Ενίσχυση δισεκατομμυρίων δολαρίων: Glassnode Ιδρυτές προβλέπουν Bitcoin (BTC) Surge με Mega Short ρευστοποιήσεις

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Οι συνιδρυτές της εταιρείας κρυπτογραφικών αναλύσεων Glassnode, Jan Happel και Yann Allemann, οι οποίοι είναι γνωστοί με το ψευδώνυμο Negentropic στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, είναι αισιόδοξοι για την πρόσφατη ανοδική κίνηση του Bitcoin και πιστεύουν ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να πυροδοτήσει ένα πιο σημαντικό ράλι.

Σύμφωνα με τους συνιδρυτές της Glassnode, η ξαφνική ανοδική πορεία της τιμής του Bitcoin μπορεί να οδηγήσει σε ένα φαινόμενο γνωστό ως short squeeze. Ένα short squeeze συμβαίνει όταν οι έμποροι που έχουν δανειστεί ένα περιουσιακό στοιχείο με την πρόθεση να το πουλήσουν σε χαμηλότερη τιμή για να επωφεληθούν από τη διαφορά, αναγκάζονται να επαναγοράσουν τα δανεισμένα περιουσιακά στοιχεία καθώς η δυναμική της αγοράς στρέφεται εναντίον τους. Αυτό μπορεί, με τη σειρά του, να προκαλέσει πρόσθετες ανοδικές κινήσεις στην αγορά.

Οι συνιδρυτές τονίζουν τη σημασία της ρευστότητας σε αυτό το σενάριο, δηλώνοντας: “”Η ρευστότητα είναι το ΚΛΕΙΔΙ””. Παρέχουν μια ολοκληρωμένη ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης του Bitcoin:

  1. Ανάλυση Bitcoin: Το Bitcoin έχει εκτιναχθεί στα 42.200 δολάρια, δημιουργώντας ρευστότητα για θέσεις long και η συνολική ώθηση παραμένει ουδέτερη.
  2. Κενό ρευστότητας: Η τιμή βρίσκεται στη διαδικασία συμπλήρωσης του κενού ρευστότητας πάνω από τα 42.000 δολάρια, γεγονός που υποδηλώνει πιθανή μεταβλητότητα. Ειδικότερα, έχουν πραγματοποιηθεί ρευστοποιήσεις ύψους περίπου 659 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όσον αφορά το μέλλον, οι προοπτικές φαίνονται ανοδικές, με την πιθανότητα η ανοδική ορμή να προκαλέσει ρευστοποιήσεις βραχυπρόθεσμων θέσεων ύψους περίπου 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, προωθώντας ενδεχομένως την αγορά περαιτέρω ανοδικά.

Οι ιδρυτές της Glassnode επισήμαναν πρόσφατα ότι το Bitcoin μπορεί να σχηματίζει ένα κλασικό μοτίβο φθίνουσας σφήνας. Αυτό το μοτίβο, που χρησιμοποιείται συνήθως στην τεχνική ανάλυση, χαρακτηρίζεται από μια σειρά χαμηλότερων υψηλών και χαμηλότερων χαμηλών, σχηματίζοντας ένα σχήμα σφήνας στο διάγραμμα. Καθώς το μοτίβο εξελίσσεται, η μείωση της απόστασης μεταξύ των υψηλών και των χαμηλών σημείων υποδηλώνει εξασθένηση των πιέσεων πώλησης. Παραδοσιακά, όταν η τιμή ξεφεύγει από την ανώτερη γραμμή τάσης της σφήνας, θεωρείται ανοδικό σήμα.

Τη στιγμή που γράφεται η παρούσα, το Bitcoin διαπραγματεύεται στα 43.436 δολάρια, παρουσιάζοντας μικρή άνοδο τις τελευταίες 24 ώρες. Οι απόψεις των συνιδρυτών παρέχουν μια ολοκληρωμένη προοπτική για την τρέχουσα δυναμική της αγοράς, υποδηλώνοντας τη δυνατότητα περαιτέρω θετικών εξελίξεων στον χώρο της κρυπτογράφησης.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς