Η Solana εκτινάσσεται 7 φορές το 2023 και θα εκτοξευθεί κατά 400% στο Bull Run!

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Ένας αναλυτής κρυπτογράφησης που παρακολουθεί στενά την αγορά υποδεικνύει ότι ένα ανταγωνιστικό ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο του Ethereum (ETH) έχει εκτιναχθεί κατά περίπου 600% σε ετήσια βάση μέχρι σήμερα και είναι έτοιμο για μια ακόμη ανοδική κίνηση.

Σε μια πρόσφατη ενημέρωση βίντεο, ο οικοδεσπότης του InvestAnswers, με 458.000 συνδρομητές στο YouTube, υποστηρίζει ότι η Solana (SOL), μια πλατφόρμα έξυπνων συμβολαίων, εξακολουθεί να έχει σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης παρά τα σημαντικά κέρδη της φέτος.

Η Solana αυξάνεται 7 φορές το 2023
Solana Bull Run 2023

Ο αναλυτής τονίζει την κυριαρχία της Solana, παρακολουθώντας το τμήμα της συνολικής κεφαλαιοποίησης της αγοράς κρυπτογράφησης που αποδίδεται στη SOL. Σύμφωνα με τον οικοδεσπότη του InvestAnswers, αναμένει ότι η κυριαρχία της SOL θα αυξηθεί στο 3% στην επόμενη επέκταση της αγοράς, σηματοδοτώντας περαιτέρω ευκαιρίες ανάπτυξης.

Όσον αφορά την κυριαρχία της Solana μέχρι στιγμής φέτος, [αυτό] που με ξετρέλανε είναι ότι βρισκόμαστε σχεδόν στο 2,2%. Το ιστορικό υψηλό για την κυριαρχία της Solana ήταν περίπου 2,5% ή κάτι τέτοιο, οπότε και πάλι βρισκόμαστε τόσο νωρίς, αλλά η κυριαρχία της Solana είναι στα ύψη.

Το ερώτημα είναι: τι θα συμβεί αν η κεφαλαιοποίηση της αγοράς [κρυπτο] φτάσει τα 5 τρισεκατομμύρια δολάρια;
… Μέσα σε 18 μήνες ή 24 μήνες, ή ίσως ακόμη και σε ένα χρόνο, θα μπορούσαμε να φτάσουμε την κεφαλαιοποίηση της αγοράς στα 5 τρισεκατομμύρια δολάρια – ένα μεγάλο μέρος από αυτό θα οφείλεται φυσικά στο Bitcoin, αλλά περιμένω ότι η κυριαρχία της Solana θα φτάσει τουλάχιστον το 3%. Έτσι, το ερώτημα είναι, αν [η] CMC (cap της αγοράς κρυπτογράφησης) φτάσει στα 5 τρισεκατομμύρια δολάρια [και] η κυριαρχία της SOL φτάσει στο 3%, ποια θα είναι η τιμή της SOL;

Ο στρατηγιστής προχωρά στην προβολή της πιθανής τιμής της SOL, λαμβάνοντας υπόψη μια συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτογράφησης ύψους 5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων και μια βαθμολογία κυριαρχίας 3% για τη Solana. Σύμφωνα με τον οικοδεσπότη, η τιμή της Solana αναμένεται να φτάσει τα 363 δολάρια.

Αν η CMC φτάσει στα 5 τρισεκατομμύρια δολάρια, τότε αυτό σημαίνει ότι η κεφαλαιοποίηση της SOL φτάνει στα 150 δισεκατομμύρια δολάρια και η τρέχουσα κεφαλαιοποίηση της SOL είναι 31 δισεκατομμύρια δολάρια, και αυτό είναι 4,84x [αύξηση] από εκεί που βρισκόμαστε σήμερα. [Αυτός ο αριθμός] επί 75 δολάρια που θα ανεβάσει την τιμή [της Solana] στα γελοία 363 δολάρια

Κατά την τρέχουσα συγγραφή, η Solana διαπραγματεύεται στα 69,31 δολάρια. Η επίτευξη μιας τιμής 363 δολαρίων θα σήμαινε μια αξιοσημείωτη ανατίμηση 423%.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς