Οι επενδυτές του Polymarket χάνουν $270,000 λόγω της πρόωρης απελευθέρωσης του Pavel Durov

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Οι γαλλικές αρχές δεν κρατούν πλέον τον CEO του Telegram, Pavel Durov, και από τις 28 Αυγούστου ήταν ελεύθερος με εγγύηση. Ως αποτέλεσμα αυτής της απρόσμενης απόφασης, οι επενδυτές στο Polymarket, μια κρυπτονομισματική αγορά προβλέψεων, έχασαν $270,000 σε κέρδη.

Ο Durov κατηγορήθηκε επίσημα την Τετάρτη και απελευθερώθηκε με εγγύηση αφού κατέβαλε εγγύηση 5 εκατομμυρίων ευρώ και υποσχέθηκε να παραμείνει στη χώρα και να αναφέρεται στην αστυνομία δύο φορές την εβδομάδα.

Η ταχεία απελευθέρωση του ήταν αντίθετη με τις γενικές προσδοκίες των επενδυτών, οι οποίοι πίστευαν ότι η παρατεταμένη κράτηση ήταν πιο πιθανή. Σε ένα σημείο, οι πιθανότητες για απελευθέρωση τον Αύγουστο εκτιμήθηκαν στο 30%, ενώ μια απελευθέρωση πριν από τον Οκτώβριο εκτιμήθηκε μεταξύ 75% και 90%. Η πιθανότητα για απελευθέρωση τον Αύγουστο αυξήθηκε στο 50% λίγο πριν οι γαλλικές αρχές ανακοινώσουν ότι αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Οι στοιχηματικές επιλογές είχαν δύο πλευρές, “Ναι” και “Όχι”. Αν η πρόβλεψη αποδειχθεί σωστή, κάθε μερίδιο πληρώνει $1 σε USDC, ένα σταθερό νόμισμα ή κρυπτονόμισμα συνδεδεμένο με το δολάριο ΗΠΑ. Αν η πρόβλεψη είναι λάθος, το μερίδιο δεν πληρώνει τίποτα.

Τελικά, στοιχηματίζοντας “Όχι” για απελευθέρωση τον Αύγουστο και “Όχι” για απελευθέρωση πριν από τον Οκτώβριο, οι επενδυτές έχασαν $270,000. Πολλοί πιθανώς πίστευαν ότι οι γαλλικές αρχές θα κρατούσαν τον Durov όσο το δυνατόν περισσότερο.

Οι στοιχηματιστές ανέμεναν ότι η Γαλλία θα λάμβανε επιπλέον μέτρα για να τον κρατήσει φυλακισμένο λόγω της σημαντικής του περιουσίας και των διάφορων εθνικοτήτων του, συμπεριλαμβανομένης της υπηκοότητας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μια χώρα που δεν εκδίδει τους υπηκόους της.

Αντίθετα, ο Champ, ένας χρήστης που κατείχε την πιο σημαντική επένδυση στην πλευρά του “Ναι” και στις δύο συμβάσεις, προέβλεψε με ακρίβεια ότι ο Durov θα απελευθερωνόταν τον Αύγουστο και πριν από τον Οκτώβριο.

Όταν η αρχική αξία του στοιχήματος προστίθεται στα συνολικά κέρδη του Champ, τα οποία ανέρχονται συνολικά σε $56,638 από τις συνδυασμένες νίκες των $26,138 στις δύο συμβάσεις.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς