχε την υψηλότερη μέση απόδοση όλων των εποχών για τον μήνα Σεπτέμβριο σε αυτόν τον κύκλο;”

Το Bitcoin κέρδισε σχεδόν 9% τον Σεπτέμβριο, ξεπερνώντας την δεύτερη καλύτερη απόδοση του Σεπτεμβρίου 2016, που ήταν 6%.

Επιπλέον, το Bitcoin έχει σημειώσει θετικές αποδόσεις σε εννέα από τους προηγούμενους έντεκα μήνες Οκτωβρίου. Οι μήνες της ανοδικής αγοράς όπως ο Οκτώβριος του 2017 και του 2021 είχαν υψηλότερες αποδόσεις της τάξης του 48% και 40% αντίστοιχα.

Ιστορικό τιμών Bitcoin

Τα τελευταία έξι μήνες, η τιμή του Bitcoin κινείται πλάγια. Ωστόσο, πρέπει να ξεπεράσει την προηγούμενη κορυφή των $73,738 για να μπει σε μια νέα ζώνη ανακάλυψης τιμής. Βρίσκεται μόλις 14,6% μακριά.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς