Τελευταία επένδυση Bitcoin της MicroStrategy: 850 BTC για $37M!

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Η MicroStrategy, κορυφαία εταιρεία επιχειρηματικής ευφυΐας και λογισμικού, επιβεβαίωσε την ακλόνητη αφοσίωσή της στο Bitcoin αποκτώντας επιπλέον 850 BTC με συνολικό κόστος 37,2 εκατομμύρια δολάρια, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ιδρυτής και πρόεδρος Michael Saylor.

Ο Andrew Kang, Οικονομικός Διευθυντής της MicroStrategy, αποκάλυψε: “Αποκτήσαμε 31.755 πρόσθετα bitcoin από το τέλος του τρίτου τριμήνου, σηματοδοτώντας τη μεγαλύτερη τριμηνιαία αύξηση των μετοχών σε bitcoin τα τελευταία τρία χρόνια και το 13ο συνεχόμενο τρίμηνο που προσθέτουμε περισσότερα bitcoin στον ισολογισμό μας. Εκμεταλλευτήκαμε τη σημαντική άνοδο των τιμών του bitcoin το τέταρτο τρίμηνο και συνεχίσαμε να αξιοποιούμε τις στρατηγικές μας δραστηριότητες στις κεφαλαιαγορές και τα διαθέσιμα μετρητά για να συσσωρεύσουμε περισσότερα bitcoin, ενισχύοντας την πρόσθετη αξία για τους μετόχους μας. Είναι η μοναδική μας στρατηγική για το bitcoin και το αποδεδειγμένο ιστορικό μας που μας επέτρεψε να συγκεντρώσουμε 190.000 bitcoin σε μέση τιμή αγοράς 31.464 δολάρια”.

Η είσοδος της εταιρείας στην αγορά Bitcoin ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2020, με μια αρχική επένδυση 250 εκατομμυρίων δολαρίων σε BTC. Έκτοτε, η MicroStrategy αυξάνει σταθερά τα αποθέματά της σε Bitcoin, καθιερώνοντας μια στρατηγική αποθεμάτων θησαυροφυλακίου που έχει συγκεντρώσει πάνω από 190.000 bitcoins, τα οποία αποτιμώνται σε περισσότερα από 8,2 δισεκατομμύρια δολάρια στην τρέχουσα αγοραία αξία.

“Το 2023 αποδείχθηκε μια εξαιρετική χρονιά για τη MicroStrategy, καθώς αυξήσαμε στρατηγικά τα κεφάλαια για να αυξήσουμε σημαντικά τα αποθέματα Bitcoin μας, ενώ παράλληλα συνεχίσαμε να καινοτομούμε, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης και του λανσαρίσματος του MicroStrategy AI, του πρωτοποριακού εργαλείου BI που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη”, σημείωσε ο Phong Le, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MicroStrategy. “Πετύχαμε διψήφια αύξηση των εσόδων από συνδρομητικές υπηρεσίες τόσο για το τέταρτο τρίμηνο όσο και για το σύνολο του έτους, υπογραμμίζοντας τη συνεχιζόμενη δέσμευσή μας για τη μετάβαση της επιχείρησής μας στο cloud. Πιστεύουμε ότι το λειτουργικό μας πλαίσιο, η στρατηγική μας για το bitcoin και η έμφαση στην τεχνολογική καινοτομία παρουσιάζουν μια ξεχωριστή ευκαιρία για τη δημιουργία αξίας για τους μετόχους μας”.

Με την τέταρτη μείωση του Bitcoin στο μισό στον ορίζοντα, η MicroStrategy διατηρεί την επιθετική επενδυτική στρατηγική της για το Bitcoin, χωρίς να εμφανίζει ενδείξεις επιβράδυνσης της προληπτικής προσέγγισής της.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς