Το Ethereum εκτινάσσεται 25% σε 15 ημέρες! Η BlackRock υποστηρίζει νέο ETF

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Το Ethereum (ETH) έχει αυξηθεί κατά 25% τις τελευταίες 15 ημέρες. Αυτό θα μπορούσε να είναι μόνο η αρχή μιας μεγάλης ανοδικής πορείας, καθιερώνοντάς το σταθερά ως το «δεύτερο καλύτερο» κρυπτονόμισμα. Οι αναλυτές αποδίδουν αυτή την εντυπωσιακή επίδοση στην κυκλοφορία των νέων spot ETFs Ethereum, τα οποία ξεκινούν να διαπραγματεύονται σήμερα, 23 Ιουλίου.

Το έτος 2024 υπήρξε ιδιαίτερα ευμετάβλητο για τους επενδυτές του ETH. Νωρίτερα φέτος, η τιμή του κουπονιού του Ethereum ήταν 2.140 δολάρια, ενώ στα μέσα Μαρτίου εκτινάχθηκε στα 4.091 δολάρια.

Επί του παρόντος, το Ethereum, το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς, διαπραγματεύεται στα 3.525 δολάρια, καθώς αναμένει το άνοιγμα της αμερικανικής αγοράς. Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση 25% σε μόλις 15 ημέρες, μετά το τοπικό χαμηλό των 2.827 δολαρίων στις 29 Ιουλίου. Οι αναλυτές εκτιμούν ότι αυτή η πρόσφατη άνοδος μπορεί να είναι η αρχική φάση μιας μεγαλύτερης ανοδικής κίνησης.

Αυτή η άνοδος των τιμών συμπίπτει με τις υψηλές προσδοκίες που περιβάλλουν την πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης των πρόσφατα εγκεκριμένων διαπραγματεύσιμων αμοιβαίων κεφαλαίων (ETF) Ethereum.

διαπραγματεύσιμα-αμοιβαία-κεφάλαια-Ethereum-(ETFs)

Η BlackRock προωθεί το Ethereum στους επενδυτές

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) έδωσε το πράσινο φως στους εκδότες Ethereum ETF να αρχίσουν να διαπραγματεύονται αυτά τα πολυαναμενόμενα επενδυτικά οχήματα. Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο, προσφέροντας στους Αμερικανούς μικροεπενδυτές και τα ιδρύματα πρόσβαση στο Ethereum, ένα κορυφαίο περιουσιακό στοιχείο του Web3 και της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi). Αυτό θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για μεγαλύτερη εκπαίδευση και μελλοντική υιοθέτηση του Ethereum.

Στο πλαίσιο αυτό, ο χρηματοπιστωτικός γίγαντας BlackRock κυκλοφόρησε ένα εκπαιδευτικό βίντεο που προωθεί το αμοιβαίο κεφάλαιό του ETHA. Ο Eric Balchunas, ειδικός σε θέματα ETFs, μοιράστηκε το βίντεο στο X, τονίζοντας «το Ether pitch της BlackRock στους κανονικούς».

Ο Balchunas υπογράμμισε τη σημασία αυτής της νέας έκθεσης, λαμβάνοντας υπόψη ότι η παραδοσιακή χρηματοοικονομική διαχειρίζεται πάνω από 15 τρισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία. Ακόμη και ένα μικρό μέρος αυτού του κεφαλαίου θα μπορούσε τελικά να εισρεύσει στο Ethereum και το οικοσύστημά του.

Η ETH έχει τάση

Καθώς η κατάσταση εξελίσσεται, η ETH έχει τάση στον κοινωνικό δείκτη της Santiment, με κυρίως θετικό κλίμα. Υπάρχουν 59,45% θετικές αναφορές και συζητήσεις σχετικά με το Ethereum στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που υποδηλώνει μια ισχυρή ανοδική τάση.

Ethereum-τάση-στις-πλατφόρμες-κοινωνικής-δικτύωσης

Επιπλέον, το ενδιαφέρον για το «Ethereum» αυξάνεται στο Google, καθώς περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν πληροφορίες σχετικά με αυτό το κρυπτονόμισμα.

Ethereum-τάση-στο-Google

Συνολικά, οι προοπτικές για το Ethereum εμφανίζονται θετικές. Οι αναλυτές προβλέπουν περαιτέρω ανάπτυξη, καθώς τα ETH ETFs αρχίζουν να διαπραγματεύονται σήμερα. Η BlackRock και άλλοι εκδότες προωθούν ενεργά το Ethereum, το οποίο θα μπορούσε να προσελκύσει νέα κεφάλαια από την παραδοσιακή χρηματοδότηση. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι τα κρυπτονομίσματα είναι εξαιρετικά ευμετάβλητα και επικίνδυνα. Οι επενδυτές θα πρέπει να προχωρούν με προσοχή.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς