Κατά Πολυμάρκετ Στοιχήματα, Ο Τραμπ Χάνει στη Δημοκρατική Συζήτηση από την Χάρις

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Για άλλη μια φορά, το κρυπτονόμισμα δεν συζητήθηκε στη δεύτερη συζήτηση του 2024 μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και της Καμάλα Χάρις.

Στη πρώτη τους συζήτηση την Τρίτη, η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις και ο πρώην Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απέφυγαν να αναφερθούν στο κρυπτονόμισμα, παρόλο που οι πιθανότητες νίκης του Τραμπ μειώθηκαν κατά 3%, σύμφωνα με την αποκεντρωμένη πλατφόρμα στοιχημάτων Πολυμάρκετ.

Τα κύρια θέματα της συζήτησης της 10ης Σεπτεμβρίου στη Φιλαδέλφεια ήταν οι πλατφόρμες τους για τη μετανάστευση, την εξωτερική πολιτική, την οικονομία και τα δικαιώματα άμβλωσης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι πιθανότητες νίκης του Τραμπ στην Πολυμάρκετ μειώθηκαν γρήγορα, πέφτοντας μέχρι και τρεις ποσοστιαίες μονάδες στο 49%, βάζοντας τους δύο υποψήφιους προεδρικούς σε ισοπαλία για πρώτη φορά στην αποκεντρωμένη πλατφόρμα στοιχημάτων.

Η ποπ τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ στήριξε επίσημα τη Χάρις λίγο μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης. Μετά την παρακολούθηση της συζήτησης, είπε στους 284 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram ότι εμπνεύστηκε να στηρίξει τη Χάρις λόγω της “σταθερής” ηγεσίας της.

Η Νίκη της Χάρις Μπορεί να Δημιουργήσει Προβλήματα για τα Κρυπτονόμισματα

Πολλοί αναλυτές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μια νίκη του Τραμπ τον Νοέμβριο θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την βραχυπρόθεσμη επιτυχία της αγοράς κρυπτονομισμάτων, τουλάχιστον όσον αφορά την κίνηση της τιμής του Bitcoin.

Οι αναλυτές της Bernstein δήλωσαν σε σημείωμα επένδυσης της 9ης Σεπτεμβρίου ότι εάν ο Τραμπ κερδίσει στις 5 Νοεμβρίου, το Bitcoin θα μπορούσε να φτάσει έως και $90,000 μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Αν εκλεγεί, ο Τραμπ έχει υποσχεθεί να σταματήσει τον “πόλεμο κατά των κρυπτονομισμάτων” του Μπάιντεν και έχει κάνει τολμηρές υποσχέσεις για στήριξη του τομέα των κρυπτονομισμάτων.

Από την άλλη πλευρά, οι ειδικοί προβλέπουν ότι η τιμή του Bitcoin μπορεί να πέσει έως και $30,000 αν η Χάρις—της οποίας η επίσημη θέση για τα κρυπτονομίσματα παραμένει κατά κύριο λόγο άγνωστη—κερδίσει.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της FiveThirtyEight της 10ης Σεπτεμβρίου που διεξήχθη πριν τη συζήτηση, η Χάρις προηγείται του Τραμπ κατά 2,7 ποσοστιαίες μονάδες (47,1% έναντι 44,9%), πιο κοντά στις αποδόσεις της αγοράς στοιχημάτων από ό,τι πριν τη συζήτηση.

Ποιος-προηγείται-στις-εθνικές-δημοσκοπήσεις;

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις της Gallup τον Μάιο, τα θέματα που απασχολούν περισσότερο τους Αμερικανούς ψηφοφόρους περιλαμβάνουν την οικονομία, τον πληθωρισμό, τη κακή διακυβέρνηση και τη μετανάστευση, παρά τα κρυπτονομίσματα.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς