Πότε θα φτάσουν τα Altcoins στο $1 τρισεκατομμύριο; Crypto Expert Drops Prediction

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Εν μέσω της επικρατούσας ανάκαμψης στον ευρύτερο τομέα των κρυπτονομισμάτων, το τμήμα των altcoin δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτή την ανοδική πορεία. Επί του παρόντος, η κεφαλαιοποίηση της αγοράς των altcoins βρίσκεται ανθεκτικά πάνω από ένα κομβικό όριο, μια εξέλιξη που δεν διέφυγε από το διορατικό μάτι του αναλυτή κρυπτογράφησης Michaël van de Poppe.

Σύμφωνα με τις γνώσεις του, που εκτίθενται σε μια εκτενή ανάρτηση με ημερομηνία 30 Ιανουαρίου, η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων, εξαιρουμένου του Bitcoin (BTC), έχει ξεπεράσει το σημαντικό ορόσημο των 675 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο Van de Poppe είναι αισιόδοξος για την πορεία, αναμένοντας μια συνεχή ανοδική κίνηση προς το πολυπόθητο όριο του 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων ή ενδεχομένως ακόμη και την υπέρβαση του 1,25 τρισεκατομμυρίου δολαρίων εντός των επόμενων δύο έως τεσσάρων μηνών.

Τα ισχυρότερα altcoins

Οι παρατηρήσεις του Van de Poppe εμβαθύνουν στη δυναμική της αγοράς altcoin, τονίζοντας μια αξιοσημείωτη μετατόπιση, καθώς διεκδικεί με επιτυχία τον κινητό μέσο όρο (ΜΑ) των 200 εβδομάδων και μετατρέπει την πρώην αντίσταση στα περίπου 675 δισ. δολάρια σε υποστηρικτική βάση. Αυτός ο στρατηγικός ελιγμός έχει θέσει τις βάσεις για μια ανοδική τάση, με τα επόμενα επίπεδα αντίστασης

που εντοπίστηκαν από τον εμπειρογνώμονα συναλλαγών κρυπτογράφησης τοποθετούνται σε περίπου 1 τρισεκατομμύριο δολάρια και 1,257 τρισεκατομμύρια δολάρια, αντίστοιχα.

Μέσα σε αυτό το δυναμικό τοπίο altcoin, ορισμένα κρυπτονομίσματα παρουσιάζουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και δύναμη από άλλα. Μια παραδειγματική περίπτωση είναι το Polygon (MATIC), το οποίο εμφανίζει ισχυρούς τεχνικούς και θεμελιώδεις δείκτες. Παρά τις προκλήσεις που αντιμετώπισε το προηγούμενο έτος, το MATIC στοχεύει να διπλασιάσει την τιμή του, στοχεύοντας στο εύρος μεταξύ 1,25 και 1,50 δολαρίων.

Επιπλέον, το Ethereum (ETH), το κορυφαίο altcoin με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς, πέτυχε πρόσφατα ένα ορόσημο ξεπερνώντας το Bitcoin για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο του 2022. Ταυτόχρονα, η αυξημένη δραστηριότητα στην αγορά παραγώγων για το Ethereum υποδηλώνει μια πιθανή αναπροσαρμογή των ροών κεφαλαίων, όπως περιγράφεται στην τελευταία έκθεση της Glassnode.

Στο μεγάλο σχήμα των πραγμάτων, η αγορά altcoin, συλλογικά, επιδεικνύει αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα, ενισχύοντας τις θετικές προβλέψεις του van de Poppe για μελλοντικά κέρδη. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι το τοπίο των κρυπτονομισμάτων είναι δυναμικό και υπόκειται σε ραγδαίες αλλαγές. Ως εκ τούτου, μια συνετή προσέγγιση συνεπάγεται τη διεξαγωγή ενδελεχούς έρευνας πριν από τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς