Ο Μπάιντεν προσλαμβάνει Meme Master για την καμπάνια του 2024

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Η εκστρατεία επανεκλογής του προέδρου Τζο Μπάιντεν αναζητά έναν ειδικό στα μιμίδια για να προσελκύσει τους ψηφοφόρους της γενιάς Z.

Η προεκλογική εκστρατεία του Biden for President (BFP) δημοσίευσε μια θέση εργασίας για έναν «διαχειριστή συνεργατών». Το άτομο αυτό θα χειρίζεται «τις καθημερινές εργασίες για τη δέσμευση των κορυφαίων σελίδων περιεχομένου και μιμιδιών του διαδικτύου».

Η ομάδα του Μπάιντεν θα πληρώνει τον meme manager, με έδρα το Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ, από 65.000 έως 85.000 δολάρια ετησίως. Ο μισθός αυτός είναι ελαφρώς πάνω από τον μέσο όρο των αμοιβών των ψηφιακών marketers στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το Indeed.

Η κύρια εργασία του Biden memer είναι να διαχειρίζεται τις σχέσεις με εταιρείες ψηφιακών μέσων, podcasters και «σελίδες meme» σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Η ομάδα του Μπάιντεν έχει χρησιμοποιήσει μιμίδια και στο παρελθόν. Αγκάλιασαν το μιμίδιο με τα μάτια λέιζερ του «Dark Brandon» στις αρχές του 2022, για να κάνουν τον 81χρονο να φαίνεται ότι γνωρίζει το διαδίκτυο.

Ο-Biden-Dark-Brandon-λέιζερ-μάτι-μιμίδιο-του-2022

Τον Φεβρουάριο, ο Μπάιντεν μίλησε για το μιμίδιο Dark Brandon στην εκπομπή Late Night του Σεθ Μάγιερς. Είπε αστειευόμενος: «Δυσανασχετώ γι' αυτό», προτού φορέσει σκούρα γυαλιά ηλίου aviator.

Ο Μπάιντεν φόρεσε και πάλι τα γυαλιά ηλίου και ανέφερε το μιμίδιο, προκαλώντας τις επευφημίες του κοινού στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου τον Απρίλιο.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του Μπάιντεν να συνδεθεί με τους νεότερους ψηφοφόρους.
Πολλοί Δημοκρατικοί έχουν επίσης αλλάξει τις απόψεις τους για την κρυπτογράφηση. Η μετατόπιση αυτή φαίνεται να ακολουθεί την υποστήριξή της από τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς προσπαθεί να κερδίσει ψήφους.

Ο Τραμπ είναι επίσης εξοικειωμένος με τα μιμίδια. Η φωτογραφία του από τον Αύγουστο του 2023 έγινε viral μετά την επεξεργασία του στη φυλακή της κομητείας Φούλτον για την τέταρτη κατηγορία που του απαγγέλθηκε.

Το-MugShot-Meme-του-Trump-τον-Αύγουστο-του-2023

Η εκστρατεία του άρχισε γρήγορα να πουλάει μπλουζάκια, κούπες και άλλα αντικείμενα με τη φωτογραφία του. Κυκλοφόρησε επίσης μια συλλογή μη βρώσιμων συμβόλων (NFT) «MugShot» τον Δεκέμβριο.

Στις αρχές Μαΐου, το memecoin με θέμα τον Τραμπ MAGA κέρδισε δημοτικότητα μετά τα σχόλια του υπέρ της κρυπτογράφησης.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς