Ο Kiyosaki προβλέπει ότι το Bitcoin θα εκτοξευθεί στα 2 εκατομμύρια δολάρια!

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Εν μέσω τρομερών προβλέψεων για μια συνολική οικονομική ύφεση, γνωστή ως “τα πάντα κραχ”, και εν μέσω οδηγιών που συνηγορούν υπέρ των επενδύσεων σε περιουσιακά στοιχεία που θεωρούνται ασφαλή καταφύγια, ο καταξιωμένος επενδυτής και γνωστός συγγραφέας του κορυφαίου σε πωλήσεις οικονομικού βιβλίου “Rich Dad Poor Dad”, Robert Kiyosaki, εξέφρασε τη συμφωνία του με μια εξαιρετικά αισιόδοξη πρόβλεψη σχετικά με το Bitcoin (BTC).

Πιο συγκεκριμένα, ο Kiyosaki ενέκρινε δημοσίως μια πρόβλεψη της Cathie Wood, της αξιοσέβαστης ιδρύτριας και διευθύνουσας συμβούλου της ARK Invest, μιας εταιρείας που εποπτεύει πολλαπλά διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (ETF). Η Wood είχε προηγουμένως προβλέψει ότι η αξία του Bitcoin θα μπορούσε να κλιμακωθεί εκπληκτικά στα 2,3 εκατομμύρια δολάρια ανά νόμισμα. Ο Kiyosaki εξέφρασε τη συμφωνία του με αυτή την τολμηρή πρόβλεψη μέσω μιας ανάρτησης στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, με ημερομηνία 11 Απριλίου.

Αποκτώντας σοφία μέσα από λάθη

Επιπλέον, ο Kiyosaki εξήρε τη Wood για το “θάρρος της να κάνει λάθη και να μαθαίνει” από αυτά. Υποστήριξε ότι η ικανότητα να κάνεις λάθη και να αντλείς διδάγματα από αυτά είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της επιτυχίας και της ικανοποίησης στη ζωή, ασκώντας ευθεία κριτική στο παραδοσιακό εκπαιδευτικό σύστημα για την αδυναμία του να προετοιμάσει τα άτομα για τις προκλήσεις του πραγματικού κόσμου.

Επιπλέον, επέκρινε τα εκπαιδευτικά ιδρύματα για την προώθηση μιας κουλτούρας όπου η ευφυΐα εξισώνεται με την έλλειψη αποτυχίας και ενθάρρυνε τους οπαδούς του να αγκαλιάσουν τα ρίσκα επενδύοντας στο Bitcoin. Υποστήριξε ότι ανεξάρτητα από το αν η πρόβλεψη του Wood αποδειχθεί ακριβής ή όχι, η πράξη της επένδυσης θα τους εμπλουτίσει με γνώσεις, καθιστώντας τους πιο μορφωμένους, ευφυείς και σοφούς.

Πρόβλεψη τιμής Bitcoin

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο στόχος του Wood για την τιμή των 2,3 εκατομμυρίων δολαρίων για το Bitcoin καθορίστηκε στα τέλη Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, λίγο πριν το κρυπτονόμισμα επιτύχει νέο υψηλό όλων των εποχών (ATH). Αυτή η πρόβλεψη υποδήλωνε μια πιθανή αύξηση άνω του 3.600% από την αξία του εκείνη τη στιγμή.

Αυτή η πρόβλεψη του Wood είναι σημαντικά πιο φιλόδοξη από οποιαδήποτε από τις προηγούμενες προβλέψεις του Kiyosaki, οι οποίες περιλάμβαναν μια πιθανή άνοδο στα 300.000 δολάρια και ακόμη και ένα κερδοσκοπικό 1 εκατομμύριο δολάρια σε περίπτωση οικονομικής ύφεσης.

Τη στιγμή της αναφοράς, η αξία του Bitcoin βρισκόταν στα 70.650 δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 2,63% την ημέρα και αύξηση 6,48% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, παρά τη μικρή μείωση 1,36% σε σχέση με το μήνα, σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία της 11ης Απριλίου.

Λαμβάνοντας υπόψη τα πάντα, μόνο ο χρόνος θα καθορίσει την ακρίβεια των προβλέψεων των Wood και Kiyosaki για το Bitcoin. Ωστόσο, είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η στήριξη επενδυτικών αποφάσεων σε τόσο συγκεκριμένες προβλέψεις ενέχει σημαντικούς κινδύνους. Ως εκ τούτου, η διεξαγωγή ενδελεχούς έρευνας και η προσεκτική εξέταση αυτών των κινδύνων πριν από την πραγματοποίηση μιας επένδυσης είναι εξαιρετικά σημαντική.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς