Bitcoin Surge Sparks Meme Coin Mania: DOGE, PEPE & SHIB Lead!

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Καθώς το Bitcoin πέτυχε ένα ακόμη αξιοσημείωτο ορόσημο φτάνοντας τα 73,6 χιλ. δολάρια, η σφαίρα των κρυπτονομισμάτων meme γνώρισε επίσης αυτό που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “σημαδιακή ημέρα”.

Παρατηρώντας τις επιδόσεις των 100 κορυφαίων κρυπτονομισμάτων meme, υπήρξε μια σημαντική άνοδος των κερδών κατά την τελευταία εβδομάδα, υποδεικνύοντας μια τάση όπου τα κέρδη μεταναστεύουν γρήγορα προς τα κερδοσκοπικά περιουσιακά στοιχεία που χαρακτηρίζονται από την κάπως περιορισμένη ρευστότητά τους.

Η φρενίτιδα των νομισμάτων μιμιδίων τροφοδοτεί τη θεαματική άνοδο του Bitcoin

Ηγούμενο μεταξύ των κρυπτονομισμάτων meme, το Dogecoin (DOGE), το αρχικό νόμισμα meme, σημείωσε εντυπωσιακή άνοδο πάνω από 23% μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα, εκτοξεύοντας την αξία του στα 0,188 δολάρια. Ειδικότερα, μέσα στις τελευταίες 24 ώρες, το token σημείωσε κατά προσέγγιση αύξηση της αξίας του κατά 10%.

Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου εκτεταμένου ενθουσιασμού της αγοράς, ο Elon Musk, ο οραματιστής CEO της Tesla, έκανε μια δήλωση σε μια δημόσια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε μια μονάδα παραγωγής της Tesla στο Βερολίνο. Υπαινίχθηκε την πιθανότητα το Dogecoin να γίνει αποδεκτό ως μορφή πληρωμής για την αγορά οχημάτων Tesla “σε κάποιο μελλοντικό σημείο”. Οι παρατηρήσεις του Musk αύξησαν περαιτέρω την αντιληπτή αξία του Dogecoin.

Ακολουθώντας στενά, το Shiba Inu (SHIB) παρουσίασε άνοδο της τιμής του στα 0,0000338 δολάρια, μετά από αύξηση σχεδόν 8% στα εβδομαδιαία κέρδη του. Παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε μια μικρή πτώση νωρίτερα μέσα στο μήνα, ο όγκος συναλλαγών του SHIB σημείωσε σημαντική άνοδο, ένα σαφές σημάδι του αυξανόμενου ενδιαφέροντος των επενδυτών.

Αυτή η αύξηση της συναλλακτικής δραστηριότητας συνέβαλε επίσης στη μείωση της ψαλίδας στην κεφαλαιοποίηση της αγοράς μεταξύ της SHIB και του ανταγωνιστή της, DOGE.

Το PEPE, που κατατάσσεται τρίτο σε όρους κεφαλαιοποίησης αγοράς μεταξύ των νομισμάτων meme, όπως καταγράφονται από το CoinMarketCap, γνώρισε σημαντική ώθηση 51,17% κατά την τελευταία εβδομάδα. Αυτή η πρόσφατη κίνηση των τιμών συνέβαλε στο να φτάσουν τα μηνιαία κέρδη του στο εκπληκτικό ποσοστό του 825%, ακόμη και εν μέσω των δραστηριοτήτων αποκόμισης κερδών από μεγάλους επενδυτές νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Στον τομέα των νομισμάτων meme, το token dogwifhat (WIF) με βάση τη Solana αναδείχθηκε ως μια από τις καλύτερες επιδόσεις φέτος. Η τιμή του εκτοξεύτηκε στα 3,25 δολάρια, κυρίως λόγω των συντονισμένων προσπαθειών της κοινότητάς του, η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 700.000 δολάρια για τη διαφήμιση του εμβλήματος του token στο Sphere, έναν διάσημο χώρο διασκέδασης στο Λας Βέγκας της Νεβάδα.

Το FLOKI, που τοποθετείται ως το πέμπτο μεγαλύτερο νόμισμα meme, κατέγραψε αύξηση σχεδόν 130% την τελευταία εβδομάδα. Αυτή η αξιοσημείωτη άνοδος της τιμής θα μπορούσε να αποδοθεί στη στρατηγική απόφαση του Floki DAO να κάψει περισσότερα από 190 δισεκατομμύρια μάρκες, μειώνοντας σημαντικά την κυκλοφορούσα προσφορά του FLOKI. Η ενέργεια αυτή είναι έτοιμη να ενισχύσει δυνητικά την αξία του μέσω της αυξημένης σπανιότητας, εφόσον η ζήτηση παραμένει σταθερή ή αυξάνεται.

Το Bonk (BONK), το εναρκτήριο νόμισμα meme της Solana, βρέθηκε ως το έκτο μεγαλύτερο στην κατηγορία του, καταγράφοντας αύξηση 24% στα εβδομαδιαία κέρδη. Πρόσφατα τιμήθηκε με τον τίτλο του Meme Coin of the Year από το CoinMarketCap και έχει σημειώσει μια εκπληκτική αύξηση 706% κατά το τελευταίο έτος.

Τα υποδεέστερα νομίσματα μιμιδίων σημειώνουν εκπληκτικά κέρδη

Μεταξύ των 20 κορυφαίων νομισμάτων meme, το Milady Meme Coin (LADYS) ξεχώρισε με μια αξιοσημείωτη αύξηση 450% μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Στο πλαίσιο μιας ευρύτερης ανοδικής τάσης στην αγορά, ακόμη και λιγότερο γνωστά νομίσματα μιμιδίων όπως το MongCoin (MONG), το Bad Idea AI (BAD) και το Wen (WEN) σημείωσαν σημαντικά κέρδη, με αυξήσεις 94,02%, 72,06% και 13,53% αντίστοιχα, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς