Ο Peter Brandt προβλέπει ότι το Bitcoin θα μπορούσε να είναι το νέο πρότυπο χρυσού

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Ο έμπειρος αναλυτής της αγοράς Peter Brandt, ο οποίος φημίζεται για την οξυδέρκειά του στην τεχνική ανάλυση, μοιράστηκε πρόσφατα τις απόψεις του σχετικά με τον μελλοντικό ρόλο του Bitcoin ως ισχυρού αποθηκευτικού χώρου αξίας, αναλαμβάνοντας ενδεχομένως τον ρόλο που παραδοσιακά κατείχαν τα νομίσματα fiat.

Αναλογιζόμενος την εκτεταμένη εμπειρία του, ο Brandt σημείωσε: “Το επαγγελματικό μου υπόβαθρο διαμορφώθηκε κατά την εποχή που οι εχθρικές εταιρικές εξαγορές κυριαρχούσαν στα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εντύπων, όπως η Wall Street Journal και το Bloomberg. Ωστόσο, σήμερα, γινόμαστε μάρτυρες μιας πρόκλησης εξαγοράς πρωτοφανούς κλίμακας”, θέτοντας τις βάσεις για τις απόψεις του σχετικά με το Bitcoin και τον αντίκτυπό του στον χρηματοπιστωτικό κόσμο.

”Το Bitcoin BTC διεκδικεί να γίνει το πρότυπο “αποθήκευσης αξίας” επιπέδου 1 που θα αντικαταστήσει τα fiat νομίσματα και τα κρατικά ομόλογα”.

Διευκρίνισε περαιτέρω τη στάση του λέγοντας: “Δεν είναι ότι προβλέπω την εξαφάνιση των fiat νομισμάτων. Οι καθημερινές συναλλαγές, όπως η αγορά ειδών παντοπωλείου ή το γέμισμα του αυτοκινήτου σας με βενζίνη, θα συνεχίσουν να βασίζονται σε νομίσματα όπως το δολάριο ΗΠΑ, το γεν και το ευρώ.

Οι κυβερνήσεις θα επιμείνουν στην εισαγωγή νέων μορφών νομίσματος, με μελλοντικές ονομαστικές αξίες που ενδεχομένως να είναι τόσο μεγάλες όσο το χαρτονόμισμα των 100 δολαρίων που είναι η μικρότερη διαθέσιμη νομισματική μονάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες”.

Ο Brandt, ο οποίος παρέχει τακτικά αναλύσεις σχετικά με τις κινήσεις των τιμών του Bitcoin, υπήρξε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία της αγοράς του κρυπτονομίσματος. Στις αρχές του μήνα, επεσήμανε σημάδια που υποδεικνύουν την έναρξη μιας ανοδικής αγοράς για το Bitcoin.

Επιπλέον, σε μια πρόσφατη ενημέρωση, αναθεώρησε την πρόβλεψή του για την κορύφωση της τιμής του Bitcoin στον εν εξελίξει κύκλο της ανοδικής αγοράς, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στον Αύγουστο/Σεπτέμβριο του επόμενου έτους, ανεβάζοντας την πρόβλεψή του από τα 120.000 δολάρια στα εντυπωσιακά 200.000 δολάρια.

Τον Ιανουάριο, ο Brandt εντόπισε ένα συγκεκριμένο μοτίβο τιμών στην κίνηση του Bitcoin, το οποίο πιστεύει ότι είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της υγείας της ανοδικής του τάσης. Περιέγραψε αυτό το μοτίβο ως “Hump… Slump… Pump… Dump”, τονίζοντας τη σημασία του για τη διατήρηση μιας θετικής δυναμικής της αγοράς. Επιπλέον, η ανάλυσή του επεκτείνεται πέρα από το Bitcoin- εξέφρασε μια ισχυρή μακροοικονομική προκατάληψη προς το Bitcoin ως εξαιρετικό υποψήφιο για αποθήκευση αξίας εν μέσω της υποτίμησης των fiat νομισμάτων.

Ο Brandt εξέφρασε ανοιχτά: “Κατά τη γνώμη μου, το Bitcoin είναι πρωταρχικά ένας αποθηκευτής αξίας και εξακολουθεί να έχει τεράστιες ευκαιρίες να ανατιμηθεί. Πιστεύω ότι όλα είναι σκουπίδια, συμπεριλαμβανομένου του ETH”.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς