Solana να χτυπήσει $175 σύντομα, λέει κορυφαίος αναλυτής

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Λίγο αφότου η Solana (SOL) άρχισε να ανακάμπτει και να δείχνει σημάδια αύξησης στα 174 δολάρια, ένας γνωστός αναλυτής κρυπτονομισμάτων προέβλεψε πότε αυτό το πέμπτο μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο κρυπτογράφησης με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς θα μπορούσε να φτάσει τα 175 δολάρια.

Ο εμπειρογνώμονας συναλλαγών κρυπτογράφησης Ali Martinez παρατήρησε ότι η Solana σχημάτιζε ένα μοτίβο «W», το οποίο υποδήλωνε μια άνοδο στα $174. Προσφάτως διευκρίνισε ότι η διάσπαση του εύρους αντίστασης $162-$164 θα την ωθούσε στον επόμενο κρίσιμο στόχο. Μοιράστηκε αυτή τη διορατικότητα στην ανάρτησή του στο X στις 18 Ιουλίου.

Ο Martinez πιστεύει ότι η υπέρβαση αυτής της περιοχής αντίστασης θα οδηγήσει τελικά τη Solana να χτυπήσει την ψυχολογικά σημαντική τιμή των 175 δολαρίων μέχρι το τέλος Ιουλίου ή γύρω στις 25 Ιουλίου. Αυτή η πρόβλεψη υποδηλώνει αύξηση περίπου 8,93% από την τρέχουσα τιμή της.

Μοτίβο-διαγράμματος-Solana-«W»

Το μοτίβο του διαγράμματος «W», επίσης γνωστό ως «διπλός πυθμένας», είναι ένας αξιόπιστος δείκτης ανοδικής αντιστροφής και ανοδικής δυναμικής. Η Solana φαίνεται να σχηματίζει ένα πρότυπο «W», το οποίο υποστηρίζει το χρονοδιάγραμμα-στόχο του Martinez. Εάν το μοτίβο συνεχίσει να αναπτύσσεται όπως αναμένεται, θα μπορούσε να οδηγήσει σε αξιοσημείωτη αύξηση των τιμών.

Επιπλέον, ο Martinez επισήμανε πρόσφατα ένα μοτίβο «σημαίας ταύρου» για τη Solana. Αυτό το μοτίβο, που συνήθως παρατηρείται κατά τη διάρκεια μιας ισχυρής ανοδικής τάσης της αγοράς, χαρακτηρίζεται από μια σύντομη παύση ή μια μικρή υποχώρηση των τιμών μετά από μια απότομη άνοδο. Αυτό υποδηλώνει ότι η Solana μπορεί να βιώσει μια βραχυπρόθεσμη παγίωση πριν συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

μοτίβο-«σημαία-ταύρου»-για-τον-Solana

Γιατί ανεβαίνει η Solana; Η κοινότητα των κρυπτογράφων αναμένει με ανυπομονησία την κυκλοφορία του πρώτου spot Ethereum (ETH) exchange-traded fund (ETF). Δεδομένου αυτού του πλαισίου, η Solana ενδέχεται να είναι η επόμενη στη σειρά για μια σημαντική ώθηση, ειδικά από τη στιγμή που η αμερικανική εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων VanEck κατέθεσε αίτηση για ένα ETF στα τέλη Ιουνίου.

Λαμβάνοντας υπόψη όλους αυτούς τους παράγοντες, οι θετικές ειδήσεις γύρω από τη Solana έχουν ενισχύσει την απόδοση της τιμής της. Οι δείκτες τεχνικής ανάλυσης υποδηλώνουν περαιτέρω πρόοδο στο μέλλον.

Ωστόσο, είναι ζωτικής σημασίας για τους επενδυτές να διεξάγουν τη δική τους έρευνα και να κατανοούν τους σχετικούς κινδύνους, καθώς οι τάσεις της αγοράς μπορούν να αλλάξουν γρήγορα. Η επένδυση σε κρυπτονομίσματα απαιτεί προσεκτική εξέταση και επίγνωση της πιθανότητας μεταβλητότητας.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς