Οι χρήστες του Ethereum στοιχηματίζουν το 28,9% της προσφοράς, υποδεικνύοντας «μακροπρόθεσμη» εμπιστοσύνη

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Λόγω του διαρκούς ενδιαφέροντος των κατόχων token για το κρυπτονόμισμα και τα πιθανά οφέλη του, σχεδόν το ένα τρίτο όλων των Ether έχει στοιχηματιστεί (staked).

Σύμφωνα με το IntoTheBlock, πάροχο στατιστικών on-chain, το 28,9% όλων των Ether είχε στοιχηματιστεί μέχρι τις 8 Οκτωβρίου. Το ποσοστό στοιχηματισμένων Ether τον Ιανουάριο ήταν 23,8%, που σημαίνει ότι τους τελευταίους δέκα μήνες επιπλέον 5,1% ETH έχει στοιχηματιστεί.

Γράφημα των μεταβολών της ισοτιμίας του Ethereum με την πάροδο του χρόνου

Επιπλέον, σύμφωνα με το IntoTheBlock, το 15,3% των στοιχημάτων σε Ethereum έχουν διατηρηθεί για περισσότερα από τρία χρόνια. Ο πάροχος δεδομένων αναφέρει ότι αυτό δείχνει ξεκάθαρα «μακροπρόθεσμη εμπιστοσύνη» στο μέλλον του Ethereum.

Η αξία των κρυπτονομισμάτων έχει μειωθεί, παρά το αυξανόμενο ενδιαφέρον για το staking του ETH. Παρά την εντυπωσιακή απόδοση του ETH το πρώτο εξάμηνο του 2024, υπήρξαν κάποιες δυσκολίες με την τιμή του token τον Οκτώβριο.

Το ETH έφτασε στο ετήσιο υψηλό πάνω από 4.000 $ στις 12 Μαρτίου. Ωστόσο, από τότε, η τιμή του περιουσιακού στοιχείου έχει μειωθεί κατά 40% και τώρα είναι περίπου 2.400 $.

Μεταβολές της τιμής του Ethereum τους τελευταίους τρεις μήνες

Μείωση των απαιτήσεων για το solo-staking

Στο μεταξύ, ο Vitalik Buterin, συνιδρυτής του Ethereum, υποστήριξε πρόσφατα τη μείωση των απαιτήσεων για το solo-staking.

Στις 3 Οκτωβρίου, ο Buterin συμμετείχε σε μια συζήτηση για το solo-staking στην πλατφόρμα X. Ο συνιδρυτής του Ethereum αναγνώρισε πόσο σημαντικό είναι να μειωθεί το ελάχιστο ποσό ETH που απαιτείται για να επωφεληθούν οι επενδυτές από το solo-staking.

Οι χρήστες με λιγότερα κεφάλαια μπορούν να χρησιμοποιούν pools staking, αλλά όσοι επιθυμούν να στοιχηματίσουν ανεξάρτητα χρειάζονται 32 ETH, δηλαδή πάνω από 80.000 $. Ο Buterin αναγνώρισε σε μια ανάρτησή του ότι αυτό μπορεί να αποθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους από τη συμμετοχή στο staking.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς