Το Strike Bitcoin App εγκαινιάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο: Ξεκλειδώστε τις παγκόσμιες μεταφορές

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Η εφαρμογή πληρωμών Bitcoin Lightning, Strike, ξεκίνησε τη λειτουργία της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η επέκταση αυτή επιτρέπει στους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου να αγοράζουν, να πωλούν και να μεταφέρουν Bitcoin σε παγκόσμια κλίμακα.

Η Strike, που ιδρύθηκε από τον Jack Mallers, επιδιώκει να καταστήσει το Bitcoin προσιτό και φιλικό προς τον χρήστη μέσω της εφαρμογής της για κινητά, η οποία αξιοποιεί τη δύναμη του δικτύου Lightning. Με αυτή την κυκλοφορία στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Strike έχει επεκτείνει την εμβέλειά της σε 100 χώρες παγκοσμίως.

Ο Jack Mallers εξέφρασε τη δέσμευση της εταιρείας να αυξήσει την υιοθέτηση του Bitcoin και να παρέχει τις υπηρεσίες της σε παγκόσμιο επίπεδο, παρά την πολυπλοκότητα των διαφορετικών κανονισμών. “Η δουλειά μας απέχει πολύ από το να τελειώσει”, τόνισε.

Για να χρησιμοποιήσουν το Strike στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι χρήστες πρέπει να συμπληρώσουν ένα κουίζ “αξιολόγησης καταλληλότητας” σχετικά με το Bitcoin, όπως επιτάσσουν οι τοπικοί κανονισμοί. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης τυποποιημένες προειδοποιήσεις κινδύνου για την ενημέρωση των χρηστών σχετικά με πιθανούς κινδύνους.

Οι πελάτες του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν να επωφεληθούν από διάφορα χαρακτηριστικά που προσφέρει το Strike. Αυτές οι λειτουργίες περιλαμβάνουν την αγορά Bitcoin με άμεσες τραπεζικές μεταφορές, τη ρύθμιση επαναλαμβανόμενων αγορών για ευκολία και την ανάληψη Bitcoin σε πορτοφόλια αυτοεπιτήρησης για μεγαλύτερο έλεγχο.

Η εφαρμογή αξιοποιεί το δίκτυο Lightning για να επιτρέπει άμεσες, απεριόριστες και δωρεάν πληρωμές μεταξύ των χρηστών του Strike παγκοσμίως. Αυτό παρέχει μια απρόσκοπτη εμπειρία για διακρατικές μεταφορές, εξαλείφοντας τις τριβές.

Παρά την αποχώρηση ορισμένων εταιρειών από την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, η επέκταση της Strike αποδεικνύει την πίστη της στις δυνατότητες του Bitcoin. Το Ηνωμένο Βασίλειο, ως η 6η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο, παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες για ανάπτυξη και υιοθέτηση.

Η Strike παραμένει αφοσιωμένη στο να καταστήσει το Bitcoin προσιτό τόσο στους καθημερινούς χρήστες όσο και στις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Παρά την αντιμετώπιση κανονιστικών προκλήσεων που αφορούν συγκεκριμένες περιοχές, η εταιρεία εργάζεται σκληρά για να συμμορφώνεται με τους τοπικούς νόμους, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι παρέχει βασικά χαρακτηριστικά και υπηρεσίες.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς