Το ορόσημο του Bitcoin θα μπορούσε να προκαλέσει σοκ προσφοράς, προειδοποιεί ο Pompliano

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Ο Anthony Pompliano, ο οραματιστής πίσω από την Pomp Investments, υποστηρίζει σήμερα μια εξαιρετικά αισιόδοξη προοπτική για το Bitcoin (BTC).

Κατά τη διάρκεια ενός τμήματος του CNBC, ο Pompliano μετέφερε την άποψή του, υποστηρίζοντας ότι, δεδομένου του μείγματος πολυάριθμων καταλυτών και ιστορικών μοτίβων, είναι δύσκολο να οραματιστεί κανείς ένα σενάριο όπου το Bitcoin δεν θα βιώσει περαιτέρω αύξηση της αξίας του.

“Μόλις πετύχαμε ένα πραγματικά σημαντικό ορόσημο πριν από το μισό – μόλις είχαμε το υψηλότερο εβδομαδιαίο, μηνιαίο και τριμηνιαίο κλείσιμο για το Bitcoin. Και έτσι τις τελευταίες τέσσερις φορές που συνέβη αυτό, το Bitcoin έχει ανατιμηθεί τουλάχιστον 300% μέσω της υπόλοιπης αγοράς ταύρων. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμβεί ξανά.
Αλλά το να συμβεί αυτό πριν από το μισό, είναι σαν να συνέβη το σοκ της ζήτησης και τώρα θα έχουμε αυτό το σοκ της προσφοράς”.

Επί του παρόντος, η αξία του Bitcoin σημειώνεται στα 65.744 δολάρια, η οποία σηματοδοτεί μια εντυπωσιακή άνοδο περίπου 66% από το ναδίρ του Ιανουαρίου, που ήταν περίπου 39.500 δολάρια.

Ο Pompliano διευκρινίζει περαιτέρω ότι η τρέχουσα οικονομική αναταραχή και η αίσθηση απελπισίας που επικρατεί μπορεί να είναι σημαντικοί παράγοντες που ωθούν την αποτίμηση του Bitcoin και παρόμοιων ψηφιακών νομισμάτων.

Θέτει ένα ρητορικό ερώτημα σχετικά με την απουσία ελπίδας και τις ενέργειες που ωθεί τα άτομα να αναλάβουν, προτείνοντας:

“Το δολάριο έχει χάσει το 25% της αγοραστικής του δύναμης μέσα σε τέσσερα χρόνια. Έχουμε 1,1 τρισεκατομμύρια δολάρια σε χρέος από πιστωτικές κάρτες. Έχουμε 43 εκατομμύρια Αμερικανούς που έχουν ομοσπονδιακό φοιτητικό χρέος, το μέσο υπόλοιπο είναι 37.000 δολάρια. Οι άνθρωποι έχουν χάσει την ελπίδα τους, δεν έχουν ελπίδα. Πώς υποτίθεται ότι μπορείτε να ζήσετε σε μια χώρα όπου είναι φθηνότερο να νοικιάσετε παρά να αγοράσετε σπίτι σε 50 μεγάλες μητροπόλεις;

Δεν έχετε ελπίδα και έτσι τι κάνετε;

Νομίζω ότι αν πάτε και αγοράσετε ένα λαχείο, οι πιθανότητες είναι 300 εκατομμύρια προς ένα. Νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή που λένε “Ξέρετε κάτι; Ένα memecoin έχει καλύτερες πιθανότητες από ένα λαχείο. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που λένε ότι το Bitcoin είναι στην πραγματικότητα το ασφαλέστερο [στοίχημα]”.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς