Η στιγμή της διάσπασης του Bitcoin: Τελευταία στάση για μια μαζική άνοδο;

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Το Bitcoin (BTC) σταθεροποιείται σήμερα κάτω από το όριο των 65.000 δολαρίων, που θεωρείται πλέον το νέο επίπεδο αντίστασης. Οι συμμετέχοντες στην αγορά διερευνούν ενεργά το ενδεχόμενο εντοπισμού ενός κατώτατου ορίου τιμών που θα μπορούσε να σταθεροποιήσει το νόμισμα και ενδεχομένως να καταλύσει μια νέα ανοδική τάση.

Σε αυτό το πλαίσιο, ένας αξιοσημείωτος ειδικός στις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων από την TradingShot παρείχε ορισμένες λεπτομερείς παρατηρήσεις σχετικά με την παρούσα κατάσταση του Bitcoin μέσω μιας ανάρτησης στο TradingView, με ημερομηνία 29 Απριλίου. Ο εμπειρογνώμονας υπογράμμισε ιδιαίτερα την επικείμενη αξιολόγηση του κατώτερου ορίου των ζωνών Bollinger (BB) σε διάγραμμα τριών ημερών.

Η εκτίμηση αυτή, που αποτελεί την πρώτη της εμφάνιση εδώ και τρεις μήνες, υποδηλώνει μια αυξημένη συμπίεση μεταξύ του ΒΒ και των κατώτερων ορίων του, γεγονός που παραδοσιακά υποδηλώνει ένα πιθανό σημείο αντιστροφής όπου οι τιμές αρχίζουν να αυξάνονται.

Από την ανάλυση, φαίνεται ότι το Bitcoin επιδεικνύει σημάδια ανοδικών προοπτικών. Το κρυπτονόμισμα έχει παρουσιάσει μια απότομη ανοδική πορεία που ξεκινά από τα χαμηλά του τον Νοέμβριο του 2022, τονίζοντας ένα έντονα αισιόδοξο κλίμα της αγοράς.

Πιο αναλυτικά στην ανάλυση, με την εφαρμογή των επιπέδων επέκτασης Fibonacci, ο αναλυτής παρατήρησε ότι η ανοδική κίνηση του Bitcoin ήταν ισχυρή, με μια σημαντική κορυφή που επιτεύχθηκε στα μέσα Μαρτίου 2024 και ξεπέρασε τον δείκτη 1,5 Fibonacci. Κοιτάζοντας μπροστά, ο εμπειρογνώμονας προβλέπει μια συνεχιζόμενη ανοδική φάση που θα μπορούσε να δει το Bitcoin όχι μόνο να φτάνει αλλά ενδεχομένως και να υπερβαίνει το επίπεδο Fibonacci 2,0.

Δυνητική-αύξηση-Bitcoin

Δυνητική αύξηση του Bitcoin κατά 75%

Στη συνέχεια, ο αναλυτής πρότεινε ότι αυτοί οι τεχνικοί δείκτες θέτουν τις βάσεις για έναν φιλόδοξο στόχο τιμής των 110.000 δολαρίων, που συνεπάγεται μια πιθανή αύξηση περίπου 75% από την τρέχουσα τιμή της αγοράς.

«Τα 110.000 δολάρια είναι ένας πολύ ρεαλιστικός στόχος υπό αυτές τις συνθήκες και δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε επίσης την παγίωση του BB Width (BBW) στον πυθμένα του, η οποία και πάλι σχετίζεται με υψηλή ανοδική δραστηριότητα και συσσώρευση όταν πραγματοποιείται στην πράσινη γραμμή BB», δήλωσε ο ειδικός.

Επί του παρόντος, οι υποστηρικτές του Bitcoin καταβάλλουν προσπάθειες για να διατηρήσουν την τιμή του κρυπτονομίσματος πάνω από το επίπεδο των 60.000 δολαρίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένοι αναλυτές της αγοράς, συμπεριλαμβανομένου του Alan Santana, πιστεύουν ότι το Bitcoin ενδέχεται να αντιμετωπίσει σημαντικές πωλήσεις όσο παραμένει κάτω από τα 64.560 δολάρια.

Παρ' όλα αυτά, εν μέσω της συνεχιζόμενης σταθεροποίησης του Bitcoin, υπάρχει μια αισθητή αίσθηση αβεβαιότητας σχετικά με το αν έχει βρει πραγματικά το χαμηλότερο σημείο του. Ταυτόχρονα, σημαντικοί συμμετέχοντες στην αγορά εκφράζουν ανησυχία σχετικά με τις επικρατούσες πτωτικές τάσεις που επηρεάζουν το Bitcoin, αποδίδοντας τις τρέχουσες κινήσεις των τιμών σε διορθώσεις μετά την τελευταία μείωση στο μισό.

Ανάλυση τιμών Bitcoin

Από τις τελευταίες ενημερώσεις, η τιμή του Bitcoin βρίσκεται στα 62.241 δολάρια, σημειώνοντας μείωση σχεδόν 2% μόνο σήμερα. Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, το Bitcoin έχει σημειώσει πτώση άνω του 5%.

Ανάλυση-τιμών-Bitcoin

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, τόσο οι ταύροι όσο και οι αρκούδες στην αγορά κρυπτονομισμάτων παρατηρούν έντονα για να διαπιστώσουν ποια κατεύθυνση θα κυριαρχήσει στη δυναμική του Bitcoin στο εγγύς μέλλον.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς