Ο Ντόναλντ Τραμπ Ξεπερνά την Χάρις στο Polymarket Ξανά

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Στις αρχές Αυγούστου, η Χάρις είχε το πλεονέκτημα έναντι του Τραμπ, και παρόλο που οι αποδόσεις στα στοιχήματα ήταν ισόπαλες τον περασμένο μήνα, το Σαββατοκύριακο οι αποδόσεις στράφηκαν υπέρ του Τραμπ.

Οι στοιχηματιστές στις εκλογές στο Polymarket στρέφονται ξανά προς τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, ενώ οι πιθανότητες της Δημοκρατικής Κάμαλα Χάρις μειώθηκαν από 50% σε 47% το Σαββατοκύριακο.

Η πιθανότητα ότι ο Τραμπ θα κερδίσει τον Νοέμβριο αυξήθηκε στο 71% τον Ιούλιο και έπεσε στο 44% τον Αύγουστο, αφού ο νυν πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι δεν θα κατέβει, πριν η Χάρις ανακηρυχθεί υποψήφια. Μέχρι τις αρχές έως τα μέσα Αυγούστου, οι πιθανότητές της αυξήθηκαν σε πάνω από 55%, κάνοντάς την το ξεκάθαρο φαβορί.

Η δημοτικότητα του Τραμπ έχει σταθερά αυξηθεί πάνω από το 50% μεταξύ των εμπόρων στο Polymarket, ενώ η Χάρις έχει μειωθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Τραμπ ηγείται ξανά, μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες ισόπαλων αποδόσεων.

Δημοτικότητα-των-Trump-και-Harris-μεταξύ-των-εμπόρων-της-Polymarket

Οι στοιχηματιστές στην αλυσίδα για τη νίκη του Τραμπ στις εκλογές έχουν συνολικά στοιχηματίσει $99 εκατομμύρια, ενώ πάνω από $95 εκατομμύρια έχουν πάει στη Χάρις.

Οι πιθανότητες της Χάρις να κερδίσει έχουν μειωθεί λόγω της κριτικής για ένα σχέδιο φορολόγησης μη πραγματοποιημένων κερδών για τους πλούσιους με περιουσία άνω των $100 εκατομμυρίων. Ωστόσο, ο Τραμπ προωθεί μια μελλοντική πρωτοβουλία αποκεντρωμένης χρηματοδότησης που θα παρέχει στους χρήστες κρυπτονομισμάτων “υψηλές αποδόσεις”, γεγονός που έχει βελτιώσει τις πιθανότητές του να κερδίσει.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς