Ο διευθύνων σύμβουλος της Ripple προβλέπει ένα τσουνάμι κρυπτογράφησης ύψους 5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το 2025

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο CNBC, ο διευθύνων σύμβουλος της Ripple, Μπραντ Γκάρλινγκχαουζ, προσέφερε μια τολμηρή πρόβλεψη για το μέλλον των κρυπτονομισμάτων, προτείνοντας ότι η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς των ψηφιακών νομισμάτων θα μπορούσε να εκτοξευθεί στο εντυπωσιακό ποσό των 5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το 2025. Ο Garlinghouse εξέφρασε μια ισχυρή αισιοδοξία όσον αφορά τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα των κρυπτονομισμάτων.

Τόνισε την εμφάνιση των διαπραγματεύσιμων αμοιβαίων κεφαλαίων (ETF) Bitcoin ως σημαντικό παράγοντα που ωθεί την αξία των κρυπτονομισμάτων προς τα πάνω. Σύμφωνα με τον Garlinghouse, ο κλάδος παρακολουθεί για πρώτη φορά την εισροή σημαντικών θεσμικών επενδύσεων, γεγονός που σηματοδοτεί μια καίρια αλλαγή στην πορεία του.

Τονίζοντας περαιτέρω τον μετασχηματιστικό αντίκτυπο των ρυθμιστικών εγκρίσεων, ο Garlinghouse επεσήμανε τον κρίσιμο ρόλο της έγκρισης από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) αρκετών Bitcoin ETFs. Πιστεύει ότι η εξέλιξη αυτή όχι μόνο προσδίδει περαιτέρω αξιοπιστία στα κρυπτονομίσματα ως νόμιμη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων, αλλά αποτελεί επίσης κρίσιμη ώθηση για την υιοθέτησή τους από τους θεσμικούς επενδυτές.

Το λανσάρισμα των Bitcoin ETFs στις αρχές Ιανουαρίου γνώρισε αξιοσημείωτη επιτυχία, καταρρίπτοντας αρκετά ρεκόρ. Συγκεκριμένα, μόνο τον Μάρτιο, τα εν λόγω ETFs πέτυχαν τον εκπληκτικό όγκο συναλλαγών των 111 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Επιπλέον, ο Garlinghouse έκανε εικασίες σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις του επερχόμενου γεγονότος της μείωσης του Bitcoin στο μισό, υποδηλώνοντας ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει ως άλλος σημαντικός καταλύτης για την ανάπτυξη του τομέα της κρυπτογράφησης. Ανέφερε ότι οι αναλυτές προβλέπουν ένα σοκ προσφοράς σε συνδυασμό με την κλιμακούμενη ζήτηση, το οποίο θα μπορούσε να ωθήσει το κορυφαίο κρυπτονόμισμα σε νέες, ανεξερεύνητες σφαίρες αξίας.

Ο Garlinghouse προσδιόρισε επίσης τις ευνοϊκές μικροοικονομικές συνθήκες ως ένα κρίσιμο στοιχείο που θα μπορούσε να επηρεάσει την κατεύθυνση της αγοράς κρυπτογράφησης στο εγγύς μέλλον. Εν τω μεταξύ, το κρυπτονόμισμα που συνδέεται στενά με το Ripple, το XRP, βρίσκεται στην έβδομη θέση όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση της αγοράς.

Σε μια επικριτική στάση απέναντι στα μέσα ενημέρωσης για τα κρυπτονομίσματα, ο Garlinghouse επέκρινε πρόσφατα το Coindesk επειδή υπαινίχθηκε ότι η Ripple ενδέχεται να εγκαταλείψει το XRP μετά την εισαγωγή του νέου σταθερού νομίσματος. Ο ίδιος απέρριψε τέτοιους ισχυρισμούς, τονίζοντας τη συνεχή δέσμευση της Ripple στο XRP παρά την επέκταση των προσφορών ψηφιακών νομισμάτων της.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς