AI Token Surges:Θα μπορούσε να χτυπήσει250%Αύξηση στα $7,5

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Λίγο αφότου το Worldcoin (WLD), μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία ψηφιακής ταυτότητας που συνιδρύθηκε από τον πρωτοπόρο του ChatGPT Sam Altman, εκτινάχθηκε σε ένα αξιοσημείωτο νέο υψηλό όλων των εποχών (ATH) στα 7,46 δολάρια, το ευρέως ακολουθούμενο token τεχνητής νοημοσύνης (AI) δείχνει ισχυρές ενδείξεις επέκτασης της ανοδικής δυναμικής του, δυνητικά εκτοξεύοντας κατά ένα εκπληκτικό 250%.

Πράγματι, το Worldcoin ξέφυγε πρόσφατα από το ανοδικό παράλληλο κανάλι του στο ημερήσιο διάγραμμα, σηματοδοτώντας αυτό που φαίνεται να είναι το προοίμιο μιας πιθανής ανοδικής πορείας που θα μπορούσε να το ωθήσει σε μεγαλύτερα ύψη. Αυτή η ανάλυση ευθυγραμμίζεται με τις ιδέες που μοιράστηκε ο ειδικός σε κρυπτονομίσματα Ali Martinez σε μια πρόσφατη ανάρτηση στις 19 Φεβρουαρίου.

Εμβαθύνοντας στις λεπτομέρειες, ο Martinez διατύπωσε ένα σενάριο όπου το Worldcoin θα μπορούσε να εκτιναχθεί στα 15 δολάρια και ενδεχομένως να φτάσει ακόμη και τα 26 δολάρια, σηματοδοτώντας μια εκπληκτική άνοδο 250% στην τελευταία περίπτωση, υπό την προϋπόθεση της βιωσιμότητας αυτής της διάσπασης, σύμφωνα με τα ιστορικά διαγραμματικά μοτίβα του WLD από τον Αύγουστο του 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόσφατη άνοδος της τιμής του Worldcoin συμπίπτει με την αποκάλυψη της τελευταίας καινοτομίας της OpenAI, ενός μοντέλου τεχνητής νοημοσύνης από κείμενο σε βίντεο με την ονομασία Sora, το οποίο έχει χαρακτηριστεί από ορισμένους ως ο “δολοφόνος του Χόλιγουντ”, λόγω της ικανότητάς του να παράγει βίντεο διάρκειας 60 δευτερολέπτων που είναι πρακτικά δυσδιάκριτα από πλάνα της πραγματικής ζωής.

Η ίδρυση του Worldcoin

Υπενθυμίζεται ότι η γένεση του Worldcoin μπορεί να αναχθεί στη συμμετοχή του CEO της OpenAI στη συνίδρυση του έργου υπό την ομπρέλα του Tools for Humanity, με το token του να λανσάρεται επίσημα τον Ιούλιο του 2023. Αυτή η κυκλοφορία είδε το κρυπτογραφικό περιουσιακό στοιχείο να εκτοξεύεται κατά 60% σχεδόν αμέσως, ωθούμενο από την τεράστια ζήτηση και την αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος για την τεχνολογία της δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης.

Ωστόσο, το Worldcoin δεν έχει μείνει ανεπηρέαστο από τον σκεπτικισμό, ιδίως εντός της Silicon Valley, όπου η αντισυμβατική προσέγγισή του στην ηλεκτρονική επαλήθευση ταυτότητας, που περιλαμβάνει σφαίρες σάρωσης της ίριδας, έχει προκαλέσει επικρίσεις, χαρακτηρίζοντάς το ως “κακό δημιούργημα” με “μεγάλη πιθανότητα αποτυχίας”.

Παρ' όλα αυτά, αυτές οι επικρίσεις δεν έχουν αποθαρρύνει τους χρήστες, όπως αποδεικνύεται από τις συχνές σαρώσεις ίριδας που πραγματοποιούνται κάθε οκτώ δευτερόλεπτα και από το World App που ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια λήψεις τον Νοέμβριο. Η αύξηση των συναλλαγών με φάλαινες που παρατηρήθηκε τον Δεκέμβριο, όπως σημείωσε ο Martinez, υποδηλώνει προετοιμασίες για μια σημαντική κίνηση των τιμών.
Τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, το token του Worldcoin διαπραγματεύεται στα 7,45 δολάρια, σημειώνοντας μια αξιοσημείωτη άνοδο 42,82% τις τελευταίες 24 ώρες, σε συνδυασμό με μια ακόμη πιο εντυπωσιακή άνοδο 196,58% κατά τις προηγούμενες επτά ημέρες και μια μηνιαία άνοδο 190,1%.

Συμπερασματικά, η πρόσφατη πρωτοφανής άνοδος της τιμής της WLD μπορεί να υποδηλώνει έναν ανανεωμένο ενθουσιασμό για τις τεχνολογικές εξελίξεις της εταιρείας και αισιοδοξία όσον αφορά τη μελλοντική απόδοση του κρυπτογραφικού περιουσιακού στοιχείου της. Παρ' όλα αυτά, είναι συνετό για τους επενδυτές να διεξάγουν ενδελεχή έρευνα και να αξιολογούν τους σχετικούς κινδύνους πριν βουτήξουν.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς