Οι καλύτερες κρυπτογραφικές κάρτες του 2024 | Χρεωστικές και πιστωτικές κρυπτογραφικές κάρτες

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες κρυπτογράφησης αποτελούν καινοτόμα εργαλεία που δημιουργούν μια σύνδεση μεταξύ κρυπτονομισμάτων και παραδοσιακών μεθόδων δαπανών. Με τις χρεωστικές κάρτες κρυπτογράφησης, οι χρήστες μπορούν να φορτώνουν την κάρτα τους με κρυπτονόμισμα, το οποίο στη συνέχεια μετατρέπεται και δαπανάται ως παραδοσιακό νόμισμα.

Από την άλλη πλευρά, οι πιστωτικές κάρτες κρυπτογράφησης προσφέρουν πιστωτική γραμμή με βάση το τοπικό νόμισμα, επιτρέποντας στους χρήστες να κερδίζουν ανταμοιβές σε κρυπτονόμισμα, αντί για παραδοσιακούς πόντους ανταμοιβής, με την αποπληρωμή να γίνεται στο τέλος κάθε κύκλου χρέωσης.

Στο παρόν άρθρο παρουσιάζεται η λίστα με τις καλύτερες κάρτες κρυπτογράφησης και παρέχονται σημαντικές πληροφορίες σχετικά με αυτές.

Λίστα με τις καλύτερες κρυπτογραφικές κάρτες

 1. Bybit Debit Card
 2. Πιστωτική κάρτα Nexo
 3. Χρεωστική κάρτα Crypto.com
 4. Χρεωστική κάρταCryptoWallet.com
 5. Coinbase Debit Card
 6. Χρεωστική κάρτα Wirex
 7. Χρεωστική κάρτα BitPay
 8. Gemini Credit Card
 9. Ledger Credit Card
 10. Πιστωτική κάρτα Venmno

Οι καλύτερες χρεωστικές & πιστωτικές κάρτες κρυπτογράφησης

Αυτή η ανασκόπηση επικεντρώνεται στις καλύτερες χρεωστικές κάρτες κρυπτογράφησης και στις καλύτερες πιστωτικές κάρτες κρυπτογράφησης που διατίθενται στην αγορά. Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια διεξοδική σύγκριση για να βοηθήσουμε τους χρήστες να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με το ποια κάρτα ταιριάζει στις οικονομικές τους ανάγκες και τον τρόπο ζωής τους, εξασφαλίζοντας ότι θα επωφεληθούν από τα καλύτερα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες σε αυτόν τον καινοτόμο χρηματοοικονομικό χώρο.

Με χρεωστική κάρτα bit

Η Κάρτα Bybit είναι μια χρεωστική κάρτα κρυπτογράφησης που εκδίδεται από το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Bybit και σας επιτρέπει να ξοδεύετε τα κρυπτογραφικά σας αποθέματα σαν μετρητά σε εκατομμύρια καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Ενσωματώνεται με τον λογαριασμό σας Bybit για εύκολη ανανέωση, προσφέρει ανταμοιβές για τις δαπάνες σε κρυπτονομίσματα και δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια. Επίσης, διατίθεται σε εικονικές και φυσικές εκδόσεις με επίπεδα δαπανών και απαιτεί επαλήθευση ταυτότητας για την εφαρμογή. Ωστόσο, προς το παρόν περιορίζεται στον ΕΟΧ και την Αυστραλία.

Χρεωστική κάρτα Bybit.

Χαρακτηριστικά:

Η Bybit εφαρμόζει μέτρα ασφαλείας, όπως η τεχνολογία EMV 3DS, για την προστασία των χρημάτων σας.
Ευέλικτη χρηματοδότηση: Ο λογαριασμός χρηματοδότησης Bybit είναι η πηγή για τις συναλλαγές σας με κάρτα. Τα κρυπτονομίσματα στο λογαριασμό σας μετατρέπονται αυτόματα σε νόμισμα fiat (όπως USD) για αγορές.
Πρόγραμμα ανταμοιβών: Η Bybit προσφέρει ένα πρόγραμμα ανταμοιβών με χαρακτηριστικά όπως:

 • Επιστροφή χρημάτων για αγορές (τα ποσοστά μπορεί να διαφέρουν)
 • Εκπτωτικές συνδρομές για επιλεγμένες υπηρεσίες

Χρεώσεις:

Χρεώσεις συναλλαγών: Καμία για τις περισσότερες συναλλαγές, αλλά ορισμένοι φορείς εκμετάλλευσης ΑΤΜ ενδέχεται να χρεώνουν τέλη ανάληψης.
Χρεώσεις ΑΤΜ:
Δωρεάν για τις πρώτες
αναλήψεις αξίας 100 EUR/GBP κάθε μήνα, στη συνέχεια ισχύει μια χρέωση 2%.
Χρεώσεις μετατροπής:
Όταν το κρυπτονόμισμα σας μετατρέπεται σε fiat για μια αγορά, μπορεί να εφαρμοστεί ένα spread.
Χρέωση έκδοσης κάρτας:
Καμία για την εικονική κάρτα, αλλά υπάρχει μια μικρή χρέωση (περίπου 5 EUR/GBP/USDT) για τη φυσική κάρτα (υπόκειται σε αλλαγές).

Η ετυμηγορία μας:

Η καλύτερη συνολικά κάρτα κρυπτογράφησης, προσαρμοσμένη για χρήστες που εκτιμούν την ευκολία και την άνεση των καθημερινών δαπανών σε κρυπτογράφηση, προσφέροντας απλή ενσωμάτωση με τους λογαριασμούς Bybit και χωρίς χρεώσεις συναλλαγών για τις περισσότερες δραστηριότητες.

Πιστωτική κάρτα Nexo

Η Κάρτα Nexo είναι μια ξεχωριστή πιστωτική κάρτα κρυπτογράφησης που διαθέτει μια Mastercard διπλής λειτουργίας συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας Nexo. Με την κάρτα Nexo, δεν χρειάζεστε ένα καλό πιστωτικό σκορ, επειδή χρησιμοποιεί την αξία του κρυπτονομίσματος που είναι αποθηκευμένο στο λογαριασμό σας Nexo για να σας δώσει ένα πιστωτικό όριο. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με δύο τρόπους: ως πιστωτική κάρτα για να ξοδέψετε μέρος του κρυπτονομισματός σας χωρίς να το πουλήσετε, ή ως χρεωστική κάρτα για να ξοδέψετε απευθείας το κρυπτονόμισμα ή τα κανονικά σας χρήματα. 

Σας δίνει ανταμοιβές, όπως επιστροφή χρημάτων από τις αγορές, τις οποίες μπορείτε να λάβετε σε Bitcoin ή στο δικό της token της Nexo. Επίσης, μπορείτε να συνεχίσετε να κερδίζετε τόκους από το κρυπτονόμισμα σας, ακόμη και όταν το χρησιμοποιείτε ως εγγύηση για την κάρτα. Και σε αντίθεση με άλλες πιστωτικές κάρτες, μπορείτε να εξοφλείτε ό,τι χρωστάτε όποτε θέλετε, χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Πιστωτική κάρτα Nexo

Χαρακτηριστικά:

Πιστωτική γραμμή σε κρυπτά: Ξοδεύετε χρησιμοποιώντας μια πιστωτική γραμμή που βασίζεται στην αξία της εγγύησης κρυπτογράφησης που διατηρείτε στο λογαριασμό σας Nexo.
Ευέλικτη αποπληρωμή: Δεν απαιτείται ελάχιστη μηνιαία αποπληρωμή για τις αγορές που πραγματοποιούνται στη λειτουργία πίστωσης.
Διπλή Λειτουργία: Εναλλαγή μεταξύ της Λειτουργίας πίστωσης (χρησιμοποιώντας την πιστωτική γραμμή) και της Λειτουργίας χρέωσης (ξοδεύοντας απευθείας το υπόλοιπο κρυπτογράφησής σας) για μεγαλύτερη ευελιξία.
Πρόγραμμα ανταμοιβών: Κερδίστε επιστροφή χρημάτων σε Bitcoin ή άλλα κρυπτονομίσματα για τις αγορές σας.

Χρεώσεις:

Η δομή των τελών μπορεί να είναι πολύπλοκη, οπότε λάβετε υπόψη σας τα εξής:

 • Τα επιτόκια της πιστωτικής γραμμής (ποικίλλουν ανάλογα με το λόγο Δάνειο προς αξία).
 • Διάχυτες χρεώσεις κατά τη μετατροπή κρυπτονομισμάτων σε fiat για αγορές στη λειτουργία πίστωσης.
 • Πιθανώς χαμηλότερες χρεώσεις με υψηλότερες βαθμίδες επιβράβευσης που επιτυγχάνονται με την κατοχή tokens NEXO.

Η ετυμηγορία μας:

Η χρεωστική κάρτα Nexo ξεχωρίζει για τα υψηλού επιπέδου μέτρα ασφαλείας της, παρέχοντας έναν ασφαλή τρόπο να ξοδεύετε κρυπτονομίσματα με το κεφάλι σας ήσυχο, καθώς και τη δυνατότητα να κερδίζετε ανταμοιβές για τις αγορές σας.

Χρεωστική κάρτα Crypto.com

Η Crypto.com Visa Card είναι μια καθολική χρεωστική κάρτα που σας επιτρέπει να ξοδεύετε τα κρυπτονομίσματα που κατέχετε οπουδήποτε γίνεται δεκτή η Visa. Χρηματοδοτείται από το υπόλοιπό σας στο Crypto.com και προσφέρει απρόσκοπτη μετατροπή κρυπτονομισμάτων σε νόμισμα fiat για χρήση σε εκατομμύρια τοποθεσίες παγκοσμίως.

Η κάρτα παρέχει ελκυστικά προνόμια, όπως ανταμοιβές CRO έως και 5% στις αγορές, μηδενικά ετήσια τέλη και εκπτώσεις σε δημοφιλείς συνδρομές. Ενώ δεν υπάρχουν τέλη έκδοσης για την κάρτα, ορισμένες συναλλαγές ενδέχεται να επιβαρύνονται με τέλη. Αποτελεί μια αποτελεσματική γέφυρα μεταξύ της ψηφιακής και της παραδοσιακής χρηματοδότησης, προσφέροντας έναν πρακτικό τρόπο αξιοποίησης των κρυπτονομισμάτων στις καθημερινές συναλλαγές.

Χρεωστική κάρτα Crypto.com.

Χαρακτηριστικά:

Επιβραβεύσεις: Μπορείτε να κερδίσετε κρυπτογραφικές ανταμοιβές για τις δαπάνες σας. Το ποσοστό εξαρτάται από την κατηγορία της κάρτας, με την Midnight Blue να μην προσφέρει τίποτα και την Obsidian να προσφέρει έως και 8%. Οι ανταμοιβές καταβάλλονται σε μάρκες CRO.
Κάρτες από μέταλλο: Εκτός από την κάρτα Midnight Blue, η οποία είναι πλαστική, όλες οι βαθμίδες είναι κατασκευασμένες από μέταλλο.

Πρόσβαση σε αίθουσες αναμονής αεροδρομίων: Οι κάρτες υψηλότερης βαθμίδας προσφέρουν πρόσβαση σε αίθουσες αναμονής αεροδρομίων μέσω του Priority Pass.
Επιδοτήσεις υπηρεσιών streaming: Μπορείτε να λάβετε εκπτώσεις για ορισμένες υπηρεσίες streaming με τις κάρτες υψηλότερης βαθμίδας.
Δωρεάν αναλήψεις από ΑΤΜ: Έχετε ένα μηνιαίο όριο αναλήψεων από ΑΤΜ χωρίς χρεώσεις. Το όριο ποικίλλει ανάλογα με την βαθμίδα της κάρτας.
Εικονική κάρτα: Όλες οι βαθμίδες συνοδεύονται από μια εικονική κάρτα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αγορές στο διαδίκτυο.
Ανεπαίσθητες πληρωμές: Όλες οι κάρτες υποστηρίζουν ανέπαφες πληρωμές.

Χρεώσεις:

Αντικατάσταση κάρτας: Υπάρχει χρέωση για την αντικατάσταση μιας χαμένης ή κλεμμένης κάρτας. Η χρέωση αυτή ποικίλλει ανάλογα με την επιλογή της κάρτας και κυμαίνεται από 45,01 £ για την Midnight Blue έως 50 £ για τις υπόλοιπες.
Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα: Υπάρχει χρέωση 1% όταν η κάρτα σας ανανεώνεται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
Χρεώσεις ΑΤΜ: Η ίδια η Crypto.com δεν χρεώνει τέλη για αναλήψεις από ΑΤΜ, αλλά ο φορέας εκμετάλλευσης ΑΤΜ μπορεί να χρεώσει.

Η ετυμηγορία μας:

Η χρεωστική κάρτα Crypto.com είναι η καλύτερη επιλογή για όσους αναζητούν εκτεταμένες ανταμοιβές, όπως επιστροφή έως και 8% σε μάρκες CRO, πρόσβαση σε αίθουσες αναμονής αεροδρομίων και πολλά άλλα, με διαφορετικές βαθμίδες για να ταιριάζουν σε διάφορες ανάγκες.

Χρεωστική κάρτα CryptoWallet.com

Η Κάρτα CryptoWallet.com είναι μια χρεωστική κάρτα κρυπτογράφησης που λειτουργεί όπως μια κανονική χρεωστική κάρτα, επιτρέποντάς σας να ξοδεύετε τα κρυπτογράφησή σας απευθείας σε καταστήματα και στο διαδίκτυο ή να κάνετε ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ. Διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως το να ξοδεύετε πάνω από 800 κρυπτονομίσματα χωρίς μετατροπές, να κερδίζετε έως και 3% επιστροφή μετρητών σε κρυπτονομίσματα στις αγορές και να έχετε τα χαμηλότερα τέλη συναλλαγών στην αγορά. Μπορείτε ακόμη να αποκτήσετε μια εικονική κάρτα για άμεση χρήση στο διαδίκτυο.

Χρεωστική κάρτα CryptoWallet.com.

Χαρακτηριστικά:

Άμεση δαπάνη κρυπτονομισμάτων: Ξοδέψτε τα κρυπτονομίσματά σας απευθείας χωρίς να χρειάζεται να τα μετατρέψετε πρώτα σε νόμισμα fiat. Αυτό μπορεί δυνητικά να σας εξοικονομήσει από τα τέλη μετατροπής.
Ευρεία υποστήριξη κρυπτονομισμάτων: Η κάρτα υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα κρυπτονομισμάτων, δίνοντάς σας μεγαλύτερη ευελιξία στη χρήση των αποθεμάτων σας σε κρυπτονομίσματα.
Μετατροπή σε πραγματικό χρόνο: Οι συναλλαγές μετατρέπονται σε πραγματικό χρόνο σε τιμές αγοράς, εξασφαλίζοντας διαφάνεια στις δαπάνες σας.
Πρόγραμμα ανταμοιβών: Κερδίστε ανταμοιβές σε κρυπτονόμισμα με το ποντάρισμα των $SPEND tokens, του εγγενούς token του CryptoWallet.com. Οι υψηλότερες βαθμίδες στοιχηματισμού ξεκλειδώνουν καλύτερα ποσοστά επιστροφής χρημάτων (έως και 3%). Μπορείτε επίσης να κερδίσετε ανταμοιβές από στοιχήματα (έως και 6% επιπλέον).

Τιμές:

Αν και το CryptoWallet.com τονίζει ότι δεν υπάρχουν τέλη μετατροπής, μπορεί να υπάρχουν άλλες πιθανές χρεώσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη: Ετήσια τέλη (οι λεπτομέρειες σχετικά με τις βαθμίδες και τα τέλη μπορεί να διαφέρουν).

 • Εξοδα συναλλαγών (0,8%).Τέλη ανάληψης από ΑΤΜ (χρεώνονται από τον φορέα εκμετάλλευσης ΑΤΜ).
 • Απαιτήσεις στοιχηματισμού του κουπονιού $SPEND για υψηλότερες βαθμίδες ανταμοιβής (ο στοιχηματισμός περιλαμβάνει το κλείδωμα των κρυπτογράφων σας για μια περίοδο).

Η ετυμηγορία μας:

Ιδανικό για όσους προτιμούν να ξοδεύουν τα κρυπτονομίσματά τους απευθείας, αποφεύγοντας τα τέλη μετατροπής και απολαμβάνοντας μια ευρεία επιλογή υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων.

Χρεωστική κάρτα Coinbase

Η Κάρτα Coinbase είναι μια δημοφιλής χρεωστική κάρτα κρυπτογράφησης που εκδίδεται από το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase. Με την κάρτα αυτή μπορείτε εύκολα να ξοδεύετε τα κρυπτονομίσματά σας σε καθημερινές αγορές. Μπορείτε να τη συνδέσετε με τον λογαριασμό σας Coinbase και να χρησιμοποιήσετε Bitcoin, Ethereum ή USDC οπουδήποτε γίνονται δεκτές κάρτες Visa παγκοσμίως. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πουλήσετε πρώτα το κρυπτονόμισμά σας, οπότε δεν θα χάσετε αν η αξία του αυξηθεί αργότερα.

Πλέον, η διαχείριση της κάρτας Coinbase είναι απλή. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα μέσω της εφαρμογής Coinbase, όπως τον έλεγχο των συναλλαγών σας και την προσθήκη χρημάτων από τον λογαριασμό σας Coinbase. Τέλος, η Coinbase χρησιμοποιεί τυποποιημένα μέτρα για την ασφάλεια των χρημάτων σας, ενώ η κάρτα διαθέτει ειδική τεχνολογία για την προστασία σας όταν τη χρησιμοποιείτε σε καταστήματα.

Χρεωστική κάρτα Coinbase.

Χαρακτηριστικά:

Κατανάλωση του υπολοίπου σας σε κρυπτονόμισμα ή USDC απευθείας σε οποιονδήποτε έμπορο Visa, online ή σε κατάστημα.
Ασφάλεια: Η Coinbase εφαρμόζει μέτρα ασφαλείας για την προστασία των κεφαλαίων σας.
Ευέλικτη χρηματοδότηση: Επιλέγετε ποιο κρυπτονόμισμα ή πορτοφόλι USDC θα συνδέσετε με την κάρτα σας για δαπάνες.
Πρόγραμμα ανταμοιβών: Αν και η Coinbase δεν προσφέρει ένα παραδοσιακό πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων, μπορείτε να κερδίσετε ανταμοιβές σε κρυπτονομίσματα επιλέγοντας να ξοδέψετε συγκεκριμένα κρυπτονομίσματα κατά τη διάρκεια εναλλασσόμενων περιόδων ανταμοιβής. Το ποσοστό ανταμοιβής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το επιλεγμένο κρυπτονόμισμα.

Αμοιβές:

Χρεώσεις συναλλαγών: Καμία για αγορές με χρήση του υπολοίπου της κάρτας σας. Ωστόσο, οι φορείς εκμετάλλευσης ΑΤΜ ενδέχεται να χρεώνουν τέλη ανάληψης.
Χρεώσεις ΑΤΜ: Δωρεάν για αναλήψεις αξίας έως και 200 δολαρίων ανά μήνα, στη συνέχεια εφαρμόζεται τέλος 2,5% (υπόκειται σε αλλαγές).
Χρεώσεις μετατροπής: Όταν το κρυπτονόμισμα σας μετατρέπεται σε νόμισμα fiat για μια αγορά, ενδέχεται να εφαρμοστεί ένα περιθώριο.

Η ετυμηγορία μας:

Μια κορυφαία επιλογή για άμεσες μετατροπές από κρυπτογραφία σε φιατ, που διευκολύνει την πραγματοποίηση κρυπτογραφικών δαπανών για καθημερινές αγορές με την ευελιξία της επιλογής του πορτοφολιού κρυπτογράφησης που θα χρησιμοποιηθεί.

Χρεωστική κάρτα Wirex

Η κάρτα Wirex συνδυάζει την ευκολία της κανονικής χρεωστικής κάρτας με την ευελιξία των κρυπτονομισμάτων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κρυπτονόμισμα σας απευθείας για online και in-store αγορές χωρίς να το μετατρέψετε πρώτα, εξοικονομώντας σας έξοδα. Επιπλέον, η Wirex σας επιτρέπει να κερδίζετε τόκους επί των κρυπτονομισμάτων σας. Λειτουργεί σε όλο τον κόσμο, αλλά προς το παρόν προσφέρει μόνο χρεωστική κάρτα Visa, χωρίς επιλογή Mastercard.

Χρεωστική κάρτα Wirex.

Χαρακτηριστικά:

Απρόσκοπτη δαπάνη κρυπτογράφησης: Κατανάλωσε τα κρυπτονομίσματα ή τα stablecoins σου απευθείας χωρίς προβλήματα μετατροπής.
Ανταγωνιστικές τιμές: Η Wirex ισχυρίζεται ότι προσφέρει ανταγωνιστικές συναλλαγματικές ισοτιμίες για μετατροπές κρυπτονομισμάτων κατά τη διάρκεια αγορών.
Πρόγραμμα ανταμοιβών: Κέρδισε ανταμοιβές επιστροφής μετρητών κρυπτονομισμάτων στις δαπάνες σου μέσω του κλιμακωτού προγράμματος επιβράβευσης Wirex. Οι υψηλότερες βαθμίδες προσφέρουν καλύτερα ποσοστά επιστροφής μετρητών (έως και 8% από τον Μάρτιο του 2024).
Αναλήψεις με ATM: Αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο της κάρτας σας, αν και ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις.

Χρεώσεις:

Πιθανές χρεώσεις: Ενώ το Wirex επισημαίνει χαρακτηριστικά φιλικά προς την κρυπτογράφηση, ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες χρεώσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη:

 • Μηνιαία τέλη συντήρησης λογαριασμού για ορισμένες βαθμίδες καρτών.
 • Χρεώσεις συναλλαγών για ορισμένες ενέργειες καρτών (ελέγξτε την ιστοσελίδα τους για λεπτομέρειες).
 • Εξοδα ανάληψης ΑΤΜ (χρεώνονται από τον φορέα εκμετάλλευσης του ΑΤΜ).

Η ετυμηγορία μας:

Τέλεια για τους ταξιδιώτες, παρέχοντας ανταγωνιστικές συναλλαγματικές ισοτιμίες, επιστροφή μετρητών στις δαπάνες και απρόσκοπτη μετατροπή νομισμάτων, βελτιώνοντας την εμπειρία των παγκόσμιων δαπανών.

Χρεωστική κάρτα BitPay

Η Κάρτα Bitpay είναι μια προπληρωμένη χρεωστική κάρτα Mastercard που σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε γρήγορα κρυπτονομίσματα σε κανονικά χρήματα. Μετά τη μετατροπή, τα χρήματα τοποθετούνται στην κάρτα, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν παγκοσμίως όπου γίνονται δεκτές χρεωστικές κάρτες Mastercard. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την BitPay Card για online αγορές και για ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ.

Χαρακτηριστικά:

Ξοδεύστε κρυπτά οπουδήποτε: Χρησιμοποιήστε την κάρτα Bitpay για να πληρώσετε για online και in-store αγορές σε οποιονδήποτε έμπορο Mastercard.
Βεβαία ανανέωση: Φορτώστε εύκολα την κάρτα σας με κρυπτά από την εφαρμογή Bitpay wallet.
Ασφάλεια: Η Bitpay εφαρμόζει μέτρα ασφαλείας για την προστασία των κεφαλαίων σας.
Άμεση εικονική κάρτα: Αποκτήστε αμέσως μια εικονική κάρτα για άμεσες online δαπάνες.
Προαιρετική φυσική κάρτα: Παραγγείλτε μια φυσική κάρτα για μεγαλύτερη ευκολία στα φυσικά καταστήματα.

Χρεώσεις:

Χρεώσεις συναλλαγών: Δεν υπάρχουν χρεώσεις συναλλαγών για τη χρήση της κάρτας για πληρωμές στις ΗΠΑ.
Χρεώσεις ΑΤΜ: 2,50 δολάρια τέλος για αναλήψεις από ΑΤΜ ή ανάληψη μετρητών εντός και εκτός ΗΠΑ.
Χρεώσεις μετατροπής: 3% τέλος για μετατροπή συναλλάγματος όταν ταξιδεύετε εκτός ΗΠΑ.
Χρέωση έκδοσης κάρτας: Ένα μικρό τέλος για την παραγγελία φυσικής κάρτας (περίπου 10 δολάρια από τις 18 Μαρτίου 2024).

Η ετυμηγορία μας:

Σχεδιάστηκε για χρήστες που εστιάζουν στην αποδοτικότητα του κόστους, προσφέροντας μια λύση προπληρωμένης κάρτας χωρίς τέλη συναλλαγών για χρήστες εντός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πιστωτική κάρτα Gemini

Η Κάρτα Gemini, η οποία αναγνωρίζεται ως μία από τις καλύτερες πιστωτικές κάρτες για κρυπτονομίσματα, εκδίδεται από την WebBank και συνεργάζεται με το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Gemini. Χωρίς ετήσια τέλη, επιβραβεύει τους χρήστες με κρυπτονόμισμα για τις καθημερινές τους δαπάνες, με επιλογές να κερδίζουν έως και 4% επιστροφή για βενζίνη και φόρτιση EV, 3% για φαγητό, 2% για ψώνια και 1% για όλα τα υπόλοιπα, όλα κατατίθενται άμεσα στο λογαριασμό τους στο Gemini.

Με περισσότερες από 40 διαθέσιμες επιλογές κρυπτογράφησης, οι χρήστες έχουν ευελιξία στην επιλογή των ανταμοιβών τους. Επιπλέον, η κάρτα παρέχει χαρακτηριστικά ασφαλείας και βολική διαχείριση μέσω της εφαρμογής Gemini, καθιστώντας την ελκυστική επιλογή για όσους επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν τις αποδόσεις τους σε κρυπτονομίσματα.

Πιστωτική κάρτα Gemini.

Χαρακτηριστικά:

Κρυπτογραφικές Ανταμοιβές: Κερδίστε έως και 4% επιστροφή σε κρυπτογραφικά σε αγορές σε βενζινάδικα και φορτιστές EV, 3% επιστροφή σε εστιατόρια και 1% επιστροφή σε όλες τις άλλες αγορές.
Ευέλικτη εξαργύρωση ανταμοιβών: Εξαργυρώστε τις ανταμοιβές σας σε οποιοδήποτε κρυπτογραφικό νόμισμα είναι διαπραγματεύσιμο στην πλατφόρμα Gemini.
Ανταμοιβές σε πραγματικό χρόνο: Οι ανταμοιβές κατατίθενται στον λογαριασμό σας στο Gemini αμέσως μετά από κάθε αγορά.
Ασφάλεια: Η Gemini εφαρμόζει μέτρα ασφαλείας για την προστασία των πληροφοριών της κάρτας σας και των κρυπτονομισμάτων σας.

Χρεώσεις:

Πιθανές χρεώσεις: Ενώ δεν υπάρχει ετήσια χρέωση, λάβετε υπόψη αυτά

 • Τα συνήθη επιτόκια των πιστωτικών καρτών ισχύουν για τα υπόλοιπα που δεν εξοφλούνται πλήρως κάθε μήνα.
 • Χρεώσεις συναλλαγών στο εξωτερικό για χρήση της κάρτας εκτός των ΗΠΑ.

Η ετυμηγορία μας:

Η καλύτερη κάρτα κρυπτογράφησης για άμεσες ανταμοιβές κρυπτογράφησης, καταθέτοντάς τες απευθείας στο λογαριασμό σας, με έμφαση στην ασφάλεια και επιλογή κρυπτονομισμάτων για ανταμοιβές.

Κάρτα Ledger (CL)

Η Κάρτα Ledger, γνωστή και ως Κάρτα CL, είναι μια χρεωστική κάρτα που έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται απρόσκοπτα με το πορτοφόλι υλικού Ledger και την εφαρμογή Ledger Live. Λειτουργώντας ως σύνδεσμος μεταξύ του ασφαλούς πορτοφολιού σας Ledger και των καθημερινών σας δαπανών, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε κρυπτονόμισμα από το πορτοφόλι σας Ledger στο λογαριασμό σας CL Card για χρήση σε εκατομμύρια εμπόρους που δέχονται Mastercard σε όλο τον κόσμο. Ενσωματωμένη με το Ledger Live, η CL Card σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα την κάρτα σας, να προσθέτετε χρήματα από το πορτοφόλι σας Ledger και να παρακολουθείτε τις συναλλαγές σε ένα μέρος. 

Επιπλέον, προσφέρει άμεση μετατροπή κρυπτονομισμάτων σε fiat νόμισμα στο σημείο αγοράς, αν και οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτό δεν αποκαλύπτονται πλήρως. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ η CL Card επωφελείται από την τεχνολογία ασφαλείας της Ledger, στην πραγματικότητα λειτουργεί από μια ξεχωριστή εταιρεία που ονομάζεται Baanx.

Κάρτα Ledger (CL).

Χαρακτηριστικά:

Επιτρέπει τη δαπάνη κρυπτονομισμάτων.
Παροχές: Επιτρέπει τη χρήση κρυπτονομισμάτων ως εγγύηση, για δάνεια και άλλες υπηρεσίες.
Ασφαλείς συναλλαγές: Πραγματοποιούνται μέσω της τεχνολογίας της Ledger.
Επιστροφή χρημάτων: Κερδίζετε επιστροφή μετρητών με κάθε συναλλαγή.

Χρεώσεις:

Επιβάρυνση συναλλάγματος: έως 1,5%
Επιβάρυνση μετατροπής: μπορεί να υπολογιστεί ανάλογα με το τοπικό ΑΤΜ, συμπεριλαμβανομένων των τελών ανάληψης και των τελών του φορέα εκμετάλλευσης του ΑΤΜ

Η ετυμηγορία μας:

Η καλύτερη λύση κρυπτογραφικής κάρτας για να συνδέσετε το πορτοφόλι υλικού Ledger με τις καθημερινές σας δαπάνες, συνδυάζοντας την ασφάλεια της Ledger με την ευκολία μιας κάρτας για δαπάνες κρυπτογράφησης σε εκατομμύρια εμπόρους.

Πιστωτική κάρτα Venmo

Η Κάρτα Venmo είναι μια κάρτα κρυπτογράφησης Mastercard που εκδίδεται από την Synchrony Bank σε συνεργασία με την εφαρμογή πληρωμών μέσω κινητού Venmo. Προσφέρει αυτόματες ανταμοιβές επιστροφής μετρητών με βάση τις καταναλωτικές σας συνήθειες-3% στην κορυφαία κατηγορία σας, 2% στην επόμενη και 1% σε όλα τα υπόλοιπα-χωρίς ετήσια χρέωση. 

Η λειτουργία QR code της κάρτας απλοποιεί τον διαχωρισμό των λογαριασμών και μπορείτε να τον διαχειριστείτε εύκολα μέσω της εφαρμογής Venmo. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι η αίτηση για την κάρτα απαιτεί έλεγχο πιστοληπτικής ικανότητας και θα πληρώνετε τόκους για κάθε υπόλοιπο που μεταφέρετε κάθε μήνα.

Χρεωστική κάρτα Venmo.

Χαρακτηριστικά:

Επιστροφή μετρητών έως 5%: Κερδίστε επιστροφή μετρητών σε όλες τις επιλέξιμες αγορές, με υψηλότερα ποσοστά για τις κορυφαίες κατηγορίες δαπανών που προσαρμόζονται αυτόματα κάθε μήνα.
Ενσωμάτωση Venmo: Παρακολουθήστε τη δραστηριότητα της κάρτας σας και τις ανταμοιβές σας απευθείας μέσα από τη γνωστή εφαρμογή Venmo.
Ευέλικτη εξαργύρωση ανταμοιβών: Εξαργυρώστε τις επιστροφές μετρητών σας για πιστώσεις λογαριασμού, μεταφέρετέ τις στο υπόλοιπο του Venmo για άμεσες δαπάνες ή επενδύστε τις σε κρυπτονόμισμα (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).
Μοναδικός κωδικός QR: Κάθε κάρτα διαθέτει έναν κωδικό QR για εύκολες πληρωμές μέσω Venmo με σάρωση με την εφαρμογή.

Χρεώσεις:

Πιθανές χρεώσεις: Ενώ δεν υπάρχει ετήσια χρέωση, λάβετε υπόψη αυτά:

 • Τα συνήθη επιτόκια των πιστωτικών καρτών ισχύουν για τα ανεξόφλητα υπόλοιπα.
 • Χρεώσεις συναλλαγών στο εξωτερικό για χρήση της κάρτας εκτός της χώρας σας.

Η ετυμηγορία μας:

Η καλύτερη κάρτα για να μετατρέψετε το cashback απευθείας σε κρυπτονόμισμα με ευκολία, όλα μέσω της εφαρμογής Venmo.

Τι είναι η χρεωστική κάρτα κρυπτογράφησης;

Οι χρεωστικές κάρτες κρυπτογράφησης λειτουργούν παρόμοια με τις παραδοσιακές χρεωστικές κάρτες, αλλά αντί να συνδέονται με έναν τραπεζικό λογαριασμό, συνδέονται με το πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων σας. Τις φορτώνετε με κρυπτονόμισμα και όταν κάνετε μια αγορά, το αντίστοιχο ποσό σε νόμισμα fiat αφαιρείται αυτόματα από το υπόλοιπο κρυπτονομισμάτων σας και καταβάλλεται στον έμπορο.

Πλεονεκτήματα

 • Κατανάλωση κρυπτονομισμάτων απευθείας: Χρησιμοποιήστε εύκολα τα υπάρχοντα κρυπτονομίσματά σας για καθημερινές αγορές χωρίς να χρειάζεται να τα μετατρέψετε σε μετρητά προηγουμένως.
 • Βεβατότητα: Απολαύστε την ευρεία αποδοχή των χρεωστικών καρτών σε εκατομμύρια εμπόρους παγκοσμίως.
 • Πιθανές ανταμοιβές: Κάποιες χρεωστικές κάρτες κρυπτογράφησης προσφέρουν προγράμματα ανταμοιβής, δίνοντάς σας επιστροφή μετρητών ή ακόμη περισσότερα κρυπτογράμματα για τις δαπάνες σας.

Μειονεκτήματα

 • Αμεταβλητότητα κρυπτονομισμάτων: Η αξία των κρυπτονομισμάτων που κατέχετε μπορεί να αυξομειωθεί, οπότε η αγοραστική δύναμη του υπολοίπου της κάρτας σας μπορεί να αλλάξει.
 • Χρεώσεις μετατροπής: Όταν χρησιμοποιείτε την κάρτα σας, η συναλλαγή μπορεί να περιλαμβάνει τη μετατροπή των κρυπτονομισμάτων σας σε νόμισμα fiat, η οποία μπορεί να συνεπάγεται χρεώσεις.
 • Περιορισμένη υποστήριξη κρυπτογράφησης: Δεν υποστηρίζουν όλες οι χρεωστικές κάρτες κρυπτογράφησης κάθε κρυπτονόμισμα. Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα λειτουργεί με τα κρυπτονομίσματα που θέλετε να ξοδέψετε.

Οι χρεωστικές κάρτες κρυπτονομισμάτων προσφέρουν έναν βολικό τρόπο να ξοδεύετε τα κρυπτονομίσματά σας, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα πιθανά μειονεκτήματα, ειδικά την παρατυπία των κρυπτονομισμάτων και τις σχετικές χρεώσεις.

Τι είναι η πιστωτική κάρτα κρυπτογράφησης;

Οι κρυπτογραφημένες πιστωτικές κάρτες λειτουργούν κατά κάποιο τρόπο παρόμοια με τις παραδοσιακές πιστωτικές κάρτες. Παίρνετε ένα πιστωτικό όριο από τον εκδότη για να κάνετε αγορές και πρέπει να αποπληρώσετε το δανεισμένο ποσό συν τους τόκους στο τέλος του κύκλου χρέωσης. Ωστόσο, αντί να κερδίζετε επιστροφή μετρητών ή πόντους, κερδίζετε ανταμοιβές σε κρυπτονόμισμα όπως Bitcoin ή Ethereum.

Πλεονεκτήματα

 • Κερδίστε κρυπτονομίσματα στις αγορές: Αυτό είναι το κύριο προνόμιο. Μπορείτε να συσσωρεύετε κρυπτονόμισμα μέσω των καθημερινών σας δαπανών, αυξάνοντας δυνητικά τα κρυπτονόματά σας με την πάροδο του χρόνου.
 • Παραδοσιακά χαρακτηριστικά πιστωτικής κάρτας: Εξακολουθείτε να έχετε την άνεση και την ασφάλεια μιας κανονικής πιστωτικής κάρτας, με χαρακτηριστικά όπως προστασία αγορών και παρακολούθηση απάτης.
 • Πιθανότητα για υψηλότερες ανταμοιβές: Οι ανταμοιβές κρυπτογράφησης μπορούν δυνητικά να προσφέρουν υψηλότερες αποδόσεις σε σύγκριση με τα παραδοσιακά προγράμματα επιστροφής μετρητών, εάν η αγορά κρυπτογράφησης ανατιμηθεί.

Μειονεκτήματα

 • Αμεταβλητότητα κρυπτονομισμάτων: Η αξία των ανταμοιβών σας σε κρυπτονομίσματα μπορεί να αυξομειωθεί σημαντικά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αξίζουν λιγότερο στο μέλλον.
 • Χρεώσεις: Οι πιστωτικές κάρτες κρυπτογράφησης συχνά συνοδεύονται από ετήσια τέλη, τέλη συναλλαγών και ενδεχομένως τέλη μετατροπής για ανταμοιβές. Αυτά μπορεί να φάνε τα κέρδη σας.
 • Περιορισμένη διαθεσιμότητα: Οι πιστωτικές κάρτες κρυπτογράφησης είναι ένα νέο προϊόν και δεν προσφέρονται ακόμη τόσο ευρέως όσο οι παραδοσιακές κάρτες. Μπορεί να έχετε λιγότερες επιλογές για να επιλέξετε.

Οι πιστωτικές κάρτες κρυπτογράφησης μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή για όσους θέλουν να ξοδεύουν και να κερδίζουν κρυπτονόμισμα μέσω καθημερινών δαπανών και νιώθουν άνετα με την εγγενή αστάθεια των κρυπτονομισμάτων.

Πώς να επιλέξετε τη σωστή πιστωτική ή χρεωστική κάρτα κρυπτογράφησης

Ελέγξτε τις επιλογές ανάληψης που είναι διαθέσιμες με την κάρτα, συμπεριλαμβανομένων των ορίων ανάληψης ΑΤΜ, των τελών και της προσβασιμότητας. Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα προσφέρει βολικές μεθόδους ανάληψης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για μετρητά είτε για κρυπτονόμισμα.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να επαληθεύσετε ότι η κάρτα παρέχει ευρεία υποστήριξη για διάφορα κρυπτονομίσματα, διασφαλίζοντας ότι περιέχει τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε.

Πώς να επιλέξετε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης.

Υποστηριζόμενες κρυπτομηχανές

Δείτε τη λίστα των υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων για να βεβαιωθείτε ότι η κάρτα εξυπηρετεί τα περιουσιακά στοιχεία που κατέχετε ή σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε για δαπάνες. Επιλέξτε μια κάρτα με ευρεία υποστήριξη κρυπτονομισμάτων για να μεγιστοποιήσετε την ευελιξία σας.

Ελάχιστο ποντάρισμα

Ορισμένες κάρτες κρυπτογράφησης απαιτούν από τους χρήστες να ποντάρουν ένα ελάχιστο ποσό κρυπτονομίσματος για να έχουν πρόσβαση σε ορισμένα οφέλη ή χαρακτηριστικά. Σκεφτείτε αν είστε διατεθειμένοι να δεσμεύσετε το απαιτούμενο ποσό και αξιολογήστε τους σχετικούς κινδύνους και τις ανταμοιβές.

Μετατροπή (για ταξίδια)

Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την κρυπτογραφημένη πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα για ταξίδια, λάβετε υπόψη σας τη διαδικασία μετατροπής νομίσματος. Αναζητήστε κάρτες που προσφέρουν ανταγωνιστικές συναλλαγματικές ισοτιμίες και ελάχιστες χρεώσεις μετατροπής όταν χρησιμοποιείτε την κάρτα στο εξωτερικό. 

Μερικές κάρτες μπορεί επίσης να παρέχουν χαρακτηριστικά όπως πορτοφόλια πολλαπλών νομισμάτων ή μετατροπή συναλλάγματος χωρίς τέλη, καθιστώντας τες ιδανικές για συχνούς ταξιδιώτες που πρέπει να ξοδεύουν σε διαφορετικά νομίσματα.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι σημαντική όταν ασχολείστε με χρηματοπιστωτικά μέσα, συμπεριλαμβανομένων των κρυπτογραφικών καρτών. Αξιολογήστε τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζει ο πάροχος της κάρτας, όπως ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, τα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης και τα συστήματα ανίχνευσης απάτης. 

Επιπρόσθετα, εξετάστε εάν η κάρτα προσφέρει χαρακτηριστικά όπως ειδοποιήσεις συναλλαγών, πάγωμα της κάρτας ή ασφάλιση έναντι μη εξουσιοδοτημένων συναλλαγών ή απάτης.

Τελικές σκέψεις για τις καλύτερες κάρτες κρυπτογράφησης: Χρεωστικές & Πιστωτικές

Οι κρυπτογραφικές κάρτες προσφέρουν χρεωστικές και πιστωτικές επιλογές. Οι χρεωστικές κάρτες σας επιτρέπουν να ξοδεύετε τα υπάρχοντα κρυπτονόμισμα χωρίς να δανείζεστε, αλλά οι αξίες μπορούν να αλλάξουν και οι δαπάνες είναι περιορισμένες. 

Οι πιστωτικές κάρτες χρησιμοποιούν το κρυπτονόμισμα ως εγγύηση, προσφέροντας ανταμοιβές και περισσότερες δαπάνες, αλλά προσέξτε τα επιτόκια και τις μεταβολές της αγοράς. Εξετάστε τα τέλη, τις ανταμοιβές, την ασφάλεια, τη διαθεσιμότητα, τα υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα και τη μεταβλητότητα των κρυπτονομισμάτων.

Ερωτήσεις σχετικά με τις κάρτες κρυπτογράφησης

Πώς λειτουργούν οι χρεωστικές κάρτες κρυπτονομισμάτων;

Οι χρεωστικές κάρτες κρυπτονομισμάτων σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε τα κρυπτονομίσματά σας όπως τα κανονικά χρήματα με μια συνδεδεμένη χρεωστική κάρτα.

Πώς λειτουργούν οι πιστωτικές κάρτες κρυπτονομισμάτων;

Οι πιστωτικές κάρτες κρυπτογράφησης σας επιτρέπουν να ξοδεύετε χρήματα που δανείζεστε έναντι των κρυπτονομισμάτων που κατέχετε.

Πληρώνετε φόρο για τις κάρτες κρυπτογράφησης;

Οι φορολογικοί κανόνες για τις κάρτες κρυπτογράφησης ποικίλλουν, γι' αυτό είναι καλύτερο να ενημερωθείτε από έναν φορολογικό σύμβουλο.

Ποιο είναι το νόημα των καρτών κρυπτογράφησης;

Οι κάρτες κρυπτογράφησης διευκολύνουν την κατανάλωση κρυπτονομισμάτων για καθημερινές αγορές.

Γιατί να αποκτήσω μια κάρτα κρυπτογράφησης;

Μια κάρτα κρυπτογράφησης προσφέρει ευκολία και ευελιξία στη χρήση κρυπτονομισμάτων, ενδεχομένως με ανταμοιβές.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς